2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
D vitamini eger saglik ocaginin verdigiyse gaz cok yapiyor diye duymustum.Ben wellcare kullaniyorum hic problem olmadi
D vitamininin gaz yapması diye bişey olamaz içeriğinde öyle bir etki yok hangisi olursa olsun. Bizde sağlık ocağından verileni kullanıyoruz düzenli 15. Günden beri hiç bir sorun yaşamadık

Kızlar çocuğun algıları hep açık doğduğu günden bu güne kadar renkli şeyler koyun beşiğine hayal dünyası geniş olsun yaratıcılığı artsın.. hatta onun kendisini görmesini sağlayın bir ayna yardımıyla.. ona şarkı değil ritimlerle şarkıyı söyleyin.. göz kasları gelişsin diye ona birşeyler gösterip sağa sola bakmasını sağlayın.. onlar yeni doğdukları dünyayı tanımaya çalışıyorlar..

Reactions: 114
Benimkide gunduz uyunmyor gece uyuyr 4 saate yakin resmen bazen kalkmyrm uyuyr gunduz uyumasi lazm uyumyr napalm alacaz cnm brde emzryrm ben sık sık emzrmem lazm gece yapamyrm iste napcm bilmyrm

Bazen benim oğlum da öyle hapşuruyor aman hasta oldu galiba diyorum ama olmadı çok şükür. Yavaş yavaş incelt kuzum. Ya da evin ısısı na dikkat et çok sıcak yapmamaya çalış .
Kiz hapsurmasi iyi bnmkide hapsiriyor beyin hucreleri gelisiyor:)

D vitamininin gaz yapması diye bişey olamaz içeriğinde öyle bir etki yok hangisi olursa olsun. Bizde sağlık ocağından verileni kullanıyoruz düzenli 15. Günden beri hiç bir sorun yaşamadık
Kesin yapiyor demedim sadece forumlarda yazan birinin gaz yapmasindan suphelendigini okumustum onu belirttim acaba olabilirmi diye!Ayrica paraben icerdigide yazilmisti

2.5 aylik olduk bizde hic gaz damlasi kullanmadik.Ben her ogunde ne yersen yiyim kimyon da yiyorum sanirim onunda etkisi.Birde bizim makatimiz dardi biraz actilar kakasini zor yapiyor diye onunda buyuk etkisi oldu
Nasil actilar cnm bizimkinide muayene etti darlik vaemi diye normal dedi

2.5 aylik olduk bizde hic gaz damlasi kullanmadik.Ben her ogunde ne yersen yiyim kimyon da yiyorum sanirim onunda etkisi.Birde bizim makatimiz dardi biraz actilar kakasini zor yapiyor diye onunda buyuk etkisi oldu
Bu darlığı nasıl farkettiniz canım kim açtı nasıl açılıyor

Kızlar uyku rutini işe işe yarıyor galiba. Annem gözünü kapatarak uyuturduk diyor, bir kaç gündür gözünü kapatıyoruz. Karnı tok, altı temiz, gazı yoksa ve ağlıyorsa herhalde uykusu geldi diyorum şapkasını gözüne çekip kapatıyorum bayılıp gidiyor emziksiz falan. Kendi gözlerini kapatmayı akıl edemiyor herhalde

Ben dogdugu günden beri gözünü kapatıp yatırıyorum oglumu mememde uyuyo hemen yatagına koyuyorum

Süpermiş canım öyle alışırsa baya rahat edersin o zaman. Zaten uykuya geçemediklerinde de ağlıyorlar dediğin gibi gözlerini kapatmak akıllarına gelmiyorsa :)

Iyimiş Allahtan sapka taktırıyo bizimkine asla şapka takamiyoruz dısarı çıkarken çigliklarla takiyorum şapkayı

KıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık

Bu darlığı nasıl farkettiniz canım kim açtı nasıl açılıyor
8 gunlukken kakasini yaparken kan geldi makatindan canim hemen cerraha goturduk orda makat darligi dendi ve aletlerle makati genislettiler bagirsagi cozuldu cocugun kac gunluk kakasi birikmisti sonrasinda cok rahatladi simdi gaz da dahil kabiz vs sorunumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…