- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #45.961
Canım doktoru normal uyusun mu dedi? Her vakit mi böyle ki kuzucunOf moralim cok bozuk kizim gece 12 den beri uyuyor ama hic beslenmeden alarmi kuruyorum kalkiyorum zaten uykuda asla meme tutmaz ana daha onceleri mamayi uykuda yerdi simdi mamayida yemiyor nerdeyse bir aya yakindir boyle doktora goturdum tum tahlilleri yapildi hic bir sorun yok dedi peki sorun yoksa niye boyle gunduz bile cok az besleniyor dun siringayla zorla besledim allahim yardim et bana cok uzuluyorum
7. Günden beri tekim canım ve daha iyi oldu. Kendimi daha rahat toparladım, psikolojim yerine geldi. Şimdiki aklım olsa doğum yapınca da çagirmazdım kayinvalidemi. Kendi kendine inan çok güzel oluyo. Bakarsın sen hiç merak etmeNe yazık ki bizim ki hala uyutmadı bizi annem var oda gidecek ben tek nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
Ben yedim 4 gün önce ama yarım dürüm. Bişey olmadı emmesi aynıKızlar çiğ köfte yediniz mi hiç. Etsiz yicem Zaten ama sütü acıtır mı diye korkuyorum
Bizde de var isilik büyük ihtimal banyo yaptırınca kırmızılıkları gidiyor bide sütümden sürüyorum yumuşuyor. He canım domates yada salça tarzı şeyleri az tüket derim Baharat falan onlarda etkilermiş annem dedi. Çünkü bizde çıkmadan önce domatesli bi kahvaltılık sos vardı onu çok yemeye başlamıştımBunlar ne kızlar bilen var mı
Allah birdaha düşürmesin göstertmesin acılarını canım evde daha rahat edersiniz ve inan çabuk toparlanır evdeki huzurla senin sevginleHamdolsun bu günlere aminn cnm iğne bile vurulsa insanın içi gidiyor delik deşik ettiler yavrumu ama yine de sağlıklı olsun da sorun değil dedim öyle dualar ettim ki bütün hastalara çok zor gerçekten yavrunun acıyan gözlerle sana bakması ve senin hiç birşey yapamaman dün yeni damar yolunu açtılar öyle ağladı ki gözümün içine bakarak ağlıyordu hiç bir şey bu kadar acıvermemişti bana şükürler olsun ki evdeyiz inş daha da iyi olacaz
Canim doktor uyusun demedi en fazla 5 saat ac kalabilir uykuda besle dedi ama uykuda da almiyor ne yapacagimi sasirdim 20 gunden fazladir boyle oldu ama son bir hadtadir hic uykuda da besleyeniyorum doktor ozel degildi tum tahlillerini yapti hic buisey cikmadi fazla ilgilenmedi pazartesi ozele gidicem gerci ozel ne yapacak ki tahlillerinde birsey yok bakalim insallahhh duzelirCanım doktoru normal uyusun mu dedi? Her vakit mi böyle ki kuzucun
Zaten söylediğin şeyleri pek tüketmiyorum canım ama sıcaktan oldu farkındayım hava buz gibiyken kombi 50 de duruyodu e sıcakladı lodoslar geldi yine 50. Ev çok sıcaktı atlet şort gezdik ama onun üstünü inceltmedim ondan olduBizde de var isilik büyük ihtimal banyo yaptırınca kırmızılıkları gidiyor bide sütümden sürüyorum yumuşuyor. He canım domates yada salça tarzı şeyleri az tüket derim Baharat falan onlarda etkilermiş annem dedi. Çünkü bizde çıkmadan önce domatesli bi kahvaltılık sos vardı onu çok yemeye başlamıştım
Canim hepimiz ayni sorunu yasiyiruz atak haftasindalar gececektir diye umut ediyorumOf moralim cok bozuk kizim gece 12 den beri uyuyor ama hic beslenmeden alarmi kuruyorum kalkiyorum zaten uykuda asla meme tutmaz ana daha onceleri mamayi uykuda yerdi simdi mamayida yemiyor nerdeyse bir aya yakindir boyle doktora goturdum tum tahlilleri yapildi hic bir sorun yok dedi peki sorun yoksa niye boyle gunduz bile cok az besleniyor dun siringayla zorla besledim allahim yardim et bana cok uzuluyorum
Belki ucuzlari tutar cnmEmmiyor öğürüyor evdeki bu avent karanlıkta parlayan keşke aynı şehirde olsak emzikleri birbirimize vererek çoçuğumuzun sevdiğini bulurduk şimdi bi dünya emzik alacam birsürü masraf Eki Görüntüle 2229046
Inşallah kuzum yaa. Zorla uyandirip emziricen yapacak bisey yokCanim doktor uyusun demedi en fazla 5 saat ac kalabilir uykuda besle dedi ama uykuda da almiyor ne yapacagimi sasirdim 20 gunden fazladir boyle oldu ama son bir hadtadir hic uykuda da besleyeniyorum doktor ozel degildi tum tahlillerini yapti hic buisey cikmadi fazla ilgilenmedi pazartesi ozele gidicem gerci ozel ne yapacak ki tahlillerinde birsey yok bakalim insallahhh duzelir
Cok sagol canim yok kesinlikle uykuda emziremiyorum uykuda mama veriyordum artik onuda almiyor haber veririm canimInşallah kuzum yaa. Zorla uyandirip emziricen yapacak bisey yokbizimki de asla uykuda almiyo memeyi allahım yardımcın olsun. Ozeldeki belki akıl verir daha iyi ilgilenir. Haber ver canım gidince.
