2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar üzgün birine moral vermek kolay oluyor ama insan kendine moral veremiyor bazen... Yine de her şeyin hayırlısı ile olmasını diliyorum. Rabbim şer gibi görünenden hayr çıkarır isterse. inşallah hamileliklerimiz hayr ile sağlıkla kavuşmayla sonlansın inşallah. Amin... iyi geceler..

Kızlar az önce ultrason sonuçlarını aldım tam 5 haftalikken kesem 4 mm. Sizce küçük degil mi ? Benim gibi olan var mi ?

Bi yandan kafaya takmayın diyorsun bir yandan da vajinal ultrason yapan herkesi korkutuyorsun suan
Farkındamısın bilmiyorum ama burası bilgi paylaşma platformu ve burdaki insanlarda öcü böcü seylerden korkmak ya da korkutmak amaclı burda değiller ... Ben birçok şeyi burdan öğrendim yorum yapsamda yapmasamda birçok forumdan bilgiler aldım tecrübelerini değerlendirdim sen korkacaksın diye diğer insanlara bildiğim duydugum seylerı söylememem gerektiğini düşünmen çok bencilce ... Yaptırmıs olmanda en azından bunu öğrendıkten sonra tehlıkelı oldugunu bıle bıle evde oturmaman ve baska doktoralarada gıderek yavrunu kontrol ettırmen anlamına gelır kuru kuru evde korkmak anlamına gelmez..!

Vajinal ultrasonu bir tek ben yapmadım yorumlara bak hepside vajinal ultrason yapmış. Bencillik benim kişiliğime pek uyumuyor yanlış tespit. Ayrıca zararlı olsa bütün dünyada yasaklanır. Bence sen yavrun icin daha modern ve bilgili bir doktor bul...

A
Arkadaşlar tartışmaya gerek yok her doktorum görüşü farklı ama bu benim 2 hamileliğin normal olan gebelikte vajinal usg doktorlar pek önermiyor eğer gebelikte sıkıntı olursa bakıyorlar benim bir kere düşük olmuştu kimyasaldı gerçi o zaman kanamam olduğunda doktor vajinadan bakalim demişti oğlumda hamileliğin süresince hiç vajinal usg olmadım şuan ki hamileliğinde de kanama ve leke olmasına rağmen hoc doktorum vajinal usg istemedi verdiği haftalarda doktor herşeyi karından usg ile gördü vajinal usg zararlı olup olmadığına dair kesin bir şey yok ama bence sabirsizliktan vajinal usg oluyor bence gerek olmadık ca yapilmamalo

Kızlar son adet tarihim 6 Mart’taydı salı günü kan testi yaptırdım 325 ti dün yaptırdım 830 Dr keseyi göremem diye bakmıyor sizce de gözükmesi gerekmezmi 1000 olunca bakıcak cunartes yine gideceğim kese görünür inşallah

Kızlar burda olanlar bana acil yazabilir mi
Yaa nasıl anlatsam böyle afedersiniz genital bölgemn üsr kısmına 1 2 sanyelik acı giriyo sanki iplik çekiliyor içinden kasık değil adet sancısı gibi de değil tam söylediğim kısımda bi sağdan bi soldan acıyo

Canim hic korkma olur boyle seyler leke falan yoksa bence sorun yok inan iki gun once cok tuhaf bir sanci girdi sol kasigima uykudan uyandim acisindan dusun tani ne kafar acidi ama bak dun gittim cok sukuf hersey yolundaydi stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…