2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dikişlerim attı ama giriştekiler çok acıyor doktora gittim Doğumdan bir hafta sonra dikişlerimi içeri itti onun acısıda bi hayli maffetti beni patlamamış biliyorum ama ağrısı neden bilmiyorum
Parol iç canım bana dikişlerimin acısı için çok iyi gelmişti anca düzelecek demekki

Allahım tez zamanda düzene girsinler ben eşimi kaldırmıyorum hatta çok ağlarsa oda değiştirip uyutup öyle beşiğine koyuyorum işe çok erken gidiyor kıyamıyorum adamada

Sen yine 8.aydan sonra biz 5.haftadan beri şuana kadar lafı geçmedi ama bence ikimizde nasıl başlanır unuttuk bide uyumayan bebek olunca ne olacak sonumuz bakalım
Oooo sizin daha vahim adam döne döne çözüm bulmaya çalışıyor nasıl uyutsak diye :) o çözüm aradıkça oğlanda inadına uyumuyor

Allahım tez zamanda düzene girsinler ben eşimi kaldırmıyorum hatta çok ağlarsa oda değiştirip uyutup öyle beşiğine koyuyorum işe çok erken gidiyor kıyamıyorum adamada
Benim eşimde sabah 6 buçukta çıkıyor evden valla acemide değilim oğlumu büyütüyorum her çocuk bir değil ya

Burun tıkanıklığı için ne önerirsiniz arkadaşlar çok tıkanık değil nefes alıyor ama hokur hokur ses geliyor burunlarından evlatcağızımın zaten uykusuz bir bebek ne alsam burnu için bilemedim

Benim eşimde sabah 6 buçukta çıkıyor evden valla acemide değilim oğlumu büyütüyorum her çocuk bir değil ya
Aynı saatte çıkıyorlarmış ben çok fedakarlık yapıyorum galiba benim ilk çocuğum üstelik beynim eridi uykusuzluktan işten gelince yardım ediyor ev işlerine falan ama gece uykusunun yerini hiçbişey tutmuyor

Ben daha düzgün oturamıyorm.. doktora gidemiyorum benim için travmatik olmuş o Doğum sedyesi.. bende çok korkuyorum acıyacak diye bugün kanamam var artık öyle bir hale girmişim ki bir daha eski halime dönemem diye korkuyorum

Sizin yanınızda eşleriniz var ben kızıma tek bakıyorum annem yanımda biraz yardımcı oluyor oda gidecek bakalım nasıl olacak

Canım bizimki 40 ta, yatmadan 42 yapıyoruz biraz serin oluyor sabaha doğru diye, giriş kattayız hem 50 çok sıcak olur bak giyimi de incelt bence hasta olursa Allah korusun 1kez olur ama bu şekilde alışırsa daha fazla hasta olabilir.

Canım ertelemen daha da kötü yapabilir. Normal doğum yapmışsın bundan korkma kuzum. 10 günde iyileşecek şey 40 günde iyileşir. Ki daha kötü de olabilir. Riske atma kendine güven ve git bence.

Canım bu çok güzelmiş sadece instagramda mı var? Başka bi yerde hiç gördün mü

Canım ertelemen daha da kötü yapabilir. Normal doğum yapmışsın bundan korkma kuzum. 10 günde iyileşecek şey 40 günde iyileşir. Ki daha kötü de olabilir. Riske atma kendine güven ve git bence.
İnanki benim için çok zor ıkınmam yetersiz kaldı diye zoraki Doğum yaptım doktora gitmeye kaç kere yeltendim sonra vazgeçtim

İnanki benim için çok zor ıkınmam yetersiz kaldı diye zoraki Doğum yaptım doktora gitmeye kaç kere yeltendim sonra vazgeçtim
Anlıyorum kuzum seni. Benim de sancim coktu acilmam hiç yoktu, propessle doğum yaptım. Bende ondan çok korktum. Doğum hiç geldi onun acısının yanında. Haklisin, zorlanmışsın ama daha da zorlanmadan git bence allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…