2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bilemedim kuzum biraz üzüldüm ama görünmeyince inşallah haftaya görünür hayırlısı ile...
Haftaya görüneceğini düşünüyorum canım
Boşu boşuna stres yapma lütfen canım yaa bazı şeyleride olağan durumuna bırakmak en iyisi bence henüz küçük minnoş
çünkü bende hem kalbini hem bebeği 7+2 de gördüm bazı doktorlarda çok aceleci davranıyorlar gibime geliyor... Doktorum benim daha soğuk kanlı ve aşama araları çok sık olmadıgı için her gittiğimde ay sımdı su oldu sımdı bu oldu stresıne girmiyorum ve kafanıza bısı takılırsa sorun doktorunuza saçma bile olsa ben mesela burlarda vajınal ultrasondan bebegın kesesıne bakılma dıye bısı okudum ve bunu sordum öyle şey olur mu diye tepkı verdi çok tehlikeli dedi

Canim randevum cok guzel gecti cok sukur rabbime bebegide gorduk kalp atisini da duyduk doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi iki hafta sonraya gun verdi darisi butun kalp atisini bekleyen arkadaslarimin basina insallah
Canım benim hayırlı olsun, inşallah hep böyle güzel haberler alirsin. inşallah benim gibi bekleyenlere de nasip olur bebişi görmek kalp atışları ni duymak...

Canım benim hayırlı olsun, inşallah hep böyle güzel haberler alirsin. inşallah benim gibi bekleyenlere de nasip olur bebişi görmek kalp atışları ni duymak...
Cok sagol canim guzel dileklerin icin allah razi olsun insallah tez zamanda sende duyarsin sakin stres yapma bak ben senden onceydim bende daha yeni bugun duydum ayrica ben erken dollenme oldugunu dusundugum halde daha bu gun duydum

Çok sağol kuzum, yani beni kesenin bu kadar iyiyken görünmesi gerekirdi düşüncesi aldı. ama dediğin gibi belki de 1 hafta sonra sorunsuz göreceğiz.

B

Canim randevum cok guzel gecti cok sukur rabbime bebegide gorduk kalp atisini da duyduk doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi iki hafta sonraya gun verdi darisi butun kalp atisini bekleyen arkadaslarimin basina insallah
Hadi bakalım canm hayırlı olsun inşallah sevndm adına kızlar benimde 2.randevum önümüzdeki pazartesi bakalım kalbi bu kez duyacak mıyım

Arkadaşlar ultrason görüntülerimizi de paylassak aslında. karşılaştırma firaatimiz olabilir. Hepimiz farklıyiz ama insan yine de merak ediyor.

Bilmiyorum valla iki hafta sonra goreyim bundan sonra ayda bir gelirsin dedi
Gözün aydın cnm beni de iki haftada bir çağırıyor bi bebeğimi kaybetmiştim o yüzden ilk 3 ay öyle sık görüşecez dedi ben de zaten her hafta geleyim o bile geçmek bilmiyor korkuyorum dedim

Gözün aydın cnm beni de iki haftada bir çağırıyor bi bebeğimi kaybetmiştim o yüzden ilk 3 ay öyle sık görüşecez dedi ben de zaten her hafta geleyim o bile geçmek bilmiyor korkuyorum dedim
Sagol canim tabi insan gormek istiyor ama sadece bu defa oyle olycsk sonra ayda bir dedi ya zaten hayirlisi ile bebidlerimiz hareketlenmeye basladigi zaman artik kaygilarimiz biticek insallah

Bi yandan kafaya takmayın diyorsun bir yandan da vajinal ultrason yapan herkesi korkutuyorsun suan

Sakın başka doktora gitmeden yaptırma kürtaj ben ne kürtaj olacakken başka doktora gidip on haftalıkken kalp atışı duyanlar gördüm sakın sakın tek doktorla verme o kararı lütfen ve inşallah yazımı okursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…