2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok erken 5+3 gittim kese büyümüştü bebeği göremedik 6+6 yani cumartesi tekrar gidicem 8-9 haftalarda duyulduğu oluyormuş
Çok sağolun dualarınız için... Ikı hafta için gelişme çok az 4+2 dendi 14 gün sonra 5+3 deniyor yarın bi de devlet hastanesine gidicem cumartesi operasyona girmek istemiyorum bir hafta daha beklicem.

Kızlar sat a göre 5+5 im bugün kese 18 mm yolk sac göründü ama bebek henüz yok, haftaya bi daha gideceğim inşallah görünür yaa

Canim haftamiz ayni benimde yolk sac olusmus hersey yolunda dedi dr. Bebegi de gordugunu soyledi ama ben ultrason goruntusunden bisey anlamadim. Cok kucuk oldugundanmis. Endiselenme normal simdilik. Fotosunu atmistim bak istersen.

Canim haftamiz ayni benimde yolk sac olusmus hersey yolunda dedi dr. Bebegi de gordugunu soyledi ama ben ultrason goruntusunden bisey anlamadim. Cok kucuk oldugundanmis. Endiselenme normal simdilik. Fotosunu atmistim bak istersen.
Sabirla beklemekten başka çare yok, geçen hafta bugün gelir mi diyordum şimdi de gelecek perşembeyi bekleyeceğim. Sonunda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim hepimize...

Sabirla beklemekten başka çare yok, geçen hafta bugün gelir mi diyordum şimdi de gelecek perşembeyi bekleyeceğim. Sonunda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Rabbim hepimize...

Amiin canimm insallah haftaya kalp atisiyla beraber goruruz. Herseyin yolunda olduguna inanip bol bol dua edelim

Amiin canimm insallah haftaya kalp atisiyla beraber goruruz. Herseyin yolunda olduguna inanip bol bol dua edelim
inşallah kuzum yaa, Rabbim bugüne kadar getirdi çok şükür. 1 haftaya inşallah görünecek kadar büyür. Bana zor geçecek sanırım 1 hafta .. keşke evde olsaydı cihaz ger gün kontrol ederdik :)

Hanımlar aklıma birşey takıldı. Benim karnım şişti biraz şimdiden gazdan sanirim su An ama ilerde daha çok çıkıcak ve doktorlar çatlak krem veya yağ ilk aylardan başlamak gerekiyormuş kullanmaya. Kullanmaya başlayan yada bilgisi olan varmi ne kullanir ne marka

H heja nasıl geçti randevun
Canim randevum cok guzel gecti cok sukur rabbime bebegide gorduk kalp atisini da duyduk doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi iki hafta sonraya gun verdi darisi butun kalp atisini bekleyen arkadaslarimin basina insallah

Canim randevum cok guzel gecti cok sukur rabbime bebegide gorduk kalp atisini da duyduk doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi iki hafta sonraya gun verdi darisi butun kalp atisini bekleyen arkadaslarimin basina insallah
Gözün aydın canım. Neden 2 hafta sonraki

Amiin canim. Gozunaydin rabbim saglik versin bebisee masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…