- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #46.421
Bende adet olmuşum duruyor tekrar başlıyor şaşkınım40. Gün regl oldum va agrım çok size de oldu mu böyle? Çok erken değil mi ya aşırı üzüldüm
Geçmiş olsun canımBenim 49. Gün, ben adet oldum ve bitti bile. Sütüm de azalmadı ya da ben farketmedim.
Daha önce bir kaç kere mastit olmuştum kızlar, sıcak sular masajlar derken atlatıyordum ama bir süredir sol göğsümde bir kitle hissediyordum. Bugün dedim kist falan olmasın bir doktora gideyim. Meğer derin mastitmiş, iğne verdi 10 tanegeçti zannettiğim geçmemiş ve o göğsümde süt az. Ben de iyi emziremedim o süreçte süt az o yüzden diyordum
Mustellanin konak kremi doktor yazdi ilk suruste kaslari gecti sakin elinle kabuklari kaldirma dedibenim kızımın da da kaşlarında konak oldu. kremin ismi ne acaba?
Doktor bana sen üşütmüşsündür bebeğe geçmiştir dedi. Farklı sebepleri vardır tabi ki. Yeşil sebze yediysen onda geçermiş meselaYeşile dönük kaka üşütmüş anlamına mı geliyor
35 lira canım bizde kullanıyoduk çok faydasını göremedim ben biogaianın bunu da doktorumuz önerince aldım calpol şişesinden biraz daha büyük ama buda bitkisel içinde kimyon yağı falan var günde iki kere üç kere falan kakasını yapıyo artık bi ara oğlumda bi iki gün yapamıyodu veya zorlanıyodu şimdi gayet rahat yapabiliyoCanım biogaia kullanıyoruz biz. Yojtu boyle bir sikintimiz yeni basladi. Geceleri uyurken bile huzursuz ikiniyor ve resmen inliyor. Huy degistirdi resmen. Küçücük şişe 55 tl. Sizinki ne kadar o damla?
Ayyy canım benim çok geçmiş olsun amannn valla bebeğine bişey olmasında günlerdir çektiğimi bir bilsen ağlamaktan helak oldum üzülme canım geçer hemen inşallah rabbim acil şifalar versinBenim 49. Gün, ben adet oldum ve bitti bile. Sütüm de azalmadı ya da ben farketmedim.
Daha önce bir kaç kere mastit olmuştum kızlar, sıcak sular masajlar derken atlatıyordum ama bir süredir sol göğsümde bir kitle hissediyordum. Bugün dedim kist falan olmasın bir doktora gideyim. Meğer derin mastitmiş, iğne verdi 10 tanegeçti zannettiğim geçmemiş ve o göğsümde süt az. Ben de iyi emziremedim o süreçte süt az o yüzden diyordum
Dediklerini de duydum bi de Gazı varsa ondan da yeşilimsi yapar dediler banadaDoktor bana sen üşütmüşsündür bebeğe geçmiştir dedi. Farklı sebepleri vardır tabi ki. Yeşil sebze yediysen onda geçermiş mesela
Ben kullanıyorum canım her yerine hem de doktora da söyledim olumsuz herhangi birşey söylemediKızlar çocuğa yağ kullanmak doğru değil zeytin yağ direk sürmeniz gözenekleri tıkıyor.. bebek losyonu kullanın o daha iyi :)
Banyodan önce zeytinyağı sürüp masaj yapmayı denedinmi canımBizde konak bir turlu gecmedi bende mustela yada abc derm konak kremi alicam. Var mi kullanan. Insallah cabuk gecmesini saglar.
Bağırsaklarında ne sorun var canımHummey nurse harveys denicem diyordun denedinmi canım benim kızıma o damlayı 1 Aydır sabah akşam 5 er damla olarak kullanıyorum galiba sonradan etkisini gösterdi biogaia de kullanıyorum gece ağlama krizlerimiz 5 gündür bitti çok şükür bide bağırsakları iyi olsaydı
Bebeğim 2 aylık canım son bir Aydır kendi kakasını yapamıyor fitille yapıyor doktor şurup verdiBağırsaklarında ne sorun var canım
Kabızlık mı var bağırsak tembelliği gibi bişeymi yoksa geçmiş olsun bu aradaBebeğim 2 aylık canım son bir Aydır kendi kakasını yapamıyor fitille yapıyor doktor şurup verdi
Bilgileri alip paylasicam cok saolÖzelden adresini paylaşırsan ben de küçülmeye başlayanları ve ihtiyacı olan şeyleri göndermeye çalışırım. Telefonunu da izni olursa paylaş iletişime geçerim
Evt cnm denedim konak kremi alicam artikBanyodan önce zeytinyağı sürüp masaj yapmayı denedinmi canım
Erkek bebekçok üzücü Allah yardımcıları olsun. bebeğin cinsiyeti ne?
Benimde kaşında olmuştu da geçirdi ciltten cilde değişiyo demekki inşallah geçerEvt cnm denedim konak kremi alicam artik
Kullanir cnm tabi. Adresi alip seninle ozelden paylasirimCanım bende 1 pakete yakın 1 numara jenny willy marka bez var. Acaba kullanır mı? Gönderebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?