- 29 Mart 2017
- 557
- 294
- 23
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.641
7 haftalık hamileyim 56 kiloyla hamile kaldım kusmaktan 55 oldum sen?Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız merak ettim
74 senKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız merak ettim
Yok canım ama doktorun kullan dediyse kullan ihmal etme. Sadece kortizon kullanırken tuzu azaltman hatta mümkünse kesmen lazım. Bak allah korusun bebeğine bişey olsa keşke kullansaydım dersin. İhmal etme lütfenaynen canım kortizonlu
düşük yapma vücut atmasın diye verdi ama ne bileyim kortizonlu olunca kullanmadım daha,
bir bilgin var mı bu ilaç hakkında
Bu mükemmel bir duygu canım yaaa şükürler olsun bizlere bunu yaşatan RabbimeSağol canım çok teşekkür ederim. O kadar heyecanlıydım ki sabah 5 te kalktım doktor saatini bekledim resmen..::))
Canım Allah korusun bişey olsa kanama olur çok şiddetli ağrılar olur illaki belli olur kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma hamileliğinin tadını çıkarkıxlar merhaba hayırlı nurlu cumalar hepinize inşallah rabbim tüm dualarınızı kabul etsin bugün hiç midem bulanmadı kusmadım sabah tartıldım 3 kilo vermişim rabbim yar ve yardımcımız olsun korkularımızla bizi yüzleştirmesin bebeğimin benimle olup olmadığını anlamam için bişey varmı bildiğiniz
kanama vesayire bişey yok sağ kasıkta kramp tarzı şeyler giriyor ara ara acaba kasığıma çok bastırsam kalp atışını hissedebilir miyimCanım Allah korusun bişey olsa kanama olur çok şiddetli ağrılar olur illaki belli olur kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırma hamileliğinin tadını çıkar
Hiç olmadi cnm sadece Saba h oluyor du onda da şu çıkartıyordum rahatliyordum onun haricinde çok rahattım yemek yemem herşeyim çok iyiydi ki doğum izni başlayana kadar çalıştım çok ta dinctim hiç hamile gibi değildim bunda yataktan çıkasım gelmiyor cnm evet o söylentiyi bende duydum bakalim cinsiyeti belli olduğunda anlayacağız gerçi 2 gün önce rüyamda yengeme kızım olucak diye bağırıyordum son olarak geçenler de nette okudum bu lekelenmelerin sebebi eget düşük tehditi değilse tabiki östrojen hormonunun fazla olasından kaynaklanıyormuş ve östrojen hormonu kız bebeklerde daha çok artıyormuş görümcem kızına hamileyken 4 ay adet olmuş gibi kanaması olmus eşimin yeğeni de kızına hamileyken leke gelmiş kendi yengem 3 ay bildiğin kanamam oldu dedi bakalim bizde ne olucak
Yok canım olur mu öyle şey sakın haaa. Kramplar normal canım hepimizde var. Rahat ol herşey yolundakanama vesayire bişey yok sağ kasıkta kramp tarzı şeyler giriyor ara ara acaba kasığıma çok bastırsam kalp atışını hissedebilir miyim
inşallah bu cuma günü hürmetine dua edin yalvarırım bişey olmasın rüyamda 3 tür kızım olduğunu görüyorum insan korkuyor herşeydenYok canım olur mu öyle şey sakın haaa. Kramplar normal canım hepimizde var. Rahat ol herşey yolunda
Evt cnm cuma ayniyiz hayirli haberlerle geliriz insallah
Bu mükemmel bir duygu canım yaaa şükürler olsun bizlere bunu yaşatan Rabbime
Bende çok heyecanlanıyorum gitmeden önce artık doktora gitmek bir zevk oldu benim için
Canım benim seninle bundan öncede konuşmuştuk hatta diğer ovü testi konusundaKızlar dün üzüldüm ya biraz bebek görünmedi diye, bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sadece göğüslerim hassas yine.
Aynen canım uyabilsek cok iyi olur. Ama biraz da eriniyoruz bize bu ogunleri hazırlayan biri olsa super olur yaaBende o kadar yemiyorum hele oglen gecistiriyorum listeye uysam elim yemekten cikmaz heralde oglen ayri aksam ayri ama uyabilen varsa super.
Güzel bir liste olmus. Bende mümkün oldugunca uygulamaya calisiyorum.ÖRNEK HAMİLE BESLENME LİSTESİ
SABAH:
1 bardak süt,
1 yumurta,
1 dilim peynir,
1 orta dilim ekmek,
1 domates, 1 salatalık, maydanoz, yeşil biber, dereotu v.b
KUŞLUK:
1 meyve + 1 bardak ayran + 1 ince dilim ekmek
ÖĞLE:
1 Porsiyon etli kurubaklagil yemeği
1 porsiyon pilav veya makarna
1 bardak ayran
1 porsiyon salata
1 orta dilim ekmek ,1 adet meyve
İKİNDİ:
1 dilim ekmek+ 1 dilim peynir + domates , salatalık + 1meyve
AKŞAM:
1 porsiyon et, balık, tavuk (sebzeli)
1 porsiyon zeytinyağlı sebze yemeği
1 bardak ayran,
1 porsiyon salata , 1orta dilim ekmek
GECE:
1 su bardağı süt veya 1 porsiyon sütlü tatlı + 1 porsiyon meyve Kahvaltıda veya araöğünlerde 5 zeytin, 1tatlı kaşığı bal, pekmez, reçel tüketilebilir. 1 porsiyon meyve 1orta boy elma, portakal veya küçük bir salkım üzüm, ince bir dilim karpuz veya kavun, yarım muz veya greyfrut olabilir.
güzel bir listeye benziyor..uygulayabilirsem fil gibi olmam herhaldeama ben yine de bi diyetisyene başvurucam..aslinda. bulantilarda var ama nasil hemencik iki kilo aldim bilmiyorum
7 haftalık hamileyim 56 kiloyla hamile kaldım kusmaktan 55 oldum sen?
70 kızlar74 sen
Aminnnn canım benimm aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mucizevi mutluluğu sağsalim kucaklarımıza almamızı nasip etsinBinlerce kez şükürler olsun. Her gün şükrediyorum Allah'ıma bana bu duyguyu yaşattığı için. Allah isteyen herekse nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?