- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.361
Çok geçmiş olsun canım8 gunlukken kakasini yaparken kan geldi makatindan canim hemen cerraha goturduk orda makat darligi dendi ve aletlerle makati genislettiler bagirsagi cozuldu cocugun kac gunluk kakasi birikmisti sonrasinda cok rahatladi simdi gaz da dahil kabiz vs sorunumuz yok
Canım bezle ilgisi yoktur bence yediğin bişey olabilir çünkü ben domates ve baharat bi ara çok tükettim ve kızımın yanakları boynu hep isilik gibi oldu. Bir haftadır yemiyorum geçti tabi sütümdende sürdüm oda etkilemiştir belki. Ama yediklerine dikkat et bakalım bu yaptıklarınla birlikte geçer inşallahKıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık
Küçülenleri yeni verdim ya tüh tekrar birikirse adresi alırım canım Allah yardımcıları olsun çok üzücüKizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini
Tamam canım öyle yapayımCanım bezle ilgisi yoktur bence yediğin bişey olabilir çünkü ben domates ve baharat bi ara çok tükettim ve kızımın yanakları boynu hep isilik gibi oldu. Bir haftadır yemiyorum geçti tabi sütümdende sürdüm oda etkilemiştir belki. Ama yediklerine dikkat et bakalım bu yaptıklarınla birlikte geçer inşallah
Demekki insan profesörü olsa bu konunun yinede annelik başka bişey :))Ben çocuk gelişimi okudum ama okumak ile uygulamak arasında dağlar kadar fark var :)
Canm bu sterimar spreyi sen mi yazmıştın. Ben dün gittim aldım. Onun bebek için olanı da varmış. Sterimar baby. Valla çok iyiymiş. Dün gece uyumadan sıktık. Hemen burnu açıldı. Rahat uyudu.KıZlar aynı marka bezin 1 numarası sorunsuz kullanılmışken 2 numarası pişik yapar mı? Beze mi suç bulmalıyım yediğim bişey mi yaptı acaba. Islak mendil kullanıyodum doğduğundan beri unibaby yenidoğan ı. Pişik ısrarla geçmeyince pamuğa döndüm ılık suyla ıslatıp e bebekteki temizleme pamuklarından kullanıyorum. Ama geçmiyor. Çok yara gibi değil ama derisi kalınlaştı gibi ve kızarık
D vitaminiyle mi alakası olduğunu düşünüyorsun? Hangi marka d vitamini?Evet benim bebegim de oyle.dvitamininden sonra iki gunde bir zar zor yapiyor kakasini.oncesinde 3 4 kez kaka yapıyordu gunde
Canım biogaia kullanıyoruz biz. Yojtu boyle bir sikintimiz yeni basladi. Geceleri uyurken bile huzursuz ikiniyor ve resmen inliyor. Huy degistirdi resmen. Küçücük şişe 55 tl. Sizinki ne kadar o damla?Nurse harveys diye bi gaz ilacı var onu kullanıyorum ben hem gazını alıyo hem kakasını kolay yapıyo damla değil şurubunu kullanıyorum ihtiyaç haline göre günde 3 defaya kadar kullanıyorum güzel yapıyo kakasını günde 2 kere falan yapıyo
Aynen öyle canım insan ne yapacağını bilmiyorDemekki insan profesörü olsa bu konunun yinede annelik başka bişey :))
Aaaa bilmiyordum bebek için olduğunu. Çok sevindim memnun kalmana . O bende vardı zaten kendimiz için almıştık. Ama doktora sordum kullanabilirsin okynus suyu sonuçta demişti bitince bebek için olanı alıcam sağol bilgi verdiğin için canımCanm bu sterimar spreyi sen mi yazmıştın. Ben dün gittim aldım. Onun bebek için olanı da varmış. Sterimar baby. Valla çok iyiymiş. Dün gece uyumadan sıktık. Hemen burnu açıldı. Rahat uyudu.
Canm bu sterimar spreyi sen mi yazmıştın. Ben dün gittim aldım. Onun bebek için olanı da varmış. Sterimar baby. Valla çok iyiymiş. Dün gece uyumadan sıktık. Hemen burnu açıldı. Rahat uyudu.
Annem öyle der yeşilse üşütmüş diyeYeşile dönük kaka üşütmüş anlamına mı geliyor
0 - 3 yaş yazıyor. Yenidoğan da kullaniyor dediler eczacılar.Ben o spreylerin 6 aydan büyük bebeklere kullanıldığını saniyordum yenidoğan için de var mı?
Özelden adresini paylaşırsan ben de küçülmeye başlayanları ve ihtiyacı olan şeyleri göndermeye çalışırım. Telefonunu da izni olursa paylaş iletişime geçerimKizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini
Evet canm varmış. Gösteriyim hatta.Aaaa bilmiyordum bebek için olduğunu. Çok sevindim memnun kalmana . O bende vardı zaten kendimiz için almıştık. Ama doktora sordum kullanabilirsin okynus suyu sonuçta demişti bitince bebek için olanı alıcam sağol bilgi verdiğin için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?