2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar bizde 2. Ay aşımızı olduk sabah . Eve gelir gelmez calpol verdim , hemşirenin önerisiyle .

Şimdilik bi sıkıntımız yok insallah da rahat atlatırız .

Kizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini

Çok geçmiş olsun canım

Canım bezle ilgisi yoktur bence yediğin bişey olabilir çünkü ben domates ve baharat bi ara çok tükettim ve kızımın yanakları boynu hep isilik gibi oldu. Bir haftadır yemiyorum geçti tabi sütümdende sürdüm oda etkilemiştir belki. Ama yediklerine dikkat et bakalım bu yaptıklarınla birlikte geçer inşallah

Küçülenleri yeni verdim ya tüh tekrar birikirse adresi alırım canım Allah yardımcıları olsun çok üzücü

Bizimde kontrolde vajina girişi dar dedi doktor ama milimlik birşey arada elinle ufak ufak esnet dedi bana. Sadece aklıma takılan doğduğunda kontrolü yapılmıştı düzgün yapılmadı ki söylenmedi bize birşey

Tamam canım öyle yapayım

Reactions: 114
Canm bu sterimar spreyi sen mi yazmıştın. Ben dün gittim aldım. Onun bebek için olanı da varmış. Sterimar baby. Valla çok iyiymiş. Dün gece uyumadan sıktık. Hemen burnu açıldı. Rahat uyudu.

Canım biogaia kullanıyoruz biz. Yojtu boyle bir sikintimiz yeni basladi. Geceleri uyurken bile huzursuz ikiniyor ve resmen inliyor. Huy degistirdi resmen. Küçücük şişe 55 tl. Sizinki ne kadar o damla?

Canm bu sterimar spreyi sen mi yazmıştın. Ben dün gittim aldım. Onun bebek için olanı da varmış. Sterimar baby. Valla çok iyiymiş. Dün gece uyumadan sıktık. Hemen burnu açıldı. Rahat uyudu.
Aaaa bilmiyordum bebek için olduğunu. Çok sevindim memnun kalmana . O bende vardı zaten kendimiz için almıştık. Ama doktora sordum kullanabilirsin okynus suyu sonuçta demişti bitince bebek için olanı alıcam sağol bilgi verdiğin için canım

Ben o spreylerin 6 aydan büyük bebeklere kullanıldığını saniyordum yenidoğan için de var mı?

Özelden adresini paylaşırsan ben de küçülmeye başlayanları ve ihtiyacı olan şeyleri göndermeye çalışırım. Telefonunu da izni olursa paylaş iletişime geçerim

Evet canm varmış. Gösteriyim hatta.

Eklentiler

• IMG_20190129_151314.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…