2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar iyi akşamlar ilaç kullanan var mı aramızda? Ben tüp bebek tedavisi olduğum için baya ilaç kullanıyorum
ben de kullanıyorumm,
hibor corasprin folbiol, bir de dr deltacortril verdi ama kullanmadım...
sen neler kullanıyorsun,
ben de ekimde tüp oldum ama tutmadı çok ağır ilaçlar cidden

Canim tam bilgim yok ama insallah gurursun

Canim hic korkma olur boyle seyler leke falan yoksa bence sorun yok inan iki gun once cok tuhaf bir sanci girdi sol kasigima uykudan uyandim acisindan dusun tani ne kafar acidi ama bak dun gittim cok sukuf hersey yolundaydi stres yapma
Saolasın canm bende acaba idrar yollarndan kaynaklanabilir mi diyede merak ettim inş jer şey yolundadr tsekkür ederim canm

Bence başkalarının görüşlerine ve fikirlerine oncelikle saygılı ol..!!!!!
orda sormussun 4 mm sizce küçük mü diye ?
ne yani küçük oldugunu doktorumuzdan duyarak ya da kendi bilgilerimize dayanarak teyit etsek ama sırf senın gönlun olsun dıye normal canım mı yazmamızı ıstıyorsun ?
bence sen once fikirlerinde acık olmayı öğren yoksa senıde tedavı edebılecek hıcbır modern ve bılgılı doktor bulamazsın..!

Bence braz daha bekleyip gt canm alttan görebilir ama karından sanmıyorm tabii yinede belli olmaz

ÖRNEK HAMİLE BESLENME LİSTESİ

SABAH:

1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 orta dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b

KUŞLUK:
1 meyve + 1 bardak ayran + 1 ince dilim ekmek

ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata
1 orta dilim ekmek ,1 adet meyve

İKİNDİ:
1 dilim ekmek+ 1 dilim peynir + domates , salatalık + 1meyve

AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek

GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı + 1 porsiyon meyve Kahvaltıda veya araöğünlerde 5 zeytin, 1tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfrut olabilir.

güzel bir listeye benziyor..uygulayabilirsem fil gibi olmam herhalde ama ben yine de bi diyetisyene başvurucam..aslinda. bulantilarda var ama nasil hemencik iki kilo aldim bilmiyorum

Ödemdir canım üzme hemen kendini. Kaç kilosun ki.

Yani tabikide canım sonucta bakcam deseydı yıne bakardı burda duyduklarımızı ve bılgılerımızı paylasıyoruz o tehlıkelı gördugunu söyledi...

Sen o ya da şu ben istemiyorum dedikten sonra zaten baktırtmazsın senin görüşüne kalmış bişi...

Bazıları tehlikeli görmez burda herkes yasadıklarını paylaşmak ıcın bırarada degıl mı ? Kalkıp hıcbır doktor ıcın bu ıyıdır bu kötüdür ayrımı yapamayız..!

Ama sonucta yasadıklarımızı ve duyduklarımızı paylaşıyoruz ona bakılırsa burda kımse doktor degıl sadece tecrubelerımızden yola cıkarak bısıler yasıyoruz...

Aaaa bu dediğin benim işime gelmedi bu dediğin geldi tarzı bişiler gütmüden konusuyoruz kaldı ki kimse kimseyi burda tanımıyor ve ben burda bana ne sorulursa elimden geldiğince anlatmaya cevap vermeye calışıyorum...

Amacımız burda kutsal görevde birbirimize destek olmak araya başka tohumlar atmak degil yani... Burda bugüne kadar neler konuşuldu neler yazıldı böylesine tepki de bende ilk defa görüyorum gercekten korkuyorsan herseyden sormayacaksın bakmayacaksın ne diyeyim bu hayatın getirileri sonucta

Öyle cnm herşey allahtan gerisi boş ben kendimi herşeye hazırlıyorum olacağın önüne hiç birşey geçemez kıyaslama da yapmam kimsenin hamileliği ile kendi hamileliklerim le bile kıyasla ma olmuyor oğlumda o kadar rahat bir hamilelik geçirdim ne niğde bulantısı ne aşer me ne halsizlik nede kanama veya leke ama bu hamileliğinde herşeyi yaşıyorum ki çok şidetli bir kanamam oldu ben bebek düştü siye gittim doktora allaha şükür doktor bir sorun yok dedi neler okumuyoriz en ufak kanama da bebegi dusenler şakır şakır kanamada bebeğine sağ salim kavuşalar o yüzden bence herkez kendini doktoruma güvenerek hamileliklerini yaşasınlar burada bildiklerimizi paylaşıyoruz herkezde aynısı olucak diye birşey yok

Aynenn öyleee arkadaşımmmm aynen öyle bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten ama herkes anlamak istediği gibi anlıyor işte
Herkes birbirinin görüşüne saygı duymak zorunda burda herkes farklı şeylerle atlatıyor bu süreci ve herkesin doktoru farklı ve kesinlikle doktor kontrolü dışında kafamıza göre hareket edemeyiz
Bende aynı sekılde kımseyle kıyasa girmiyorum ama senın doktorunun onerdıgı ılacıda arastırıyorum dediklerinide araştırıyorum tehlıkeli dediyse neden diye onu da arastırıyorum yani tedbir senden taktir Allahtan... Aaa sen niye böyle dedin diye gelmiyorum sana
Rabbim meleklerimizi korusun canım Hiç canını sıkma uzat ayaklarını missss gibi başkada bişi dusunmmeye calıs ... Bu güzel kutsal dönemlerimizin tadını çıkaralım ...
Buarada burda okumustum sımdı kalkıp aaaaa ne dıyosun yazmasın bırısı mide bulantısı olunca kız diolarmıs olmayınca erkek şimdi sende öle yazınca aklıma o geldi... Yeter ki sağlıklı gelsinler hiçbir önemi yok tabikide cinsiyetinin
Bir de diğer çocugunda doğana kadar hiiiç mi bulantın olmadı canım yaaa

Canım listen super . baktım da ben hep açmışim zaten kilo verdigimi düşünüyorum

Gozun aydin allah kucagina almayida nasip etsin

Senle ayniyiz canim benim dr direk 2 hafta sonra demisti zaten kalp atisi icin yani haftaya cumaya denk geliyo. Bebegi gordun mu

Maşallaah canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Şuan ki mutluluğunu anlayabiliyorum insanın içi içine sığmıyorBiran önce diğer kontrol gelsin diye bakıyorsunRabbim sağsalim kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin inşallaaaaah

ben de kullanıyorumm,
hibor corasprin folbiol, bir de dr deltacortril verdi ama kullanmadım...
sen neler kullanıyorsun,
ben de ekimde tüp oldum ama tutmadı çok ağır ilaçlar cidden
Delcortil kortizonlu mu
Yani aslinda zaman zaman karnim 6 aylik gibi sisiyor.insallah oyledir.71 le hamile kaldim 73 olmusum daha ilk aylardayiz birde
Karnının şişmesi bağırsak florasındaki bozukluktan oluyor canım. Bazen beni de yarın doğuracak sanıyorlar :) şekerli ve paketli gıdaları bırakırsan baya düzene girer. Bir de doktoruna sorup probiyotik kullanabilirsin. Bu eczanede satılan şaselerden al yoğurduna karıştır ye. Çok faydası oluyor şişkinliğe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…