2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar iyi akşamlar ilaç kullanan var mı aramızda? Ben tüp bebek tedavisi olduğum için baya ilaç kullanıyorum

Evet normalde 8 haftalık olmam lazım. Şu an hiç bişey bilmiyorum kocaman bir boşluğa düştüm sanki... Sizin kontrolünüz iyi gecer umarım...
Umarım canım hepimize sağlıklı bir gebelik geçirmeyi ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim..

Ben geç döllenmeden şüphelenmiyorum aslında tam adet günümde net bir şekile cikti ift çizgi ve o gün bhcg 514 tu. Tam.yumurtlaama zamanlarında da ilişki oldu. Rabbim bilir Hayırlısını bekliyorum güzel haberleri dört gözle..

Merhaba ben romatoit artrit hastasuliyim cok agrim oldugu zananlarda kullaniyorum doktorum hic korkmadan kullanzbilirsin dedi o yuzden arada kullaniyorum
Canım benim kardeşimin eşi re romatoit artrit hastası bu yüzden 4 yıldır gebe kalamıyor ilaç tedavileri devam ediyor ben de osteonekroz hastasiyim kilo aldıkça dizlerime aşırı yük binecek bu ilacın bu tip ağrılara bir faydası mi var nedir ?

Gecmis olsun canim benim kullandigim kortizon doktor veriyordu tabi agriyi azaltiyo ama yan etkisi olan bir ilac zatrn kardesinin esi de benim hastaligimdansa buyuk ihtimal kullaniyordur tani doktorsuz kullanilmaz

Gecmis olsun canim benim kullandigim kortizon doktor veriyordu tabi agriyi azaltiyo ama yan etkisi olan bir ilac zatrn kardesinin esi de benim hastaligimdansa buyuk ihtimal kullaniyordur tani doktorsuz kullanilmaz
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım sen hangi ildesin tedavin nerede devam ediyor ?

cakcak88 insallah bi sorun cikmaz uzulme dua et bol bol moralini hic bozma bisey olmaz Allahin izniyle Allah buyuktur
@
Yarın devlet hastanesine gidicem ve biraz beklemeyi düşünüyorum sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…