2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
selam kızlar dün göremedim buraya fazla yoğun geçiyor okul bugün ikinci kan tahlilimi verdim bakalim bhcg artışına bakacak doktor inşallah güzel sonuç alırım..bu arada kilo şimdiden konuşulmaya başlanmış ben 68 ile hamile kaldım ayniyim hala umarım çok kilo almam

Ay canım yaa haklısın miniminnacıi sanırım benim sıpa :)

Kendin mi maylıyorsun canım. Ben içemiyorum ama zorlasam iyi olacak

Ben de 62 yle kaldım bu gün 63,2 geldim

Canım burda biz özel organik ürünler satan yerden alıyoruz öyle markası falan yok şiselerinde ve bana bunu gebe kalmadan önce diyetisyenimde önermişti bağırsak artık ikinci beyin demişti hatta...
Probiyotik beslenmeye özen gösteriyorum bundan önce başlamıştım bu tarz yerleri kesfetmeye şimdide devam ediyorum
Bence sen yinede iyi kilo almışsın ya ben biranda 3-4 kilo almaya başladım dedim psikolojıkman sağlıksız mı yemeye başladım bu nasıl kılo almaktır diye suan durdu Allahtan kılo alımım

Folik asit uyku yapar mi acep ben yorgun ve uykuluyum hep o yuzden aksam alicam artik acaba folikten mi yada gribim ondan mi gribim gecmediki hamilelik belirtiletimi bile anlayamiyorum
Hamilelikten onlar hep:) folikasitten değildir

Evet probiyotik çok önemli gerçekten. Ben eczaneden alıyorum ama doğal olarak da alışsam iyi olacak. Ben sürekli diyet topiklerindeyim alıyorum veriyorum verdiriyorum yuvarlanıp gidiyorum

Ay canım yaa haklısın miniminnacıi sanırım benim sıpa :)
Aynen öyle annesi daha dur tekme atacağı zamanları var şuan biz günlük hayatımıza devam ederken yavrucuklarımız içerde büyük çalışma yapıyorlar büyüyorlar alalım sütlerimizi ve bekleyelim sıpalarımızıZaman ne kadar hızlı geçiyor Rabbim kucağımıza aldığımız günleride göstersin şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımız kabul olsun...

Kizlar bende 66 kiloyla hamile kaldim ama kabizlik ve siskinlik beni mahvetti. Suan 66.5 falanim ama sanirim kabizliktan. Ne olacak bu halimiz

Kizlar bende 66 kiloyla hamile kaldim ama kabizlik ve siskinlik beni mahvetti. Suan 66.5 falanim ama sanirim kabizliktan. Ne olacak bu halimiz
Sabahları kahvaltı dan önce iki tane kuru incir yiyebilirsin ben öyle kurtuldum yoksa kanamam oluyodu benm kabızlıktan

Evet probiyotik çok önemli gerçekten. Ben eczaneden alıyorum ama doğal olarak da alışsam iyi olacak. Ben sürekli diyet topiklerindeyim alıyorum veriyorum verdiriyorum yuvarlanıp gidiyorum
Hamile kalmadan önce diyet yaptım hemde çok hırsla bayagı bayagı kafayı da vermıstım organık probıyotık ürünler nerde nasıl gercekmı derken cat pat şimdi bu kadar anlar oldum..
Bu sayede yoğurdumu kendim mayalamaya başladım...
Hatta peynir bile yapacaktım ama acıkcası bıraz cekındım ondan mayasını bıle alacagım yerı buldum ama o kaldı suan ama aklımda denicem basarırsam mukemmel olucak...

Turşumu kendim hazırlamayı öğrendim... Eski insanlar gibi yaşamamız gerekiyor aslında hattaaa çoook çook eski insanlar gibi yaşasak asıl o zamam sağlıklı yaşamış olucaz ama artık metropol hayat ve onların getirileriyle ancak bu kadar yapabiliyoruz

Ben de yoğurdumu salçamı tarhanamı peynirimi herşeyimi kendim yapıyorum
Salça geçen sene yapamadım ama bu sene yapacağım inşallah.
Peynir de lor yapıyorum. Peynir altı suyundan çocuklara çorba yapıyorum. Biz elimizden geldiğince yapalım da hiç yapmamaktan iyidir canım

Aynen öyle canım yaptıgımız kar olsun salçayı özellikle çok severim ama kurutacak yerım yok balkona guvenmıyorum sılkeleme olursa dıye onuda guvendıgım yerden almaya calısıyorum.
Loru bende yapıyorum ve bayılıyoruz ona hemde çok tatlı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…