- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.681
inşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum elimden geldikçe ama olmuyor zorlanıyorum bunu yaparkeneAynen Canımm hamile kaldim bitti olmuyormus. Süreç sıkıntılı ve uzun. Ama tadini cikarmaya bakiyorum ben :) sende icini ferah tut bisey olamayacak insallahhh
Sağol canım inşallah görebilirim. Gerçekten de anne olmak zormuş diyorum her an böyle aklımız onlarda...Canim hic uzme kendini. Benimde sadece goguslerim hassas. Cogunlukla da belim agriyor. Kusma ya da bulanti da yok. Insallah bir sonraki kontrolunde bebegini de gorursun canim.
Ay ne güzelll :)Ben 49 kiloyla hamile kaldim. Tekrar tartilmadim ama kesin kilo aldim.
Ay canım yaa haklısın miniminnacıi sanırım benim sıpa :)Canım benim seninle bundan öncede konuşmuştuk hatta diğer ovü testi konusunda
Bak ne kadar kısa süreler içerisinde ne kadar yol aldık daha dün testte görme heyecanı yaşarken şimdi başka başka heyecanlar yaşıyoruz
Şuan minnoşun o kadar miniminicik ki zaten bazı kadınlar hamileliklerini daha bile geç fark edebiliyorlarmış düşünsene anlayamıyorlar bileStres yok bol vitamin kocaman kahkahalarımızla besleyeceğiz yavrularımızı
Olsun şimdi kandan besleniyormuş ileriki aylarda bol bol yersin56 kiloydum tabi kilo vermediysem bu sıralar:)
ben hiç 49 kilo olduğum zamanları bilmem belki orta okuldurBen 49 kiloyla hamile kaldim. Tekrar tartilmadim ama kesin kilo aldim.
Kendin mi maylıyorsun canım. Ben içemiyorum ama zorlasam iyi olacak
Ben de 62 yle kaldım bu gün 63,2 geldim
Hamilelikten onlar hep:) folikasitten değildirFolik asit uyku yapar mi acep ben yorgun ve uykuluyum hep o yuzden aksam alicam artik acaba folikten mi yada gribim ondan mi gribim gecmediki hamilelik belirtiletimi bile anlayamiyorum
Evet probiyotik çok önemli gerçekten. Ben eczaneden alıyorum ama doğal olarak da alışsam iyi olacak. Ben sürekli diyet topiklerindeyim alıyorum veriyorum verdiriyorum yuvarlanıp gidiyorumCanım burda biz özel organik ürünler satan yerden alıyoruz öyle markası falan yok şiselerinde ve bana bunu gebe kalmadan önce diyetisyenimde önermişti bağırsak artık ikinci beyin demişti hatta...
Probiyotik beslenmeye özen gösteriyorum bundan önce başlamıştım bu tarz yerleri kesfetmeye şimdide devam ediyorum
Bence sen yinede iyi kilo almışsın ya ben biranda 3-4 kilo almaya başladım dedim psikolojıkman sağlıksız mı yemeye başladım bu nasıl kılo almaktır diye suan durdu Allahtan kılo alımım
Aynen öyle annesi daha dur tekme atacağı zamanları var şuan biz günlük hayatımıza devam ederken yavrucuklarımız içerde büyük çalışma yapıyorlar büyüyorlar alalım sütlerimizi ve bekleyelim sıpalarımızıAy canım yaa haklısın miniminnacıi sanırım benim sıpa :)
Sabahları kahvaltı dan önce iki tane kuru incir yiyebilirsin ben öyle kurtuldum yoksa kanamam oluyodu benm kabızlıktanKizlar bende 66 kiloyla hamile kaldim ama kabizlik ve siskinlik beni mahvetti. Suan 66.5 falanim ama sanirim kabizliktan. Ne olacak bu halimiz
Canım inşallah büyür kesen, Rabbim sağlıklı eylesin inşallah..Kizlar gittim kalp atisini duydum ama kesemle bebek ayni boyutta kesemin buyumesi lazimmis cok uzuldum haftaya gel dedi bol bol su icicekmisim.
Hamile kalmadan önce diyet yaptım hemde çok hırsla bayagı bayagı kafayı da vermıstım organık probıyotık ürünler nerde nasıl gercekmı derken cat pat şimdi bu kadar anlar oldum..Evet probiyotik çok önemli gerçekten. Ben eczaneden alıyorum ama doğal olarak da alışsam iyi olacak. Ben sürekli diyet topiklerindeyim alıyorum veriyorum verdiriyorum yuvarlanıp gidiyorum
neyi gördü?Evet canım doktora gittim adetim 2 gün geçtikten sonra idrar testinde çıktı sonra kan testinde gördük. Ama doktor ultrason da göremedi henüz çok küçük olduğu için. Alttan muayene etti o şekilde görebildi. Yarın tekrar kontrole gideceğim
boy kaç70 kızlar
Ben de yoğurdumu salçamı tarhanamı peynirimi herşeyimi kendim yapıyorumHamile kalmadan önce diyet yaptım hemde çok hırsla bayagı bayagı kafayı da vermıstım organık probıyotık ürünler nerde nasıl gercekmı derken cat pat şimdi bu kadar anlar oldum..
Bu sayede yoğurdumu kendim mayalamaya başladım...
Hatta peynir bile yapacaktım ama acıkcası bıraz cekındım ondan mayasını bıle alacagım yerı buldum ama o kaldı suan ama aklımda denicem basarırsam mukemmel olucak...
Turşumu kendim hazırlamayı öğrendim... Eski insanlar gibi yaşamamız gerekiyor aslında hattaaa çoook çook eski insanlar gibi yaşasak asıl o zamam sağlıklı yaşamış olucaz ama artık metropol hayat ve onların getirileriyle ancak bu kadar yapabiliyoruz
Aynen öyle canım yaptıgımız kar olsun salçayı özellikle çok severim ama kurutacak yerım yok balkona guvenmıyorum sılkeleme olursa dıye onuda guvendıgım yerden almaya calısıyorum.Ben de yoğurdumu salçamı tarhanamı peynirimi herşeyimi kendim yapıyorum
Salça geçen sene yapamadım ama bu sene yapacağım inşallah.
Peynir de lor yapıyorum. Peynir altı suyundan çocuklara çorba yapıyorum. Biz elimizden geldiğince yapalım da hiç yapmamaktan iyidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?