2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım doktoru normal uyusun mu dedi? Her vakit mi böyle ki kuzucun

Ne yazık ki bizim ki hala uyutmadı bizi annem var oda gidecek ben tek nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
7. Günden beri tekim canım ve daha iyi oldu. Kendimi daha rahat toparladım, psikolojim yerine geldi. Şimdiki aklım olsa doğum yapınca da çagirmazdım kayinvalidemi. Kendi kendine inan çok güzel oluyo. Bakarsın sen hiç merak etme

Bunlar ne kızlar bilen var mı
Bizde de var isilik büyük ihtimal banyo yaptırınca kırmızılıkları gidiyor bide sütümden sürüyorum yumuşuyor. He canım domates yada salça tarzı şeyleri az tüket derim Baharat falan onlarda etkilermiş annem dedi. Çünkü bizde çıkmadan önce domatesli bi kahvaltılık sos vardı onu çok yemeye başlamıştım

Allah birdaha düşürmesin göstertmesin acılarını canım evde daha rahat edersiniz ve inan çabuk toparlanır evdeki huzurla senin sevginle

Canım doktoru normal uyusun mu dedi? Her vakit mi böyle ki kuzucun
Canim doktor uyusun demedi en fazla 5 saat ac kalabilir uykuda besle dedi ama uykuda da almiyor ne yapacagimi sasirdim 20 gunden fazladir boyle oldu ama son bir hadtadir hic uykuda da besleyeniyorum doktor ozel degildi tum tahlillerini yapti hic buisey cikmadi fazla ilgilenmedi pazartesi ozele gidicem gerci ozel ne yapacak ki tahlillerinde birsey yok bakalim insallahhh duzelir

Zaten söylediğin şeyleri pek tüketmiyorum canım ama sıcaktan oldu farkındayım hava buz gibiyken kombi 50 de duruyodu e sıcakladı lodoslar geldi yine 50. Ev çok sıcaktı atlet şort gezdik ama onun üstünü inceltmedim ondan oldu

Canim hepimiz ayni sorunu yasiyiruz atak haftasindalar gececektir diye umut ediyorum

Inşallah kuzum yaa. Zorla uyandirip emziricen yapacak bisey yok bizimki de asla uykuda almiyo memeyi allahım yardımcın olsun. Ozeldeki belki akıl verir daha iyi ilgilenir. Haber ver canım gidince.

Inşallah kuzum yaa. Zorla uyandirip emziricen yapacak bisey yok bizimki de asla uykuda almiyo memeyi allahım yardımcın olsun. Ozeldeki belki akıl verir daha iyi ilgilenir. Haber ver canım gidince.
Cok sagol canim yok kesinlikle uykuda emziremiyorum uykuda mama veriyordum artik onuda almiyor haber veririm canim

Ya eşimde evde değil ondan biraz korkuyorum bakamam diye.. bu dikişlerde zorluyor beni.. sizinki kaç günlük cinsiyeti ne

Tazyikli değil ama rengi sarıydı bi tarafın, baktım tadına dediğin gibi
Canım hangi şehirdesin sen?
Bence avent ultra airi dene bende bir tane hiç kullanılmamış var ikili paket olduğu için .kaynattım duruyor kutusunda.

Canım bendede mikrodaga yon ama fırında 120-130 derecede 7-8 dk ısıtabilirsin ben öyle kullanıyorum. Bilgin olsun öbür türlüsü zor olur

Serum fizyolojik bebek uyurken yapilabilir mi acaba? Uyanıkken durmuyor çünkü yapamiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…