- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.921
Değişiyoru bazen 3 hafta bazen iki buçuk. Ama hep önde gittiÇok teşekkür ederm Rabbim sağlık uzun ömür versin evladınıza. Sizinki kaç hafta önde gidiyordu acaba ?
Benim bebeğiminde kafası büyüktü 2 hafta önde gidiyordun. Hala koca kafa diyebilirim :) ama kontrolde bişey demedi doktor. Neyden endişeleniyorsunuz kiÇok çok teşekkür ederim cevabınız için içim çok rahatlıyor bunları duydukça. Peki sizinki ne kadar önden gidiyordu onu hatırlıyor musunuz ? Banada doktorum sorun yok genetik diyor ama insanın aklına yinede acaba mı diye geliyor
Benim 2hafta önde gidiyordu endişe etme bişey yoktur inşallahÇok çok teşekkür ederim cevabınız için içim çok rahatlıyor bunları duydukça. Peki sizinki ne kadar önden gidiyordu onu hatırlıyor musunuz ? Banada doktorum sorun yok genetik diyor ama insanın aklına yinede acaba mı diye geliyor
Öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ben sezeryan oldum normal doğumu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla kuru tutmalısın ve her WC’den sonra bi temizleme suyu oluyormuş ama sanırım bu zamana kadar acın dikişlerin hafiflemeliydi bence doktora göstermelisin hiç kontrole çağırmadı mı doktorun senin için travmatik olsada eğer bir sorun varsa daha ilerlemeden çaresine bakılmalı benim fikrim yani. Zamanında kız kardeşimin doğumundan sonra annem ertesi gün daha kalkıp yatılı misafir ağırlamak zorunda kaldığı için bütün dikişleri atmış senin gibi oturamamış ve tekrar dikilir korkusuyla doktora gitmemiş sonunda iyileşmiş elbette ama biraz zor geçmişMerhaba bana cevap verirseniz çok sevinirim benim bugün 40 günüm doldu normal Doğum yaptım 18 dikiş aldım. Dikişlerim iyileşmedi şu girişdekiler uçları top olup kalmışlar.. doktora gitmek istemiyorum o travmayı tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.. daha üzerime rahatlıkla oturamıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum.. oda çok huzursuz doğarken 8 gün küveste kaldı.. iyi şimdi ama uyku gaz problemimiz var.. Ne tavsiye edersiniz
cookk sevindim gozunuz aydın . Rabbim bir daha yaşatmasın.evde daha çabuk toparlarsınız inşallahKızlar biz çıktık hastaneden tahlller yapıldı yavrum şimdi daha iyi tabi tam geçmiş değil ama olsun hamdolsun ilk günlerden çok daha iyiyiz size minnettarım dualarınız bizden esirgemediniz sordunuz düşündünüz hepinize çok ama çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Uykusuz anneler platformuŞaka gibi gece 11 - 02 arası deliriyoruz nedir bu anlamadım uyumuyor bayılıyor uykusuzluktan ama yok uyumuyor bu oğlan çığlık çığlığa iğne ipliğe döndüm uykusuzluktan çok bunaldım allahım beterinden korusun ama 40 çıktı biz hala aynıyız
Kader arkadaşıyızTüm gün sadece bir buçuk saat uyudu deliksiz.onun dışında on dakika beş dakika, hala daha uyumuş değil ama benim gözler gıdıyorenkısa zmnda düzene girer bebıkler inşallah
Sling al hayatın değişsin canım. Yeniden doğmuş gibiyimKızlar kafayı yicem yemin ederim ya gündüz hiç durmuyor uyursa iyim uyumazsa akşama kadar kucakta geziyor oturunca hiç durmuyor öldüm valla kollarım bacaklarım tutmuyor
Çıktınız mııııııııı allahım bin şükür hadi gözünüz aydınKızlar biz çıktık hastaneden tahlller yapıldı yavrum şimdi daha iyi tabi tam geçmiş değil ama olsun hamdolsun ilk günlerden çok daha iyiyiz size minnettarım dualarınız bizden esirgemediniz sordunuz düşündünüz hepinize çok ama çok teşekkür ederim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
Atopik dermatite benziyor canm ama doktora sormak lazım. İsilik falan da olabilir. Kalın mı giydiriyorsun?Bunlar ne kızlar bilen var mı
Evet bi çok kişiye göre kalın giydirdiğim söylenebilir. Doktora sorayımAtopik dermatite benziyor canm ama doktora sormak lazım. İsilik falan da olabilir. Kalın mı giydiriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?