- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.661
Aynen canım folik asitte sanırım bende ağız kurulugu ve kabızlık yapıyor. Yada hamilelikten. Listeye uysan cok iyi olur zaten yogurtta onemli . ben keci yogurdu yiyorum bu aralar tadi da iyi koku da yok. Sende dene istersennaslinda listede cok sey var ama saglikli ve bebeginde gelisimini goz onune alarak yapilmis sanirim.bi hamilenin gunluk almasi gereken besinler.insallah dikkat etmeye calisacagim.aslinda cok paket gida tuketmem.ayaklarimun alti yandigi icin corapsiz geziyorum.yedigim bazi seyler sisiriyor.birde aldigimiz ilaclarda kabizlik yapiyor sanki.yogurt hic tuketmiyorum iste.onada dikkat edicem.beden o kadar hassaslasiyorki bu donemde hemen tepki veriyor.
merhaba canım sen dr kontrolü oldun mu?
56 kiloydum tabi kilo vermediysem bu sıralar:)Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız merak ettim
74 ile hamile kaldım geçen doktora gidince 77 dedi sabah tartıldım 74 üm gene kusmaktan artık sanırım56 kiloydum tabi kilo vermediysem bu sıralar:)
Canım hayırlı cumalar. Suan icin bebekte hareketlilik yada karında büyüme olmadigi icin miniklerimizi hissetmemiz cok zor. :) ama Allah korusun bizi bıraksalar elbet kendini belli eder diye dusunuyorumkıxlar merhaba hayırlı nurlu cumalar hepinize inşallah rabbim tüm dualarınızı kabul etsin bugün hiç midem bulanmadı kusmadım sabah tartıldım 3 kilo vermişim rabbim yar ve yardımcımız olsun korkularımızla bizi yüzleştirmesin bebeğimin benimle olup olmadığını anlamam için bişey varmı bildiğiniz
Aaaaa bende arada gelen tatlı krızımı bastırmak için almıştım ve çokta severim ve bilmiyorum o aralar dayanılmaz kasık kramplarım çoktu arada sırada gelirdi ama bittiğinden beri almadım ve sanki dediğin gibi o derece yok gibi artık kramplarımbayanlar selamlar nasılsınız? sürekli bakamasam da takip etmeye çalışıyorum yazılanları.. bilenler vardır mutlaka ama gene de uyarı mahiyetinde yazayım geçen bahsetmiştim hani baya kasılma kramp tarzında ağrı hissediyorum diye sebebi yediğim hurmalarmıştatlı şeyleri çok sevdiğimden hem paketli gıdalara saldırmamak için hem faydalı olduğundan dolayı gün içerisinde 4-5 tane hurma tüketiyordum doktor rahimin kasılmasını tetikliyor erken doğum + düşük sebebi özellikle ilk 3 ay tüketme dedi haberiniz olsun
kanamam vesaire yok kaşıntım var iki gündür sadece hamile kalaa kada ne uğraştık neler yaptık şimdi hamileyiz bu evreyi hiç bu şekilde düşünüp hayal etmemiştim zormuş rabbim yardımcımız olsun hepimizinCanım hayırlı cumalar. Suan icin bebekte hareketlilik yada karında büyüme olmadigi icin miniklerimizi hissetmemiz cok zor. :) ama Allah korusun bizi bıraksalar elbet kendini belli eder diye dusunuyorum
Canim hic uzme kendini. Benimde sadece goguslerim hassas. Cogunlukla da belim agriyor. Kusma ya da bulanti da yok. Insallah bir sonraki kontrolunde bebegini de gorursun canim.Kızlar dün üzüldüm ya biraz bebek görünmedi diye, bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sadece göğüslerim hassas yine.
Bencede unluler yemek getirtiyo ya oyle bi sirket olmaliAynen canım uyabilsek cok iyi olur. Ama biraz da eriniyoruz bize bu ogunleri hazırlayan biri olsa super olur yaa
Canım seninle sanırım aynı g74 ile hamile kaldım geçen doktora gidince 77 dedi sabah tartıldım 74 üm gene kusmaktan artık sanırım
canım kabızlık demişken ben de mesela doğal kefir içiyorum günde 1 bardak ve beni çok rahatlatıyor bilimsel olarak kanıtlanmış tehlikeli birşey olmadığı yazıyor okudugum bırkaç yerdeAynen canım folik asitte sanırım bende ağız kurulugu ve kabızlık yapıyor. Yada hamilelikten. Listeye uysan cok iyi olur zaten yogurtta onemli . ben keci yogurdu yiyorum bu aralar tadi da iyi koku da yok. Sende dene istersenn
Aynen Canımm hamile kaldim bitti olmuyormus. Süreç sıkıntılı ve uzun. Ama tadini cikarmaya bakiyorum ben :) sende icini ferah tut bisey olamayacak insallahhhkanamam vesaire yok kaşıntım var iki gündür sadece hamile kalaa kada ne uğraştık neler yaptık şimdi hamileyiz bu evreyi hiç bu şekilde düşünüp hayal etmemiştim zormuş rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Ayy super olur :)Bencede unluler yemek getirtiyo ya oyle bi sirket olmali
Canım bende dun düşündüm kefiri. Alacam insallah tadi nasil geliyor iyi miCanım seninle sanırım aynı g
canım kabızlık demişken ben de mesela doğal kefir içiyorum günde 1 bardak ve beni çok rahatlatıyor bilimsel olarak kanıtlanmış tehlikeli birşey olmadığı yazıyor okudugum bırkaç yerde
Ve bana gerçekten o konuda çok çok iyi geliyor sanırım hepimizin ortak konusu aslında kabızlık
Evettt hatta son ay bol bol yemek lazım. Doğumu kolaylaştırıyor. Kuranda meryem suresinde geçiyor.bayanlar selamlar nasılsınız? sürekli bakamasam da takip etmeye çalışıyorum yazılanları.. bilenler vardır mutlaka ama gene de uyarı mahiyetinde yazayım geçen bahsetmiştim hani baya kasılma kramp tarzında ağrı hissediyorum diye sebebi yediğim hurmalarmıştatlı şeyleri çok sevdiğimden hem paketli gıdalara saldırmamak için hem faydalı olduğundan dolayı gün içerisinde 4-5 tane hurma tüketiyordum doktor rahimin kasılmasını tetikliyor erken doğum + düşük sebebi özellikle ilk 3 ay tüketme dedi haberiniz olsun
Valla canım biraz hani ekşimsi gibi ama öyle aman aman kötü gelmiyor bana hele ki alıstıktan sonra ve midemi rahatlattıktan sonra olmayınca evde bir telaş alıyor beni o kadar rahatlattı ki anlatamam sana ... Abartmadan günde bir bardak içiyorum ve mükemmel sonuç ... Zaten biranda kilo almaya basladım potansıyeline girmemin sebebide belkide bu şişliktendiCanım bende dun düşündüm kefiri. Alacam insallah tadi nasil geliyor iyi mi
Ben 49 kiloyla hamile kaldim. Tekrar tartilmadim ama kesin kilo aldim.Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız merak ettim
Kendin mi maylıyorsun canım. Ben içemiyorum ama zorlasam iyi olacakValla canım biraz hani ekşimsi gibi ama öyle aman aman kötü gelmiyor bana hele ki alıstıktan sonra ve midemi rahatlattıktan sonra olmayınca evde bir telaş alıyor beni o kadar rahatlattı ki anlatamam sana ... Abartmadan günde bir bardak içiyorum ve mükemmel sonuç ... Zaten biranda kilo almaya basladım potansıyeline girmemin sebebide belkide bu şişliktendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?