Ya eşimde evde değil ondan biraz korkuyorum bakamam diye.. bu dikişlerde zorluyor beni.. sizinki kaç günlük cinsiyeti ne7. Günden beri tekim canım ve daha iyi oldu. Kendimi daha rahat toparladım, psikolojim yerine geldi. Şimdiki aklım olsa doğum yapınca da çagirmazdım kayinvalidemi. Kendi kendine inan çok güzel oluyo. Bakarsın sen hiç merak etme
Tazyikli değil ama rengi sarıydı bi tarafın, baktım tadına dediğin gibiKızlar tazyikli sutü olan var mı? Çok tazyikli makine sagimida az yapiyorum ona ragmen bide bugün oglum sag memeyi bi turlu emmek istemedi nedenini merak ettim 2 tarafında tadına baktim sol normalken sag tuzlu gibiydi cok kötüydü beklemedide bi sol bi sag veriyorum neden öyle olur ve nasil gider
Canım hangi şehirdesin sen?Emmiyor öğürüyor evdeki bu avent karanlıkta parlayan keşke aynı şehirde olsak emzikleri birbirimize vererek çoçuğumuzun sevdiğini bulurduk şimdi bi dünya emzik alacam birsürü masraf Eki Görüntüle 2229046
Kız canım 39 günlükYa eşimde evde değil ondan biraz korkuyorum bakamam diye.. bu dikişlerde zorluyor beni.. sizinki kaç günlük cinsiyeti ne
bizde de var an ne sütü sivilceleriymiş normal misBunlar ne kızlar bilen var mı
Canım bendede mikrodaga yon ama fırında 120-130 derecede 7-8 dk ısıtabilirsin ben öyle kullanıyorum. Bilgin olsun öbür türlüsü zor olurKesinlikle sicak tut cnm ozellikle ayaklarini ve karnini.kiraz cekirdegi yastogini siddetle tavsiye ederim.basta keske almasaydim bunun yerine sicak su torbasi da olurmus dedim ama iyi ki almisim diyorum simdi.cunu gec isinip gec soguyor.mikkrodalgada 1 dk isitabiliyosun.bende olmadigi icin ben csy icecegim zmn caydalikta suyu isitiyorum altina koyuyorum istiyorum arkali onlu koyuyorum karnina
Ve kesimlikle gunde 3 4 kere altini degistiedikten sonra bacaklarina karnina bebe yagi surup masaj yapip hareket ettiriyorum bisiklet surer gibi yapiyorum bacaklarini karnina cekip indiriyorum.bacaklarini birbirne yaklastirip uzaklastiriyorum falan bacaklardan once gobegine saat yonunde masaj yapiyorum
Instegramda hekimanneni son 2.attigi videoyu izle derim cnm.sirt ustu yatirip masaj yapmak poposuna vurmak en etkilisi
Valla masajlar olmasa ilacin hic bi faydasi olmicak bence.
Hatta dun yarim saat masaj yaptim yoruldu uyuttum iyi oldu.yoruluyolar uyuyolar da masaj yapinca.haklilar bebisler hareketli olmadiklari icin gazlari da cikmiyo uykulari da olmuyo.karni toksa yorulmussa uyuyo.tabi 1 saat anca uyudu ama olsun kucak harici uyuduya buna da sukur
Yatarken ben kiraz cekirdegi yastigini koyuyorum.biraz sonra socak su torbasi yapp ayaklarjna koyucam tabi fazla sicak olmicak.
18 Aralık da mı doğdurdunKız canım 39 günlük
19 aralık gece 4 te canim18 Aralık da mı doğdurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?