2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kiraz çekirdeklerini ısıtıp reflü yatagının içine koydum işe yarıyordu ama şimdi hiç yaramadı hala çıkaramadı en iyisi dediginiz gibş sıcak su torbasını deniyim ben en iyisi
Canım rezene içiyo musun? Biz şükür rezene masaj ve kiraz çekirdeği torbası sayesinde atlattık. Yattığı yerden kendiliğinden çıkarıyo maşallah.

Çookk teşekkür ederim canım çok sağol. Uygulıcam dedikleeini

Hatta johnsons baby e 417 milyon dolarlik kanser davasi acilmis
neden satıyorlar hala o zaman mantığım almıyor? kızımda hep Johnson's ıslak mendili kullanmıştım şimdi uni baby. bir çok ürüne de kanser teşhisi felan kondu ama hala satılıyor hala da alan oluyor?

neden satıyorlar hala o zaman mantığım almıyor? kızımda hep Johnson's ıslak mendili kullanmıştım şimdi uni baby. bir çok ürüne de kanser teşhisi felan kondu ama hala satılıyor hala da alan oluyor?
Paketli gida misali sagliga cok zararli ama satiliyor.

canim niye iki yil agladin? kac yasinda uykusu duzene girdi?3 yasina dogru duzelirler diyorlar dogru mu?oglum 13 bucuk aylik gece pek uykumuz yok.
canım benim bel ağrısından uyuyamıyordum ağlıyordum emarda da birşey çıkmamıştı. ama benim hem anestezi yerim ağrıyordu hemde belim sürekli emzirmekten. gece düzenli saatinde kalkardı kızım ama işte emzik almıyordu ve beni mememi kullanırdı artık bunalmıştım. her çocuk farklı canım 1 yaş iki yaş üç yaş inanılmaz farklı. kızım 3 yaşında ve kardeşinden dolayı kıskanıyor illaki gece de uyanıyor ve beni istiyor. gece uyanmazdı hiç. bakalım bu bebeğim nasıl olacak. aizin uykunuz nasıl 13 aylık olanın? kardeşle arası nasıl?

Canım rezene içiyo musun? Biz şükür rezene masaj ve kiraz çekirdeği torbası sayesinde atlattık. Yattığı yerden kendiliğinden çıkarıyo maşallah.
Rezene içiyorum sallama çay olarak içiyorum kiraz çekirdegide kullanıyorum ısıtıp reflü yatagının içine koyuyorum canım

Rezene içiyorum sallama çay olarak içiyorum kiraz çekirdegide kullanıyorum ısıtıp reflü yatagının içine koyuyorum canım
Allahım kolaylık versin kuzum pes etme hepsini kullan, geçiyo zamanla. Bebek yağıyla masaj yap sık sık. Ayaklatını kaldır altını aç da. Allah yardımcın olsun kuzum.

çoK sağol canım. Pudra hiç aklımın ucundan bile geçmemişti evet eskiden pudra da kullanırlardı. Ama pudra pişiği önler bence geçirmez

Ay cnm supersin Allah razi olsun sutun bol olsun bebisine yarasin insallah.valla tam da alicaktim bu hafta cok iyi oldu attigin.hatta arcelik istiyodum pahalidir diye yanasmiyodum kesinlikle bakicam cok cok sagol
Canım bu diğer mağazalarda bu fiyat olmayabilir . Burası benim bebek doğmadan önce çalıştığım yer. Eğer bu fiyata bulamazsan aracı olurum o mağazadan Alman için. Normalde kargoyla satışımız yoktu ama ben rica ederim gönderirler

Kesinlikle çok faydalı ben doğumdan itibaren içiyorum ilk hafta günde iki fincan içiyordum gaz sıkıntımız yok çok şükür. Bide yemeklerime çiğdem kimyon atıyorum

Kızlar molfix bezin kalıbı sanki küçük gibi. Sleepy kullaniyoduk ben onla Kıyaslayinca küçük geldi. Siz kaç numara bez kullaniyosunuz? Molfix 2 numara bize artık küçük geliyor.
Sleepy büyük canım bende aldım büyük baya kalıbı

Kesinlikle çok faydalı ben doğumdan itibaren içiyorum ilk hafta günde iki fincan içiyordum gaz sıkıntımız yok çok şükür. Bide yemeklerime çiğdem kimyon atıyorum
Bende doğumdan hemen sonra başlamadığıma pişman oldum canım. Geç kaldım biraz ama buna da şükür. Kimyonu bende çok kullanıyorum. Bunlar gaz için birebir

Reactions: 114
Ozgebalaban11 canım senin 1. Ay kontrolün ne zaman. Doğum tarihlerimiz yakındı sanırım. Bizm yarın bir ay olacak. Takibi yapıldı, aşı gelmemiş daha. Salı da aşımız yapılıcak. Birde eşin yokken hiç yıkadın mı bebişini. Beraber yıkıcaktık ben daha eşimle bile yıkamadım. Annem falan geldi. Güvenim yine kayboldu

Canım sen 4801b misin ? Adını mı değiştirdin. Biz her akşam ykıyoruz eşimle ama tek yıkamadım hiç. Salı günü kontrolümüz 1 ayı doluyo. Salı günü hem kontrolü var hem alışı. Kalça ultrasonu da olcak

Evet kuzum benim :) herşeyimi değiştirdim. :) bizde bu akşam yıkıyalım diyoruz :) biz 3180 doğmuştuk, 4300 olmuşuz maşallah sadece anne sütüyle. 49 cmdik 54 olmuşuz. :) kalça ultrasonumuzu 41. Gün çektirmeyi düşünüyoruz.

Geç oldu biraz ama ben çok zorda kalınca şerbet veriyorum hatta rezeneli şerbet. Rahatlıyor uyuyor uyandığında çıkarıyor gazını ya da uyku arası

Bizimde 1. Ay aynıydı sadece anne sütüyle. bence normal ama devamlı aranıyor bizimkide cok yorucu. Hep emmek istiyor bazen bıkip acaba arada mama mi alsam eşim verse bende azcik uyusam diye düsünmuyor değilim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…