- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.381
çok üzücü Allah yardımcıları olsun. bebeğin cinsiyeti ne?Kizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini
Evwt cnm benimkide arada oluyr anlyrm yesil oldgndaYeşile dönük kaka üşütmüş anlamına mı geliyor
Ev 23 derece iki kat kıyafet giydiriyorum neden üşüyor anlamadım ki evimizde korunaklı ara katAnnem öyle der yeşilse üşütmüş diye
Nasıl engelliycem bilemedim artıkEvwt cnm benimkide arada oluyr anlyrm yesil oldgnda
5-6 yapıyor sulu sarı ama yeşile döndü 2 gündür üşütüyorum galiba çocuğu bilemedim nasıl koruyacağımıKızlar çocuğunuz günde kaç kere kaka yapıyor rengi hangi renk ?
Benim eşim evdeyken çocuğu üşütüyor yeşil kaka yaptı bende kulağı ağrıyor ondan sandım5-6 yapıyor sulu sarı ama yeşile döndü 2 gündür üşütüyorum galiba çocuğu bilemedim nasıl koruyacağımı
Ben bir patik bir çorap giydiriyorum ayaktan soğuk alıyor haberin olsun5-6 yapıyor sulu sarı ama yeşile döndü 2 gündür üşütüyorum galiba çocuğu bilemedim nasıl koruyacağımı
Bende çift giydiriyorum canım ya kıyafetleride çift kat ev 23 derecedeBen bir patik bir çorap giydiriyorum ayaktan soğuk alıyor haberin olsun
Sende üşütüyor olabilirsin sırtını ayağını sıcak tutBende çift giydiriyorum canım ya kıyafetleride çift kat ev 23 derecede
Canım benim kaynanamda bebegin kakası yeşilse kulagı agırıyodur diyo neye inancagımızı şaşırdıkBenim eşim evdeyken çocuğu üşütüyor yeşil kaka yaptı bende kulağı ağrıyor ondan sandım
Patik giydiriyor musunBende çift giydiriyorum canım ya kıyafetleride çift kat ev 23 derecede
Ya aynen herkes birşey diyor kime ne ye inanacağımı ne yapacağımı bilmiyorum.. üşüyor mu kulakmı bilmiyorumCanım benim kaynanamda bebegin kakası yeşilse kulagı agırıyodur diyo neye inancagımızı şaşırdık
Bizimde 3 4 gün üst üste her bezi yeşil kakalıydı hala merak ediyorum niye yeşildi diye
Evet canım ama telaş etme ayaklarını sıcak tut özellikle. Bizim kızda yapıyor bazen hemen düzeliyor sıcak tutunca bebişiYeşile dönük kaka üşütmüş anlamına mı geliyor
GAzı oldugundada yesil yapabılıyor cnım . Yada sen yesil sebze falan cok tükettiysenYeşile dönük kaka üşütmüş anlamına mı geliyor
Brokoli yedim ondan mı ki :)) gazımız hep var canım zorda olsa çıkarıyoruz amaGAzı oldugundada yesil yapabılıyor cnım . Yada sen yesil sebze falan cok tükettiysen
Canım bende 1 pakete yakın 1 numara jenny willy marka bez var. Acaba kullanır mı? Gönderebilirim.Kizlar annemin arkadasinin tanidigi yeni dogum yapmis 5 gunluk bebek. Baba birakio gitmis kizin kimsesi yok. Baya perisan haldeler. Biz bez alsin diye para gonderdik. Elinizde kalan 1 numara bezleri yada artik kucuk gelen kiyafetlerinizi kargolayabilirsiniz isterseniz veririm kargo adreslerini
Aaaa bilmiyordum bebek için olduğunu. Çok sevindim memnun kalmana . O bende vardı zaten kendimiz için almıştık. Ama doktora sordum kullanabilirsin okynus suyu sonuçta demişti bitince bebek için olanı alıcam sağol bilgi verdiğin için canım
Evet sürekli olmuyor bende dikkat ediyorum ama üşütüyorum demekki çorapsız terliksiz durmuyorumEvet canım ama telaş etme ayaklarını sıcak tut özellikle. Bizim kızda yapıyor bazen hemen düzeliyor sıcak tutunca bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?