2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen canım folik asitte sanırım bende ağız kurulugu ve kabızlık yapıyor. Yada hamilelikten. Listeye uysan cok iyi olur zaten yogurtta onemli . ben keci yogurdu yiyorum bu aralar tadi da iyi koku da yok. Sende dene istersenn

merhaba canım sen dr kontrolü oldun mu?

Evet canım doktora gittim adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testinde çıktı sonra kan testinde gördük. Ama doktor ultrason da göremedi henüz çok küçük olduğu için. Alttan muayene etti o şekilde görebildi. Yarın tekrar kontrole gideceğim

Canım hayırlı cumalar. Suan icin bebekte hareketlilik yada karında büyüme olmadigi icin miniklerimizi hissetmemiz cok zor. :) ama Allah korusun bizi bıraksalar elbet kendini belli eder diye dusunuyorum

Aaaaa bende arada gelen tatlı krızımı bastırmak için almıştım ve çokta severim ve bilmiyorum o aralar dayanılmaz kasık kramplarım çoktu arada sırada gelirdi ama bittiğinden beri almadım ve sanki dediğin gibi o derece yok gibi artık kramplarım Bilemiyorum ya tetiklemiş olabilir mi gerçekten
Allah korusun meleklerimizi artık kesınlıkle yemem herhalde yaa

Canım hayırlı cumalar. Suan icin bebekte hareketlilik yada karında büyüme olmadigi icin miniklerimizi hissetmemiz cok zor. :) ama Allah korusun bizi bıraksalar elbet kendini belli eder diye dusunuyorum
kanamam vesaire yok kaşıntım var iki gündür sadece hamile kalaa kada ne uğraştık neler yaptık şimdi hamileyiz bu evreyi hiç bu şekilde düşünüp hayal etmemiştim zormuş rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Kızlar dün üzüldüm ya biraz bebek görünmedi diye, bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Sadece göğüslerim hassas yine.
Canim hic uzme kendini. Benimde sadece goguslerim hassas. Cogunlukla da belim agriyor. Kusma ya da bulanti da yok. Insallah bir sonraki kontrolunde bebegini de gorursun canim.

74 ile hamile kaldım geçen doktora gidince 77 dedi sabah tartıldım 74 üm gene kusmaktan artık sanırım
Canım seninle sanırım aynı g
Aynen canım folik asitte sanırım bende ağız kurulugu ve kabızlık yapıyor. Yada hamilelikten. Listeye uysan cok iyi olur zaten yogurtta onemli . ben keci yogurdu yiyorum bu aralar tadi da iyi koku da yok. Sende dene istersenn
canım kabızlık demişken ben de mesela doğal kefir içiyorum günde 1 bardak ve beni çok rahatlatıyor bilimsel olarak kanıtlanmış tehlikeli birşey olmadığı yazıyor okudugum bırkaç yerde
Ve bana gerçekten o konuda çok çok iyi geliyor sanırım hepimizin ortak konusu aslında kabızlık

Aynen Canımm hamile kaldim bitti olmuyormus. Süreç sıkıntılı ve uzun. Ama tadini cikarmaya bakiyorum ben :) sende icini ferah tut bisey olamayacak insallahhh

Evet kizlar hurma yemek dogumu kolaylastirdigi icin son ayda bolca yeniyor . Biz 2013 mayis anneleri topiginde konusmustuk normal dogum icin hurma yenmesini ama simdi degil son zamanlarda unutmayin. Gedci ben yedimde noldu hic acilmam agrim olmamisti

Canım bende dun düşündüm kefiri. Alacam insallah tadi nasil geliyor iyi mi

Folik asit uyku yapar mi acep ben yorgun ve uykuluyum hep o yuzden aksam alicam artik acaba folikten mi yada gribim ondan mi gribim gecmediki hamilelik belirtiletimi bile anlayamiyorum

Evettt hatta son ay bol bol yemek lazım. Doğumu kolaylaştırıyor. Kuranda meryem suresinde geçiyor.

Canım bende dun düşündüm kefiri. Alacam insallah tadi nasil geliyor iyi mi
Valla canım biraz hani ekşimsi gibi ama öyle aman aman kötü gelmiyor bana hele ki alıstıktan sonra ve midemi rahatlattıktan sonra olmayınca evde bir telaş alıyor beni o kadar rahatlattı ki anlatamam sana ... Abartmadan günde bir bardak içiyorum ve mükemmel sonuç ... Zaten biranda kilo almaya basladım potansıyeline girmemin sebebide belkide bu şişliktendi

Kendin mi maylıyorsun canım. Ben içemiyorum ama zorlasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…