2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım pudra gözenekleri tıkıyor. Kullanmamanı öneririm. Bize öğretmenlerimiz asla diye öğrettiler.
enteresan ben kullanıyorum. krem tıkamıyor yani öyle mi çok saçma neyse herkes kendi bebeğine ne iyi geliyorsa onu kullansın diyim o zaman =) her popiş aynı değil zaten

plates topu bel ağrılarına iyi geliyor youtube dan izleye bilirsin. ağır hareketler yapma ilk önce yavaş hareketle dene öylelikle arttırırsın canım. ben malesef spor yapmaya vakit bulamıyorum yürüyüş benim için en idealı. birde karın içeri çekip de de her işi yapmak da fayda var

Rezene 4 aydan küçük bebeklere verilmez doktorun falan söylemedi mi canım verme. Eğer vereceksen kimyon tohumundan çay yapıp yarın çay kaşığı verebilirsin
yok bizim doktorlar af edersin paracı mal yani ben büyük kızımı da öyle kendi kendime büyüttüm bunu da öyle. şükür bir sıkıntımız olmadı şimdiye kadar

Kızlar ben rezene çayını sallama çay olarak içiyorum onu bebegime versem olur mu

Rezene 4 aydan küçük bebeklere verilmez doktorun falan söylemedi mi canım verme. Eğer vereceksen kimyon tohumundan çay yapıp yarın çay kaşığı verebilirsin
Canım benim dr da rezene ıhlamur verebilirsin dedi ben veriyorum hepsi ayrı konuşuyor galiba ama ben dr uma güveniyorum ilk çocuğumu da hep ona götürmüştüm

Canım sıcak su torbası denedin mi. Masajdan yarım saat sonra falan çıkarıyor benimki

Kuzlar sling için kumaş almaya gittim. En ucuz penye kumaşın metresi 20TL diyorlar. 5 metre alsak 100 TL yapıyor. Siz hangi kumaştan aldınız? Hazır sling almak daha mantıklı sanki.

Kuzum çok sağol. Kanguru olayını çözemeyince sling yapayım demiştim. Kumaşlar da çok pahalı. Karar veremedim aparat mı alsam sling mi alsam.

Canim pudra kullanmayin cok tehlikeli diye bangir bangir bagiriyorlar sen hala pudra kullanıyorum diyorsun insallah bi sorun yasamazsin. Onun iicndeki etken madde cigerlere gidiyormus ve cok tehlikeliymis

Kuzlar sling için kumaş almaya gittim. En ucuz penye kumaşın metresi 20TL diyorlar. 5 metre alsak 100 TL yapıyor. Siz hangi kumaştan aldınız? Hazır sling almak daha mantıklı sanki.
Canım aparat da 50 lira seveceği meçhul. 4 ay sonra falan kullanabilirsin zaten, bence slimg daha mantıklı gibi 65 liraya falan var internette

Toz olanın aynısı canım. Ben geceleri hep sıvı mama kullanıyorum. Isıtma, suyla karıştırıp hazırlama derdim yok çok rahat. İyi ki keşfetmişim bu mamayı diyorum. Pahalıya gelmese gündüz de sıvı mama kullanacağım:)

Canim kilo alimi nasil .ben senin yerinde olsam huzursuz diye asla mamaya baslamazdim. Eger bi sekilde mamaya baslarsan sonu gelmez seni emmeyi birakir. Hem butcene zarar hem bunyene. Mamayi hazirlamak zahmetli sterilizasyon zahmetli .Tabi sen bilirsin ama bence deneme amacli bile olsa yapma derim
Uc ay gecince biraz daha düzene girecekler. Annelik sabir isi. Hamilelikte 9 ay sabrettik simdi 5 ay mi sabredemeyecegiz

Kilo alımı iyiyse hiç gerrk yok bence. Benim de annemler zorla verdirdi ama doktora hidince artırmamı artırmamı söyledi. Memeden inmiyor çok zor uyuyor çok daralın a veriyorum ama krşke sütüm bol olsa da sağsam hatta

Canım aparat da 50 lira seveceği meçhul. 4 ay sonra falan kullanabilirsin zaten, bence slimg daha mantıklı gibi 65 liraya falan var internette
Aynen ben de 65 lira olanı gördüm canm. Ondan alayım olmazsa. Çocuk bana yapışık yaşamaya başladı huy değiştirdi resmen

Canım sıcak su torbası denedin mi. Masajdan yarım saat sonra falan çıkarıyor benimki

Ayakalarinin altina sicak su torbasi koy canim
Kiraz çekirdeklerini ısıtıp reflü yatagının içine koydum işe yarıyordu ama şimdi hiç yaramadı hala çıkaramadı en iyisi dediginiz gibş sıcak su torbasını deniyim ben en iyisi

Weewell in elektriklisi 150 tl mi ne ben onu kastetmistim canim alirsam onabakacagim
tinyrose
Evet kızlar ben elektriklisini kullanıyorum . Eltimde vardı ödünc almıstım memnun kaldım sipariş ettim . Ama yeni üretilenler sadece şarjda calısıyo kablosuz çalısmıyo haberiniz olsun . fiyatına göre gayette iyi bi ürün tek sıkıntısı şarj almaması . Bide sağarken biraz öne doğru eğilmek gerekiyo ama dedigim gibi idare editor

Ben burda ara ara mama deneyimlerimi anlatıyorum ama asla size mamayı övüyor olmak istemem. Keşke benim de sütüm yetseydi de sadece süt verseydim. Benm kız prematüre doğduğu için doğduğunda mama vermek zorundaydık. Sonra da bırakamadık. Çünkü kendi sütüm yetmedi. Ama biberona alıştı diye emmeyi de bırakmadı. Hatta kucağıma aldığımda direkt ağzını memeye çevirip emmek istiyor. Ben de veriyorum sık sık. Ama sadece süt verdiğimde doymuyor ve uyumuyor. Bu şekilde ikimiz de daha huzurluysak vermekte de bir sakınca görmüyorum. Sizin yetiyorsa lütfen süt verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…