2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
5-6 yapıyor sulu sarı ama yeşile döndü 2 gündür üşütüyorum galiba çocuğu bilemedim nasıl koruyacağımı

Sadece üşütmekten olmaz. Fazla süt içip hazmedemezse de olabilir, gazı varsa da yeşil yapabilirmiş kızımin da bazen yeşil oluyor. Bir de yeşillik yersen de yeşil yapar.

Son düzenleme:
Evet bi çorap bi patik yada patikli altlarıyla çorap baya dikkat ediyorum ama kendimi mi üşütüyorum ne bilemedim
Ne alırsa ayaktan alır der büyükler sende oda ayaklarınızı sırtınızı üşütmeyin yeter.. altını değiştirirken çabuk bağla öylede çok üşür..

Kızlar çocuğa yağ kullanmak doğru değil zeytin yağ direk sürmeniz gözenekleri tıkıyor.. bebek losyonu kullanın o daha iyi :)

Bizim de konak hala gecmedi konak sampuani kullaniyorum zeyyin yagi suruyorum hala da gecmedi
Zeytinyagi hic ise yaramadi bizde birde doktor ph.i uygun olmayabilir dedi bebek icin konak kremi onerdi ben onu alicam cok sıkıldim sacini oyle gormekten

Zeytinyagi hic ise yaramadi bizde birde doktor ph.i uygun olmayabilir dedi bebek icin konak kremi onerdi ben onu alicam cok sıkıldim sacini oyle gormekten
Aslinda ben kinak kremide aldim kaslarinda da vardi konak kaslarina surdum hemen gecti saclarina birkez surdum sonra zeytin yagi iyi deyince onu surdum ama yine kremi surucem insallahhh gecer

Iyimiş Allahtan sapka taktırıyo bizimkine asla şapka takamiyoruz dısarı çıkarken çigliklarla takiyorum şapkayı
Evde şapka eldiven olayını kaldırdım ben. Doktora sordum şapka için evde takmana gerek yok dışarı çıkarken taksan yeter dedi. Ben ya başörtü ya da battaniyesiyle örtüyorum

Benim 49. Gün, ben adet oldum ve bitti bile. Sütüm de azalmadı ya da ben farketmedim.

Daha önce bir kaç kere mastit olmuştum kızlar, sıcak sular masajlar derken atlatıyordum ama bir süredir sol göğsümde bir kitle hissediyordum. Bugün dedim kist falan olmasın bir doktora gideyim. Meğer derin mastitmiş, iğne verdi 10 tane geçti zannettiğim geçmemiş ve o göğsümde süt az. Ben de iyi emziremedim o süreçte süt az o yüzden diyordum

Aslinda ben kinak kremide aldim kaslarinda da vardi konak kaslarina surdum hemen gecti saclarina birkez surdum sonra zeytin yagi iyi deyince onu surdum ama yine kremi surucem insallahhh gecer
benim kızımın da da kaşlarında konak oldu. kremin ismi ne acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…