- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.541
Yıldırımın neresi bende yildirimOoo iyi Bursalılar birakmayağım birnirimizi
inşallah canım, biliyorum her şey Allah'ın takdiri ama olumsuz olacak düşüncesi hafiften üzüyor. inşallah sağlıklı olarak büyür ve Rabbim görebilmeyi nasip eder..Gönlünü ferah tut canım haftaya görünür Allahın izniyle
Haftaya görüneceğini düşünüyorum canımBilemedim kuzum biraz üzüldüm ama görünmeyince inşallah haftaya görünür hayırlısı ile...
Canım benim hayırlı olsun, inşallah hep böyle güzel haberler alirsin. inşallah benim gibi bekleyenlere de nasip olur bebişi görmek kalp atışları ni duymak...Canim randevum cok guzel gecti cok sukur rabbime bebegide gorduk kalp atisini da duyduk doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi iki hafta sonraya gun verdi darisi butun kalp atisini bekleyen arkadaslarimin basina insallah
Cok sagol canim guzel dileklerin icin allah razi olsun insallah tez zamanda sende duyarsin sakin stres yapma bak ben senden onceydim bende daha yeni bugun duydum ayrica ben erken dollenme oldugunu dusundugum halde daha bu gun duydumCanım benim hayırlı olsun, inşallah hep böyle güzel haberler alirsin. inşallah benim gibi bekleyenlere de nasip olur bebişi görmek kalp atışları ni duymak...
Çok sağol kuzum, yani beni kesenin bu kadar iyiyken görünmesi gerekirdi düşüncesi aldı. ama dediğin gibi belki de 1 hafta sonra sorunsuz göreceğiz.
Haftaya görüneceğini düşünüyorum canım
Boşu boşuna stres yapma lütfen canım yaa bazı şeyleride olağan durumuna bırakmak en iyisi bence henüz küçük minnoş
çünkü bende hem kalbini hem bebeği 7+2 de gördüm bazı doktorlarda çok aceleci davranıyorlar gibime geliyor... Doktorum benim daha soğuk kanlı ve aşama araları çok sık olmadıgı için her gittiğimde ay sımdı su oldu sımdı bu oldu stresıne girmiyorum ve kafanıza bısı takılırsa sorun doktorunuza saçma bile olsa ben mesela burlarda vajınal ultrasondan bebegın kesesıne bakılma dıye bısı okudum ve bunu sordum öyle şey olur mu diye tepkı verdi çok tehlikeli dedi
İnşallah canım allah inşallah bana ve isteyen herkese anne olmayı nasip ederAllah dedirtti baksana :) tez zamanda rabbim sanada verir insallah :)
Amin canım inşallahinşallah canım, biliyorum her şey Allah'ın takdiri ama olumsuz olacak düşüncesi hafiften üzüyor. inşallah sağlıklı olarak büyür ve Rabbim görebilmeyi nasip eder..
Ölçüm yapmamış sayapmamış sanirim.Hayirli gunler kizlar. Bugun dr randevum vardi. Bebegi gorduk yolk kesesi de olusmus dedi dr ama henuz kalp atisini duyamadik 5+5 haftalik. Bebegin boyutu nerde yaziyordu bakabilir misiniz.
Çok sağolun dualarınız için... Ikı hafta için gelişme çok az 4+2 dendi 14 gün sonra 5+3 deniyor yarın bi de devlet hastanesine gidicem cumartesi operasyona girmek istemiyorum bir hafta daha beklicem.[/QUOT
Bana da Dr un birşey demedi ama ilk gittiğimde kesene göre 5+3 tü. 10 sonra 7 h aftalık olur diye hesap ederken bebek boyuna göre 6+3 çıktı. O an bunu anlayamadığımız için sormadım.adet tarihimi bilmiyor ama belki de şuan 8. Haftadayim. Ama muhtemelen bende geç döllenme olmuştur. 33-35 günde bir adet oluyorum.
Hadi bakalım canm hayırlı olsun inşallah sevndm adınaCanim randevum cok guzel gecti cok sukur rabbime bebegide gorduk kalp atisini da duyduk doktor herseyin yolunda oldugunu soyledi iki hafta sonraya gun verdi darisi butun kalp atisini bekleyen arkadaslarimin basina insallah
Canim cok sagol darisi basina aramizda sanirim birgun var yani allahin izni ile diyacaksin kalp atisiniHadi bakalım canm hayırlı olsun inşallah sevndm adınakızlar benimde 2.randevum önümüzdeki pazartesi bakalım kalbi bu kez duyacak mıyım
Gözün aydın cnm beni de iki haftada bir çağırıyor bi bebeğimi kaybetmiştim o yüzden ilk 3 ay öyle sık görüşecez dedi ben de zaten her hafta geleyim o bile geçmek bilmiyor korkuyorum dedimBilmiyorum valla iki hafta sonra goreyim bundan sonra ayda bir gelirsin dedi
İnşllh canmCanim cok sagol darisi basina aramizda sanirim birgun var yani allahin izni ile diyacaksin kalp atisini
Sagol canim tabi insan gormek istiyor ama sadece bu defa oyle olycsk sonra ayda bir dedi ya zaten hayirlisi ile bebidlerimiz hareketlenmeye basladigi zaman artik kaygilarimiz biticek insallahGözün aydın cnm beni de iki haftada bir çağırıyor bi bebeğimi kaybetmiştim o yüzden ilk 3 ay öyle sık görüşecez dedi ben de zaten her hafta geleyim o bile geçmek bilmiyor korkuyorum dedim
Bi yandan kafaya takmayın diyorsun bir yandan da vajinal ultrason yapan herkesi korkutuyorsun suan
Haftaya görüneceğini düşünüyorum canım
Boşu boşuna stres yapma lütfen canım yaa bazı şeyleride olağan durumuna bırakmak en iyisi bence henüz küçük minnoş
çünkü bende hem kalbini hem bebeği 7+2 de gördüm bazı doktorlarda çok aceleci davranıyorlar gibime geliyor... Doktorum benim daha soğuk kanlı ve aşama araları çok sık olmadıgı için her gittiğimde ay sımdı su oldu sımdı bu oldu stresıne girmiyorum ve kafanıza bısı takılırsa sorun doktorunuza saçma bile olsa ben mesela burlarda vajınal ultrasondan bebegın kesesıne bakılma dıye bısı okudum ve bunu sordum öyle şey olur mu diye tepkı verdi çok tehlikeli dedi
Sakın başka doktora gitmeden yaptırma kürtaj ben ne kürtaj olacakken başka doktora gidip on haftalıkken kalp atışı duyanlar gördüm sakın sakın tek doktorla verme o kararı lütfen ve inşallah yazımı okursunSat 18 subat normalde 8 haftalık olmamız lazım gec dollenme dediler iki hafta önce 4+2 ile uyumlu dendi dün de kalp atışı için gittik kese var ve büyümüş ama içi boş kalp atışı ve kan akımı yok kese 5+3 ile uyumlu görünüyor cumartesi gel son kez bakalım aç gel duyamazsak kürtaj yapıcaz dendi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?