2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Samsun canım benimde ikili birini hiç kullamadım oyüzden dedim aynı şehirde olsak verirdim birini belki sizinki severdi ben sizden alırdım değişirdik ne güzel yarın çıkıcam birkaç çeşit alıcam bakalım nuk kauçuk alıcam en başta

Ayy bende 18 Aralık saat 7 de yaptım normal Doğum yaptım.. 40 çıktı çıkıyor cinsel yaşam başlıyacak ben hiç hazır değilim..
Bende normal doğum yaptım canım. Ben acele etmiyorum o konuda, doktora 4 şubatta gitcez ondan sonra bakarız. Şimdi korkuyorum. Korkumun üstüne üstüne gidersem de hiç iyi olmaz 2-3 ay sıkıntı çekerim. Ne zaman rahat hissedersen o zamana başlamalıymışsın. Benim dikiş yerlerim hala aciyo.

Kızlar ebebekte muslin örtüler 14 tl haberiniz olsun az önce aldım 3 tane. Bebek bakım çantasıda 90 tl çok kullanışlı lassingin aldım
Canım bn hep sipariş vereceğim de uygulama kapanıyor, problem var sanırım. Sen netten mı sipariş verdin yoksa kendin gidip mı aldin

bazı bebekler uykuya düşkün oluyor ama tabi çok küçük oldukları için 7-8 saatlik açlık onlara fazla gelebilir.hani arada bı olsa belki etkilemez ama heegece bu şekilde olursa kilo alımı vs etkilenebilir tabi.inşallah iyi bir yönverici doktora denk gelirsin çözüm bulursunuz

Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.

Bebeği emzik emenler hangi marka emzik aldı bebekleriniz yazarsanız çok sevinirim çoğunluğun dediğini bari alıyım okadar çok çeşit varki oğlum bakkal emziğini seviyordu onuda çok zor buluyorduk bunu kullanan varmı bi denesem diyorum

Kızlar bebekleriniz ses çıkarıyor mu? Bi de benimki hafiften gülüyor.uykusunda daha çok tebessüm ediyor. Bugün tam 1,5 aylık olduk.
Evet arada gülüyordu ama iki gündür bız konuşurken daha uzun gulmeler basladı ses çıkarmaya çalışıyor belli belirsiz bogazında tükürük kalmışsa o sekılde ses de çıkarıyor

Bunu tuttu canım.ama hiç kolay olmadı hala bile arada öğürüyo tam emdiği söylenemez.birazda benden kaynaklanıyor devamlı vermiyorum çok sıkısırsam aglıyosa uykuya belki geçmeye yardımcı olur diye arada

Eklentiler

• Screenshot_20190127-145625_Chrome.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 28
Canım bence önce aventi dene ucu pütürlü olduğu için daha kolay tutuyor, diğerleri düz benimki tutamadı kayıyor sürekli. Bunda rahat ettik.

Kaka yaptımı canım seninki yarın doktora götürcem bakalım ne diyecek delircem

Ayy yapmıyor valla kendiliginden yapsın dedim 5 gün bekledim yok. Uyarı yaptım yine yapmadı durmuyordır mecburen fitil verdüm dün benimde perşembe kontrolü var o gün söylicem olmuyor böyle

Canim iste tam da bunu soyluyorum uykuya duskun tamam ama 8 saat ac kaliyor bazen 9 saat sonrasinda bile zorla besliyorum hani gunduz cok guzel beslense belki bu kadar uzulmem ama gunduz de cok sorun oldu beslenmesi dun siringayla zorla beslemisim evet gelisimi duracak diye korkuyorum umarim iyi bir doktora rast geliriz iyi dileklerin icin sagol

Kauçuk emzik 1 yaştan sonra öneriliyor diye biliyorum. Benimki de chicco physio soft emzik aldı sadece.

Eklentiler

• Screenshot_20190127-151718.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar instagram dan bebek kıyafeti alıyorsanız heryerde bu tulum var çok tatlı ve ayaksız olduğu için kullanışlı kızım daha 2 aylık olmadı tulumu 12 aylık istemiştim bahar gibi giyer diye anca oldu galiba tulumlarda bebeğin bezini hesaplamıyorlar bukadar dengesizlik olmaz yani isteyen olursa bu tulumdan 12 ay alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…