- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.621
Hiç olmadi cnm sadece Saba h oluyor du onda da şu çıkartıyordum rahatliyordum onun haricinde çok rahattım yemek yemem herşeyim çok iyiydi ki doğum izni başlayana kadar çalıştım çok ta dinctim hiç hamile gibi değildim bunda yataktan çıkasım gelmiyor cnm evet o söylentiyi bende duydum bakalim cinsiyeti belli olduğunda anlayacağız gerçi 2 gün önce rüyamda yengeme kızım olucak diye bağırıyordum son olarak geçenler de nette okudum bu lekelenmelerin sebebi eget düşük tehditi değilse tabiki östrojen hormonunun fazla olasından kaynaklanıyormuş ve östrojen hormonu kız bebeklerde daha çok artıyormuş görümcem kızına hamileyken 4 ay adet olmuş gibi kanaması olmus eşimin yeğeni de kızına hamileyken leke gelmiş kendi yengem 3 ay bildiğin kanamam oldu dedi bakalim bizde ne olucakAynenn öyleee arkadaşımmmm aynen öyle bende bunu anlatmaya çalışıyorum zaten ama herkes anlamak istediği gibi anlıyor işte
Herkes birbirinin görüşüne saygı duymak zorunda burda herkes farklı şeylerle atlatıyor bu süreci ve herkesin doktoru farklı ve kesinlikle doktor kontrolü dışında kafamıza göre hareket edemeyiz
Bende aynı sekılde kımseyle kıyasa girmiyorum ama senın doktorunun onerdıgı ılacıda arastırıyorum dediklerinide araştırıyorum tehlıkeli dediyse neden diye onu da arastırıyorum yani tedbir senden taktir Allahtan... Aaa sen niye böyle dedin diye gelmiyorum sana
Rabbim meleklerimizi korusun canımHiç canını sıkma uzat ayaklarını missss gibi başkada bişi dusunmmeye calıs ... Bu güzel kutsal dönemlerimizin tadını çıkaralım ...
Buarada burda okumustum sımdı kalkıp aaaaa ne dıyosun yazmasın bırısımide bulantısı olunca kız diolarmıs olmayınca erkek şimdi sende öle yazınca aklıma o geldi... Yeter ki sağlıklı gelsinler hiçbir önemi yok tabikide cinsiyetinin
Bir de diğer çocugunda doğana kadar hiiiç mi bulantın olmadı canım yaaa
Gozun aydin allah kucagina almayida nasip etsin
Senle ayniyiz canim benim dr direk 2 hafta sonra demisti zaten kalp atisi icin yani haftaya cumaya denk geliyo. Bebegi gordun mu
Maşallaah canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Şuan ki mutluluğunu anlayabiliyorum insanın içi içine sığmıyorBiran önce diğer kontrol gelsin diye bakıyorsun Rabbim sağsalim kucaklarımıza aldığımız günleride göstersin inşallaaaaah
Aaa benim kizimda benimde lekelenmem oldu belki bundan dolayidir. Ama hic bulantim olmamisti.Hiç olmadi cnm sadece Saba h oluyor du onda da şu çıkartıyordum rahatliyordum onun haricinde çok rahattım yemek yemem herşeyim çok iyiydi ki doğum izni başlayana kadar çalıştım çok ta dinctim hiç hamile gibi değildim bunda yataktan çıkasım gelmiyor cnm evet o söylentiyi bende duydum bakalim cinsiyeti belli olduğunda anlayacağız gerçi 2 gün önce rüyamda yengeme kızım olucak diye bağırıyordum son olarak geçenler de nette okudum bu lekelenmelerin sebebi eget düşük tehditi değilse tabiki östrojen hormonunun fazla olasından kaynaklanıyormuş ve östrojen hormonu kız bebeklerde daha çok artıyormuş görümcem kızına hamileyken 4 ay adet olmuş gibi kanaması olmus eşimin yeğeni de kızına hamileyken leke gelmiş kendi yengem 3 ay bildiğin kanamam oldu dedi bakalim bizde ne olucak
Evt cnm cuma ayniyiz hayirli haberlerle geliriz insallahBebek .ok net görünmedi canım. Keseyi gördük. Maşallah çok sağlıklı dedi. Kalp atışı çok zayıftı net duyamadık. Haftaya tekrar çağırdı. O zaman sen de haftaya cuma gideceksin doktora.
Cnm kac haftaliksin bebek gorunmedi benimde 5+4 de gorunmemisti ama normal degilmi daha cok kucukKızlar dün üzüldüm ya biraz bebek görünmedi diye, bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sadece göğüslerim hassas yine.
