- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #44.701
Canım Desitin mor var bizde. Pişiğimiz vardı çok iyi geldi. mavisini bilmiyorum amaBende desitin mavisi var kızarıklıkları gidermiyor.sebamed kullanıyorum memnunum hiç pişik olmadı bebeğim kızarıklıkları hemen gideriyor
Ben veriyorum ama almiyor. Biraz agzinda tutup atiyorBebeginize emzik veriyormusnz
Cnm ben saglik soz konusu olunca hic utanamiyorum yaCanım bn sancıdan öleceğimi bilsem çıkartamam. Alıştım sıkmayayerin dibine girerim eşim duysa doğum sancısı çekerken, doğum olmadan yarım saat önce duş aldım bn kokmamak için. Suyum gelince eşimi dışarı çıkardım. Sancımı değil, eşime karşı çok kötü gözükmemeyi düşündüm. Bi ara kafam gitti, tuvalete girmişim. Eşimde bebek düşmesin die elini altıma koymuş. Onu hiç hatırlamıyorum. Çok utandım. Küçüklüğümden gelen utangaçlığım çok sıkıntı yarattı bende. Alışamıyorum eşimden bile utanıyorum. Rezeneyi de mecbur bebeğim için içiyorum, çok faydası oluyo çünkü
Yok cnm ben lansinoh elektrikliyi 2.el almistim dandik cikti.satamiyorum da.ama wewelin manuel pompasini yeni aldim cnm.Ikıncı el mı aldın canım nerden aldin
Anladim cnm yok ben manuel aldim.insallah sem de memnun kalirsjn.Weewell in elektriklisi 150 tl mi ne ben onu kastetmistim canim alirsam onabakacagim
Bence her ikisi de lazim.slingi hazir alma kumas al 5 metreye 60 cm eninde derim.ben oyle yapicam yarin alicam insallah.penye kumas olmasin cok uzar kjmas bi sure sonra bozulur.kumastsm anlamam ama penye malum bi sure sonra sünüyo iyice.nette bakmistim interlok kumastan yapilmisti ben interlok kumas dusunuyorumm umarim vardir kumascida.olmasa likrali herhangi bi kumas olur bence.bebegi rahatca koyabilmek adina.Kuzum çok sağol. Kanguru olayını çözemeyince sling yapayım demiştim. Kumaşlar da çok pahalı. Karar veremedim aparat mı alsam sling mi alsam.
Cnm bi de senin bebisin de gaz sorunu cok varsa ve kucaktan baska bi yerde durmuyosa agliyosa isin gucun kaliyosa yemek yaptirmiyosa takar slingi rahst rahat islerini yaparsin hem de gaz sancisina iyi geliyomus benim bebisi kucaktan indiriyim hemen basliyo aglamaya o yuzden sling son umudum gibi.evin icjnde kanguru mumkun degil olmuyo cok kaba oldugu icjn.ve slingle bebekle daha iyi temas halinde oluyosun.Kuzum çok sağol. Kanguru olayını çözemeyince sling yapayım demiştim. Kumaşlar da çok pahalı. Karar veremedim aparat mı alsam sling mi alsam.
Tesekkir ederkm cnm bilgi icin ama ben manuel aldim bile.elektrikli 2.el aldim dandik cikinca bi daha elektrikli almak ostemedim nedense.kiralicaktim yalnizca 2 tane varmis hastanede ve uzun sure kullanamicam en iyisi yeni alim dedim.ben de memnunum manuelden tabi elektrikli gibi degildir muhakkak ama idare ediyprum ben detinyrose
Evet kızlar ben elektriklisini kullanıyorum . Eltimde vardı ödünc almıstım memnun kaldım sipariş ettim . Ama yeni üretilenler sadece şarjda calısıyo kablosuz çalısmıyo haberiniz olsun . fiyatına göre gayette iyi bi ürün tek sıkıntısı şarj almaması . Bide sağarken biraz öne doğru eğilmek gerekiyo ama dedigim gibi idare editor
Ağzı bir dakka boş kalsa kıyameti koparıyor.acaba sürekli ilk zamandan beri ağlasada ağlamasada emzirdiğimiz içinmi alışkanlık yaptı diyede düşünüyor değilim.yalancı meme veriyorum iki dakka emmiyor geri çıkarıyor.artık öyle bi hal aldıki gece yatarak emziriyorum tehlikeli olmasına rağmen.çünkü kucağımda artık kollarım yoruluyor.sezeryan yerimede ayakları ile vuruyor.bi de benim uşak sanırım kilolu.artık yorgunluktan ölüyorum.aşı vurulunca şimdi memeden hiçten ayrılmıyor.kokulu birşeyimi koydum yanına uyoyor şimdi.Bizimde 1. Ay aynıydı sadece anne sütüyle. bence normal ama devamlı aranıyor bizimkide cok yorucu. Hep emmek istiyor bazen bıkip acaba arada mama mi alsam eşim verse bende azcik uyusam diye düsünmuyor değilim.:)
Cok tesekkur ederim cnm cok iyisin Allah razi olsun.yarin esim burda arcelik magazasi var istanbulda oturuyorum ben.bi sorsun belki indirim vardir yoksa sana donus yaparim cnm cok cok sagol dusunmen yeter gercektenCanım bu diğer mağazalarda bu fiyat olmayabilir . Burası benim bebek doğmadan önce çalıştığım yer. Eğer bu fiyata bulamazsan aracı olurum o mağazadan Alman için. Normalde kargoyla satışımız yoktu ama ben rica ederim gönderirler
Öyle tabii kuzum :) haklısın ama bn biraz çekingenim bu konuda :)Cnm ben saglik soz konusu olunca hic utanamiyorum yacanim cok tatli benim belki de ondan.hem iyi gunde kotu gunde yanimizda olmali eslerimiz.ama tabi yapi meselesi
yok canım herkes bildiklerini tecrübelerini paylaşıyor burda. evet internet de araştırdım baya zararlıymış nedenini hala anlamış değilim sonuçta hala üretiliyor ve satılıyor enteresan olan da bu. çok üzücü bence sağlığımızla oynanıyor. bangır bangır bağırıyorlar kullanmayın dendi ben hiç duymadım o yüzden.Canım bebeğinin iyiliği için söyledim. Hemşirelik mezunuyum ve ısrarla sakın kullanmayın demişlerdi. Böyle cevap vereceğini bilsem hiç söylemezdim. Doğru bilinen yanlışı paylaşmak istedim. Sen kullanırsın istersen..
