2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kader arkadaşıyız Huniyi takıcam yakında gözlerimin altı morardı koca isyanda oğlan uyusada ona ilgi göstersem hamileliğin 8. Ayından beri kardeşiz :) bende kafamı koysam da uyusam derdindeyim
valla ilgi beklivekler biraZ daha, bak bız hala ayaktayız uyku nerdee

Sling al hayatın değişsin canım. Yeniden doğmuş gibiyim
KULLANIYORsun memnun musun canım.devamlı koynunda olunca emmek istemiyor mu.bizim sıkıntı devamlı emmek istemesi.slıngle koynumda olsa habıre emmek ister ‍ suanda ayakta olmamızın tek sebebi meme.emerken uyuyor hatta gören , ooo top atsan duymaz derin uykuda der ama gel görkı yataga bırKtıgım an deli gibi meme arıyor kafayı sağ sol yaparken uyku dagılıyo, devamlı emmek istemesinden ötürü mide doluyor kusuyor vs kısır dongudeyın

Bunlar ne kızlar bilen var mı
bıse alerji yapmış olabilir gibi.yarın sabaha gecmıs olacaktır belkıde

Nette fotoğraflara baktım da onlar baya bi kötü ya. Bence bu isilik
Atopık dermatıt bıZ olduk sanmıştım bayağı kötüydü, kırmızı sert bir cilt kuru vs ama bi kaç gündür geçti sayılır. Dünyaya alışmaya çalışıyorlar aslında, her durumu bir şeye yormamak lazım ama annelık işte

Kader arkadaşıyız Huniyi takıcam yakında gözlerimin altı morardı koca isyanda oğlan uyusada ona ilgi göstersem hamileliğin 8. Ayından beri kardeşiz :) bende kafamı koysam da uyusam derdindeyim
Sen yine 8.aydan sonra biz 5.haftadan beri şuana kadar lafı geçmedi ama bence ikimizde nasıl başlanır unuttuk bide uyumayan bebek olunca ne olacak sonumuz bakalım

Kullanıyorum canım yatırdığım an uyuyor. Benim kızımın da uyku sorunu vardı hep kucakta olmak istiyodu ama sen meme diyosun onu bilemiyorum. 2. El aldım 50 tl ye denemeye değer bence

Bunlar isilik büyük ihtimal. Bi fırsat bulup yıkayamadık çocuğu.4-5 gün oldu. Ondan oldu bekli de

Bizde gece 1:30 dan sabah 6 ya kadar bir yerine iğne sokmuş gibi çığlık çığlığa çalar saat gibi hiç şaşmıyor gece olsun istemiyorum eşimi uyandırıyorum battaniyenin içine koyup sallayıp susturup öylece hamak beşiğinin içine koyuyoruz yüzünü bile açmıyoruz birazda öyle sallayıp uykuya daldırıyoruz bir saat uyuyor battaniyenin içinde sonra yine çığlık atıyor yine aynı şekilde elimizde sallayıp koyuyoruz bittik eşimle artık

Dikişlerim attı ama giriştekiler çok acıyor doktora gittim Doğumdan bir hafta sonra dikişlerimi içeri itti onun acısıda bi hayli maffetti beni patlamamış biliyorum ama ağrısı neden bilmiyorum

Of moralim cok bozuk kizim gece 12 den beri uyuyor ama hic beslenmeden alarmi kuruyorum kalkiyorum zaten uykuda asla meme tutmaz ana daha onceleri mamayi uykuda yerdi simdi mamayida yemiyor nerdeyse bir aya yakindir boyle doktora goturdum tum tahlilleri yapildi hic bir sorun yok dedi peki sorun yoksa niye boyle gunduz bile cok az besleniyor dun siringayla zorla besledim allahim yardim et bana cok uzuluyorum

Ne yazık ki bizim ki hala uyutmadı bizi annem var oda gidecek ben tek nasıl yapacağım hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…