2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
benim de bi öncekinde 0.4 tü günde iki seferdi bunda 0.6 yaptı günde tek sefer hem sabahlarıda ecopirin kan sulandırıcı hap buda 100 mg kullanıyorum d vitamini ilac dediğimde aktif folıc trio yazıyor hem folik asit hem kalsiyum hem vitamin d özelliği varmış üzerinde yazıyor

inşallah bu defa tamamına ererler.......

Arkadaşlar son adet tarihimi baz alırsak şuan 5+2 günlük hamileyim dün kan tahlili verdim beta hcg 573 çıkmıştı bugün dr a gittim ultrasona almadı görünmez dedi yarın kan ver betana bakalım dedi. 4-5 hastalıkken keseyi gören arkadaşlar var. Devlete değil de özele mi gitsem ne yapsam bilemedim.

Canim kan degerinden dolayi gorunmez demis dogruda soylemis. En azindan 1000 i gecsin vajinalden gorunur

bugun bebegi gorduk cok sukur :)) 6+5teyim 0.76cm kalp atisini da gorduk ama dinletmedi zararli olabilir dedi..2hafta sonra dinleyecekmisiz :))

Kızlar sat a göre 5+5 im bugün kese 18 mm yolk sac göründü ama bebek henüz yok, haftaya bi daha gideceğim inşallah görünür yaa

Bende senle aynı durumdayım özele gittim.15 gün sonra gel dedi.25 nisanda gideceğim

Hatta benimde bakmadı görünmez diye

Kızlar sat a göre 5+5 im bugün kese 18 mm yolk sac göründü ama bebek henüz yok, haftaya bi daha gideceğim inşallah görünür yaa
Daha çok erken değil mi canım bebek 6-7 de gözüküyor diye biliyorum şuan keseyi gördüğün için sevinmelisin hepsi sırasıyla Sağlıkla büyüsün minmoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…