- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.981
Yutkunamazsa tikanir canim bence yapmSerum fizyolojik bebek uyurken yapilabilir mi acaba? Uyanıkken durmuyor çünkü yapamiyorum ya
Samsun canım benimde ikili birini hiç kullamadım oyüzden dedim aynı şehirde olsak verirdim birini belki sizinki severdi ben sizden alırdım değişirdik ne güzel yarın çıkıcam birkaç çeşit alıcam bakalım nuk kauçuk alıcam en baştaTazyikli değil ama rengi sarıydı bi tarafın, baktım tadına dediğin gibi
Canım hangi şehirdesin sen?
Bence avent ultra airi dene bende bir tane hiç kullanılmamış var ikili paket olduğu için .kaynattım duruyor kutusunda.
Ayy bende 18 Aralık saat 7 de yaptım normal Doğum yaptım.. 40 çıktı çıkıyor cinsel yaşam başlıyacak ben hiç hazır değilim..19 aralık gece 4 te canim
Bende normal doğum yaptım canım. Ben acele etmiyorum o konuda, doktora 4 şubatta gitcez ondan sonra bakarız. Şimdi korkuyorum. Korkumun üstüne üstüne gidersem de hiç iyi olmaz 2-3 ay sıkıntı çekerim. Ne zaman rahat hissedersen o zamana başlamalıymışsın. Benim dikiş yerlerim hala aciyo.Ayy bende 18 Aralık saat 7 de yaptım normal Doğum yaptım.. 40 çıktı çıkıyor cinsel yaşam başlıyacak ben hiç hazır değilim..
Canım bn hep sipariş vereceğim de uygulama kapanıyor, problem var sanırım. Sen netten mı sipariş verdin yoksa kendin gidip mı aldinKızlar ebebekte muslin örtüler 14 tl haberiniz olsun az önce aldım 3 tane. Bebek bakım çantasıda 90 tl çok kullanışlı lassingin aldım
bazı bebekler uykuya düşkün oluyor ama tabi çok küçük oldukları için 7-8 saatlik açlık onlara fazla gelebilir.hani arada bı olsa belki etkilemez ama heegece bu şekilde olursa kilo alımı vs etkilenebilir tabi.inşallah iyi bir yönverici doktora denk gelirsin çözüm bulursunuzOf moralim cok bozuk kizim gece 12 den beri uyuyor ama hic beslenmeden alarmi kuruyorum kalkiyorum zaten uykuda asla meme tutmaz ana daha onceleri mamayi uykuda yerdi simdi mamayida yemiyor nerdeyse bir aya yakindir boyle doktora goturdum tum tahlilleri yapildi hic bir sorun yok dedi peki sorun yoksa niye boyle gunduz bile cok az besleniyor dun siringayla zorla besledim allahim yardim et bana cok uzuluyorum
Aynen bende giriyorum tam ürünü sepete atacakken kapanıyorCanım bn hep sipariş vereceğim de uygulama kapanıyor, problem var sanırım. Sen netten mı sipariş verdin yoksa kendin gidip mı aldin
Evet arada gülüyordu ama iki gündür bız konuşurken daha uzun gulmeler basladıKızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Bunu tuttu canım.ama hiç kolay olmadı hala bile arada öğürüyo tam emdiği söylenemez.birazda benden kaynaklanıyor devamlı vermiyorum çok sıkısırsam aglıyosa uykuya belki geçmeye yardımcı olur diye aradaBebeği emzik emenler hangi marka emzik aldı bebekleriniz yazarsanız çok sevinirim çoğunluğun dediğini bari alıyım okadar çok çeşit varki oğlum bakkal emziğini seviyordu onuda çok zor buluyorduk bunu kullanan varmı bi denesem diyorum Eki Görüntüle 2229155
Canım bence önce aventi dene ucu pütürlü olduğu için daha kolay tutuyor, diğerleri düz benimki tutamadı kayıyor sürekli. Bunda rahat ettik.Samsun canım benimde ikili birini hiç kullamadım oyüzden dedim aynı şehirde olsak verirdim birini belki sizinki severdi ben sizden alırdım değişirdik ne güzel yarın çıkıcam birkaç çeşit alıcam bakalım nuk kauçuk alıcam en başta
Sling al hayatın değişsin canım. Yeniden doğmuş gibiyim
İkili satmalarına sinir oluyorum canım ya tutmazsa iki tane çöp yaniCanım bence önce aventi dene ucu pütürlü olduğu için daha kolay tutuyor, diğerleri düz benimki tutamadı kayıyor sürekli. Bunda rahat ettik.
Kaka yaptımı canım seninki yarın doktora götürcem bakalım ne diyecek delircemEşim tekstilci ben sana getireyim kumaştan diyor ☺ yapabilir miyim acaba
Kaka yaptımı canım seninki yarın doktora götürcem bakalım ne diyecek delircem
Canim iste tam da bunu soyluyorum uykuya duskun tamam ama 8 saat ac kaliyor bazen 9 saat sonrasinda bile zorla besliyorum hani gunduz cok guzel beslense belki bu kadar uzulmem ama gunduz de cok sorun oldu beslenmesi dun siringayla zorla beslemisim evet gelisimi duracak diye korkuyorum umarim iyi bir doktora rast geliriz iyi dileklerin icin sagolbazı bebekler uykuya düşkün oluyor ama tabi çok küçük oldukları için 7-8 saatlik açlık onlara fazla gelebilir.hani arada bı olsa belki etkilemez ama heegece bu şekilde olursa kilo alımı vs etkilenebilir tabi.inşallah iyi bir yönverici doktora denk gelirsin çözüm bulursunuz
Kauçuk emzik 1 yaştan sonra öneriliyor diye biliyorum. Benimki de chicco physio soft emzik aldı sadece.Bebeği emzik emenler hangi marka emzik aldı bebekleriniz yazarsanız çok sevinirim çoğunluğun dediğini bari alıyım okadar çok çeşit varki oğlum bakkal emziğini seviyordu onuda çok zor buluyorduk bunu kullanan varmı bi denesem diyorum Eki Görüntüle 2229155
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?