2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Emmiyor öğürüyor evdeki bu avent karanlıkta parlayan keşke aynı şehirde olsak emzikleri birbirimize vererek çoçuğumuzun sevdiğini bulurduk şimdi bi dünya emzik alacam birsürü masraf

Benim bebeğiminde kafası büyüktü 2 hafta önde gidiyordun. Hala koca kafa diyebilirim :) ama kontrolde bişey demedi doktor. Neyden endişeleniyorsunuz ki

Benim 2hafta önde gidiyordu endişe etme bişey yoktur inşallah

Merhaba bana cevap verirseniz çok sevinirim benim bugün 40 günüm doldu normal Doğum yaptım 18 dikiş aldım. Dikişlerim iyileşmedi şu girişdekiler uçları top olup kalmışlar.. doktora gitmek istemiyorum o travmayı tekrar tekrar yaşamak istemiyorum.. daha üzerime rahatlıkla oturamıyorum çocuğumla ilgilenemiyorum.. oda çok huzursuz doğarken 8 gün küveste kaldı.. iyi şimdi ama uyku gaz problemimiz var.. Ne tavsiye edersiniz

Öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim ben sezeryan oldum normal doğumu bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla kuru tutmalısın ve her WC’den sonra bi temizleme suyu oluyormuş ama sanırım bu zamana kadar acın dikişlerin hafiflemeliydi bence doktora göstermelisin hiç kontrole çağırmadı mı doktorun senin için travmatik olsada eğer bir sorun varsa daha ilerlemeden çaresine bakılmalı benim fikrim yani. Zamanında kız kardeşimin doğumundan sonra annem ertesi gün daha kalkıp yatılı misafir ağırlamak zorunda kaldığı için bütün dikişleri atmış senin gibi oturamamış ve tekrar dikilir korkusuyla doktora gitmemiş sonunda iyileşmiş elbette ama biraz zor geçmiş

Şaka gibi gece 11 - 02 arası deliriyoruz nedir bu anlamadım uyumuyor bayılıyor uykusuzluktan ama yok uyumuyor bu oğlan çığlık çığlığa iğne ipliğe döndüm uykusuzluktan çok bunaldım allahım beterinden korusun ama 40 çıktı biz hala aynıyız

Kızlar tazyikli sutü olan var mı? Çok tazyikli makine sagimida az yapiyorum ona ragmen bide bugün oglum sag memeyi bi turlu emmek istemedi nedenini merak ettim 2 tarafında tadına baktim sol normalken sag tuzlu gibiydi cok kötüydü beklemedide bi sol bi sag veriyorum neden öyle olur ve nasil gider

cookk sevindim gozunuz aydın . Rabbim bir daha yaşatmasın.evde daha çabuk toparlarsınız inşallah

Tüm gün sadece bir buçuk saat uyudu deliksiz.onun dışında on dakika beş dakika, hala daha uyumuş değil ama benim gözler gıdıyor enkısa zmnda düzene girer bebıkler inşallah
Kader arkadaşıyız Huniyi takıcam yakında gözlerimin altı morardı koca isyanda oğlan uyusada ona ilgi göstersem hamileliğin 8. Ayından beri kardeşiz :) bende kafamı koysam da uyusam derdindeyim

Çıktınız mııııııııı allahım bin şükür hadi gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…