- 31 Temmuz 2016
- 1.220
- 1.009
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.621
Ikıncı el mı aldın canım nerden aldinCnm aldim weewelinkini 54 tl verdim uygundu ve o kadar da korktugum kadar acitmadi ve memnun kaldim simdilik.ama miktar konusunda elle sagmadan farki yok ama tabiki elle sagmaktan daha iyi kuskusuz.
Belki daha cok cikartir dedim ama umdugum gibi olmadi
Weewell in elektriklisi 150 tl mi ne ben onu kastetmistim canim alirsam onabakacagimMalesef bozuk cikti o yuzden satamiyorum da.wewelin manuel aldim.idare ediyorum simdilik bakalim.yorucu oluyo ama elle sagmaktan iyidir.gunde 2 kere sagip veriyorum bosta kaldikca artik ne kadar cikarsa.buzluga atmalik sutum yok o kadar.en azindan beni mamadan kurtarsin kilo vermesin yeter bana.
2 numara 1 aylığız cnm. Diğerlerine göre kalıbı küçükKızlar molfix bezin kalıbı sanki küçük gibi. Sleepy kullaniyoduk ben onla Kıyaslayinca küçük geldi. Siz kaç numara bez kullaniyosunuz? Molfix 2 numara bize artık küçük geliyor.
Bizde 35 günlüğüz canm. Evet demi molfix in kalıbı küçük biraz.2 numara 1 aylığız cnm. Diğerlerine göre kalıbı küçük
neden sürekli krem sürüyorsunuz? yani dikkatime çekti de hepiniz krem kullanıyorsunuz. evetbbende kullanıyorum ama her zaman değil. hiç pudra denedin mi canım? ben babydream sensitive (rossmann'ın kendi ürünü) olan pudrayı kullanıyorum ve daha etkili sanki. birde bu kremi kullanıyorum bu da çok etkiliKızlar bana bi pişik kremi söyleyin pamuğumun poposu pişik olmuş çok üzüldüm
Evet canım.biz 3 numara sipariş etmeyi düşünüyoruzBizde 35 günlüğüz canm. Evet demi molfix in kalıbı küçük biraz.
Canım pudra gözenekleri tıkıyor. Kullanmamanı öneririm. Bize öğretmenlerimiz asla diye öğrettiler.neden sürekli krem sürüyorsunuz? yani dikkatime çekti de hepiniz krem kullanıyorsunuz. evetbbende kullanıyorum ama her zaman değil. hiç pudra denedin mi canım? ben babydream sensitive (rossmann'ın kendi ürünü) olan pudrayı kullanıyorum ve daha etkili sanki. birde bu kremi kullanıyorum bu da çok etkili
https://www.hepsiburada.com/kaufmann-s-haut-und-kindercreme-75-ml-pm-HB000008F6TC
penaten olan krem ve pudra bizde hiç işe yaramıyor. ben çok kötü pişik olduğunda bu kremi sürüyorum ve pudrayı üzerine döküyorum birşey kalmıyor. geçmiş olsun canım
İyiyleşti canın benim 46 gün oldu doğum yapalı. Bazı yerlerde karın çalışmak için 3 ay beklenmeli yazıyordu o yüzden emin olamadımHemen sonra yapabiliyosun canım. Ama ben dikişler vardı diye çok dikkat ettim. İyileştikten sonra yapabilirsin. Öyle okumuştum.
Yakın zamanda okudum bi yerde canım. Nerede olduğunu hatırlayamıyorum. Hemen sonra spora başlanabilir olması normal doğumun avantajı yazıyorduİyiyleşti canın benim 46 gün oldu doğum yapalı. Bazı yerlerde karın çalışmak için 3 ay beklenmeli yazıyordu o yüzden emin olamadım
Bizde çok gazlıyız o yüzden müzik açıp ufaka hareketlerle oynuyoru dans ediyoruz ama ben pilates falan yapabilir miyim diye düşünüyorum. Hamileyken yapıyordum şimdide belim sırtın ağrıyor sporla düzelir diye düşünüyorum3 yaşında kızım var müzik açıyorum oynuyoruz hatta bebeğimi de kucağıma alıyorum hepimiz birlikte oynuyoruz biraz da stres atıyorum böylece =)
Çok yormadan başalyayım o zaman sırtım belim ağrıdan öldüm vallaYakın zamanda okudum bi yerde canım. Nerede olduğunu hatırlayamıyorum. Hemen sonra spora başlanabilir olması normal doğumun avantajı yazıyordu
Rezene 4 aydan küçük bebeklere verilmez doktorun falan söylemedi mi canım verme. Eğer vereceksen kimyon tohumundan çay yapıp yarın çay kaşığı verebilirsinben kendime rezene çayı yapıyorum akşamları ve bebeğime de bir tatlı kaşığı veriyorum. hem rahatlıyor gaz dan dolayı hem güzel uyuyor maşaAllah
Bizde şimdi banyo yaptırdık karnını bol bol lifle ovdum eşimde sıcak su döktü hep giydirirken devamlı aralıksız gaz çıkardı neresinden çıkıyor o gaz anlamıyorum bıktım depresyona girdim artık sütüm çekiliyor gibi geldi uykusuzluk stres oğlumun karne gününe de gidemedim canım çok sıkkın ağlıyorum devamlıKızlar oglumun çok gazı var çok kasılıyo maf oldu çocuk aglıyo uyumuyo yanımda kimsede yok eczaneye gitme imkanımda yok ne yapabilirm bacaklarına masaj yaptım karnını sırtını ovdum bir türlü çıkaramadı
Hepimizin piskolojisi bozuldu uykusuzluk maf etti gaz sorunuda ayrı bir dert bnde sabah çok agladım tutamıyorum kendimi sürekli aglıyorumBizde şimdi banyo yaptırdık karnını bol bol lifle ovdum eşimde sıcak su döktü hep giydirirken devamlı aralıksız gaz çıkardı neresinden çıkıyor o gaz anlamıyorum bıktım depresyona girdim artık sütüm çekiliyor gibi geldi uykusuzluk stres oğlumun karne gününe de gidemedim canım çok sıkkın ağlıyorum devamlı
Altını alır gibi bacaklarını tut yukarı kaldır bira bekle bırak tekrar tekrar yap bizde çoğunlukla işe yarıyor ama yeterli gelmiyor hiç istemesemde ağlamalarına dayanamadım ilaca başladım ben umarım seninki ilaçsız geçerKızlar oglumun çok gazı var çok kasılıyo maf oldu çocuk aglıyo uyumuyo yanımda kimsede yok eczaneye gitme imkanımda yok ne yapabilirm bacaklarına masaj yaptım karnını sırtını ovdum bir türlü çıkaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?