2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Geçmiş olsun canım

Edvard canım doktora gittin mi? Bende bugün farkettim dikiş yerimde hala sert bisey var anlayamadım pazartesi kontrole Gitcm. 41 günlüğüz biz. Kanamam da 38. Günlerde azalmıştı. Üç gündür hiç olmadığı kadar var ve sancılı adet kanaması midir? Normal kanama tam kesilmeden adet olunur mu ki

Canım biogaia kullanıyoruz biz. Yojtu boyle bir sikintimiz yeni basladi. Geceleri uyurken bile huzursuz ikiniyor ve resmen inliyor. Huy degistirdi resmen. Küçücük şişe 55 tl. Sizinki ne kadar o damla?
35 lira canım bizde kullanıyoduk çok faydasını göremedim ben biogaianın bunu da doktorumuz önerince aldım calpol şişesinden biraz daha büyük ama buda bitkisel içinde kimyon yağı falan var günde iki kere üç kere falan kakasını yapıyo artık bi ara oğlumda bi iki gün yapamıyodu veya zorlanıyodu şimdi gayet rahat yapabiliyo

Ayyy canım benim çok geçmiş olsun amannn valla bebeğine bişey olmasında günlerdir çektiğimi bir bilsen ağlamaktan helak oldum üzülme canım geçer hemen inşallah rabbim acil şifalar versin

Hummey nurse harveys denicem diyordun denedinmi canım benim kızıma o damlayı 1 Aydır sabah akşam 5 er damla olarak kullanıyorum galiba sonradan etkisini gösterdi biogaia de kullanıyorum gece ağlama krizlerimiz 5 gündür bitti çok şükür bide bağırsakları iyi olsaydı

Bağırsaklarında ne sorun var canım

Kızlar benim oğlan çok şükür gazı az çok çıkartıyor ama kaka sayısı çok azaldı ya günde bir Kez yapıyor geçen gün hiç yapmadı ama ıkınıyor sürekli. Yaptığı zamanda öyle bir dolduruyor ki bezini hem ön taraf hem arka taraf doluyor. Normal mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…