2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
çaresizlik canım belki tok tutar da az uyurum Diye valla ne yapacağını şaşırıyor insan istediğim sadece 2 saat deliksiz bebek sallamadan uyumak

Hepimiz aklı başında koca insanlarız canım herkes istediğini söyler ve yapar kimse kimseyi etkileyemez merak etme sen

Canım sıvı aptamil internetten mi alıyosun? Ben marketlerde ve eczanede bulamadım. Bide onu ısıtmadan mi veriyoruz? Acılan mama ne kadar dayanıyor? Dolapta mi oda ısısında mı saklanıyor? Kusura bakma çok soru sordum.
Sezeryan olanlar kanamaniz ne zaman bitti
Ilk hafta yoğun sonraki 2 hafta adet kanaması gibi az sonraki hafta lekelenmeler seklinde cok az 25-26 gunde bitti.
Bebeginize emzik veriyormusnz
Evet veriyorum ama herzaman tutmuyor canı isterse alıyor 5-10 dakika keşke her verdiğimde tutsa

Uçuk fiyatlar vermektense şarjda çalıştırmayı tercih ederim doğrusu. Ben ilerde çalışmak durumunda kalacağım için alacağım. Şimdiden alsam sütüm ne kadar diye merak ediyorum ama hic hiberon isine girmek istemiyorum.sen neden sagiyorsun canin

Bugün tam 2 aylık kilomuz 4100 , mama desteği ile 1300 gram almış oğlum, günde 4 veya 5 kez 60 CC mama veriyorum. Mama veriyorum ama inanın hiç içime sinmiyor. Kilo alması mutlu etmişti çünkü 2100 gram doğmuştu ama sümüklü ve beyaz tanecikli kaka olunca doktorumuz inek sütü alerjisi olabilir dedi. Ben süt ürünleri yemiyorum artık kesinlikle, mamayı da değiştirdik güya ama bu kez de su gibi hafif yeşil kaka yaptı oğlum 5 gün boyunca, tekrar kontrole gittik belki alerjik değildir bir de şu mamayı deneyin dedi doktorumuz,onu aldık dün sarı ya döndü biraz rengi ama hala çok su gibiydi. Bugün henüz kaka yapamadı .
Keşke hiç mama vermeden devam etsem, ama aşırı kötü oluyor ağlıyor, bir de başından beri tek başımayım ailem uzakta, çok iş yapmıyorum ama yine de bazen su içmeyi bile unutuyorum oğlumla ilgileneceğim derken.

canim niye iki yil agladin? kac yasinda uykusu duzene girdi?3 yasina dogru duzelirler diyorlar dogru mu?oglum 13 bucuk aylik gece pek uykumuz yok.

Yağı mı yarım saatte bir sürüp tarıcakmışsın canım. Tabii geçecekse ne gereği var kreme ilaca.
canim saf zeytinyagini benmari usulu dumani cikincaya kadar isitacaksin.soguyunca bos bir siseye koy banyo oncesi yarim saat once surup ince tarakla tarayacaksin.her banyo oncesi unutma.oglumda 6. ayina kadar ugrastim.sampuan olarak da mustela konak onleyici kullanmanizi tavsiye ederim.

Canım bende bebegimin kakasında beyaz tanecikler gördüm ama her zaman görmüyorum arada sırada görüyorum kahvaktıda peyniri çok yemiştim o zman kakasında baya vardı arada sırada gggörmemden de sıkıntı olur mu sen her kakasında mı görmüştün

çaresizlik canım belki tok tutar da az uyurum Diye valla ne yapacağını şaşırıyor insan istediğim sadece 2 saat deliksiz bebek sallamadan uyumak
Canım şu tek kullanımlık olanlardan alıp bir dene istersen. Toz mamalar açılınca 3-4 haftadan sonra kullanılmıyor bitiremezsin belki.

Arkadaşlar bizim dün birinci ay aşımız vardı mama destekli emziriyorum mama takviyem 150 cc geçmiyor lakin bebeğimin kilosu 4950 kg.kilolu doğduk ama sizce çokmu kilolu bebeğim.doyuramıyorum sürekli ağzı dolu olmasını istiyor.

Canım arada sırada oluyordu az bı şey ama sonunda öyle bir yaptı ki aşırı fazlaydı önce korktum şahsen bu nasıl kaka diye. Ya bilemiyorum belki alerjik bı şey değildir dedi doktor henüz netleştirmedik. Mama değişikliği yaptık ben de peynir yemeyi bırakınca hiç kalmadı .

enteresan ben kullanıyorum. krem tıkamıyor yani öyle mi çok saçma neyse herkes kendi bebeğine ne iyi geliyorsa onu kullansın diyim o zaman =) her popiş aynı değil zaten
Canım bebeğinin iyiliği için söyledim. Hemşirelik mezunuyum ve ısrarla sakın kullanmayın demişlerdi. Böyle cevap vereceğini bilsem hiç söylemezdim. Doğru bilinen yanlışı paylaşmak istedim. Sen kullanırsın istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…