Canımm ben de sebamed kullanıyorum kızarıklığı gideriyor ama minicik sivilce gibi pütürcükler var onları gidermiyorBende desitin mavisi var kızarıklıkları gidermiyor.sebamed kullanıyorum memnunum hiç pişik olmadı bebeğim kızarıklıkları hemen gideriyor
Canım ben metresi 5 liralık bı kumaştan almıştım. Kumaşcilarda indirimli veya dökme kumaşlar oluyor onları sorup onların içinden seçebilirsin. pamuklu ve esnek her kumaş olur. çok da esnememeli ama salar o zaman. Dokunarak anlarsın zaten.Kuzlar sling için kumaş almaya gittim. En ucuz penye kumaşın metresi 20TL diyorlar. 5 metre alsak 100 TL yapıyor. Siz hangi kumaştan aldınız? Hazır sling almak daha mantıklı sanki.
Haklısın canım, müdahale yok. Düşünende yok. hangi aldığımız şey yararlı ki? Yapacak bişey yok. Araştıra Araştıra kullanıcaz artıkyok canım herkes bildiklerini tecrübelerini paylaşıyor burda. evet internet de araştırdım baya zararlıymış nedenini hala anlamış değilim sonuçta hala üretiliyor ve satılıyor enteresan olan da bu. çok üzücü bence sağlığımızla oynanıyor. bangır bangır bağırıyorlar kullanmayın dendi ben hiç duymadım o yüzden.
Canım ben ilk önce wee baby manuel aldım 10 cc kadar bile çıkaramadım. Ağladım sütüm yok diye. Erteisi gün elektrikli aldım ve 250 cclerde süt sağdım. Sen memnunsan, onunla süt çıkıyosa elektrikliyle daha çok sütün çıkarArkadaşlar bu pompadan kullanan veya gören var mı.? Instagram'da gördüm bebeği emzirirken diğer göğsüne takiyomussun kendi kendine pompalamadan doluyomus. Bende wee Baby manuel pompa var çok iyi iş görüyor ama ayrıca zaman ayırıp pompalamak gerekiyor. Emzirirken diger göğsümden bir sürü süt akıp gidiyor hem devamlı sirilsiklam oluyorum hem ziyan oluyor bı sürü süt. Acaba alsam mı çok pahalı da değil. Instagram'da kadın elektiriyle 60 cc çıkarken bununla farkına bile varmadan 80 çıktı yazmis
Kizlar bir cok kisi kisi bebeğinin devamli meme istemesinden sikayetci ben de tam tersi. İnanin bbu durum da cok cok zor. Bebegim 5 dk sursa memede ohhh iyi emdi bu sefer diyorum. Meme reddi mi yasiyoruz bilmiyorum ama emmiyor agzini bi kapatti mi mumkun degil acmiyor. Uyku uyaniklik halinde emzirirsem o zaman biraz emiyor yoksa uyanikken mumkun degil emmiyor. Napcam bilmiyoruumAğzı bir dakka boş kalsa kıyameti koparıyor.acaba sürekli ilk zamandan beri ağlasada ağlamasada emzirdiğimiz içinmi alışkanlık yaptı diyede düşünüyor değilim.yalancı meme veriyorum iki dakka emmiyor geri çıkarıyor.artık öyle bi hal aldıki gece yatarak emziriyorum tehlikeli olmasına rağmen.çünkü kucağımda artık kollarım yoruluyor.sezeryan yerimede ayakları ile vuruyor.bi de benim uşak sanırım kilolu.artık yorgunluktan ölüyorum.aşı vurulunca şimdi memeden hiçten ayrılmıyor.kokulu birşeyimi koydum yanına uyoyor şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?