Cnm inan kafana taktiğin için öyle benimde sürekli aklımda olduğu için bazen Bend e hiç hamile gibi hissetmiyorumKızlar dün üzüldüm ya biraz bebek görünmedi diye, bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sadece göğüslerim hassas yine.
Dün 5+5 ti kese de 18 mm di görünmedi canım, doktor doğru gördüyse yolk sac i gördüm dedi.Cnm kac haftaliksin bebek gorunmedi benimde 5+4 de gorunmemisti ama normal degilmi daha cok kucuk
Canım listen super . baktım da ben hep açmışimzaten kilo verdigimi düşünüyorum
Bende o kadar yemiyorum hele oglen gecistiriyorum listeye uysam elim yemekten cikmaz heralde oglen ayri aksam ayri ama uyabilen varsa super.
aslinda listede cok sey var ama saglikli ve bebeginde gelisimini goz onune alarak yapilmis sanirim.bi hamilenin gunluk almasi gereken besinler.insallah dikkat etmeye calisacagim.aslinda cok paket gida tuketmem.ayaklarimun alti yandigi icin corapsiz geziyorum.yedigim bazi seyler sisiriyor.birde aldigimiz ilaclarda kabizlik yapiyor sanki.yogurt hic tuketmiyorum iste.onada dikkat edicem.beden o kadar hassaslasiyorki bu donemde hemen tepki veriyor.Delcortil kortizonlu mu
Karnının şişmesi bağırsak florasındaki bozukluktan oluyor canım. Bazen beni de yarın doğuracak sanıyorlar :) şekerli ve paketli gıdaları bırakırsan baya düzene girer. Bir de doktoruna sorup probiyotik kullanabilirsin. Bu eczanede satılan şaselerden al yoğurduna karıştır ye. Çok faydası oluyor şişkinliğe.
Cnm bu arada sen kaç haftaliksinCnm inan kafana taktiğin için öyle benimde sürekli aklımda olduğu için bazen Bend e hiç hamile gibi hissetmiyorum
Cnm uzulme o zmn benimde gorunmemisti yolk sac gorunmus guzel haber belki bende oda yoktu niye cok erkenden karamsarliga kapiliyorsunDün 5+5 ti kese de 18 mm di görünmedi canım, doktor doğru gördüyse yolk sac i gördüm dedi.
Cnm ben 5 buçuk hafta likken sadece keseyi gordum ole yolk sac dan da bahsetmedi doktor 6 buçuk haftalık ken bebeği gördüm bence erkenden üzüyorsun kendiniDün 5+5 ti kese de 18 mm di görünmedi canım, doktor doğru gördüyse yolk sac i gördüm dedi.
Ne bileyim bazen böyle oluyorum, inşallah haftaya sorunsuz olur ve görebiliriz. Dua ediyorum sürekli..Cnm uzulme o zmn benimde gorunmemisti yolk sac gorunmus guzel haber belki bende oda yoktu niye cok erkenden karamsarliga kapiliyorsun
aynen canım kortizonluDelcortil kortizonlu mu
Karnının şişmesi bağırsak florasındaki bozukluktan oluyor canım. Bazen beni de yarın doğuracak sanıyorlar :) şekerli ve paketli gıdaları bırakırsan baya düzene girer. Bir de doktoruna sorup probiyotik kullanabilirsin. Bu eczanede satılan şaselerden al yoğurduna karıştır ye. Çok faydası oluyor şişkinliğe.
Yoğurt çok önemli her öğün 1 kase ye canım.aslinda listede cok sey var ama saglikli ve bebeginde gelisimini goz onune alarak yapilmis sanirim.bi hamilenin gunluk almasi gereken besinler.insallah dikkat etmeye calisacagim.aslinda cok paket gida tuketmem.ayaklarimun alti yandigi icin corapsiz geziyorum.yedigim bazi seyler sisiriyor.birde aldigimiz ilaclarda kabizlik yapiyor sanki.yogurt hic tuketmiyorum iste.onada dikkat edicem.beden o kadar hassaslasiyorki bu donemde hemen tepki veriyor.
Çok sağol canım inşallah ben de haftaya 6 buçukta görebilirim. Sanırım çok sabirli olmam gerekiyor, dün biraz üzülünce eşim dedi ohoo daha 9 ay beklemen gerekecek şimdiden 1 haftayı büyütüyorsun dedi. inşallah sağlıklı olarak görebilirim.Cnm ben 5 buçuk hafta likken sadece keseyi gordum ole yolk sac dan da bahsetmedi doktor 6 buçuk haftalık ken bebeği gördüm bence erkenden üzüyorsun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?