- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.701
Ben üzerine tülbent örtüyorum sık sık onu sıkıp yıkıyorum çok zor oluyor ama. Bu sene fırında kurutmayı deneyeceğim bakalım. Benim alacağım biyer yok maalesefAynen öyle canım yaptıgımız kar olsun salçayı özellikle çok severim ama kurutacak yerım yok balkona guvenmıyorum sılkeleme olursa dıye onuda guvendıgım yerden almaya calısıyorum.
Loru bende yapıyorum ve bayılıyoruz ona hemde çok tatlı oluyor...
Tülbentte güzel fikir canım en azından korumuş oluyorsun ben direk açıkta kurutma gordugum için onun riskine giremedim insanın kendi yaptıgını tüketmesi kadar güzel birsey yok ya dolu katkı maddeleri olan seyler tuketıyoruz korundugumuz kadarı bıze kar kalacak... Şuanda temin edebiliyorum canım ya ama burdan tayini çıkarda eşimin gidersek ne yapcam bilmiyorum artıkBen üzerine tülbent örtüyorum sık sık onu sıkıp yıkıyorum çok zor oluyor ama. Bu sene fırında kurutmayı deneyeceğim bakalım. Benim alacağım biyer yok maalesef
Ben minyonum ama çok uzun boylu degilim. O yuzden kilom normal. Ama 9 ayin sonunda yuvarlak olurum gibi geliyorAy ne güzelll :)
Evet nette okumuştum fırında salça yazınca çıkıyor ama tadı nasıl bilmiyorun tabii deneyeceğim.Tülbentte güzel fikir canım en azından korumuş oluyorsun ben direk açıkta kurutma gordugum için onun riskine giremedim insanın kendi yaptıgını tüketmesi kadar güzel birsey yok ya dolu katkı maddeleri olan seyler tuketıyoruz korundugumuz kadarı bıze kar kalacak... Şuanda temin edebiliyorum canım ya ama burdan tayini çıkarda eşimin gidersek ne yapcam bilmiyorum artık
Yoğurtta fırında mayalandırılıyorda bak salça kurutmayı ilk defa duydum canım ya varmıymıs öle bısı denemelıyım o zaman nasıl olur acaba
ben hiç 49 kilo olduğum zamanları bilmem belki orta okuldur
Ben ilk gebeliğimde 49 ile hamile kaldım 61 le doğuma girdim 40 ım çıkınca 52 kiloydum. Boyum 165. İkinci hamileliğimde 52 gibi hamile kaldım. Erken doğum yaptım 6-7 kilo falan almıştım. Yine eve geldiğimde 52 kiloydum. Üçüncü de 66 ile hamile kaldım 74 le doğuma gittim 40 ım çıkmadan 66 idim. Sonra ilaç kullandım kilo aldım 75 e çıktım 3 ayda
Ben minyonum kuzum. Bi aralar 43 kiloydum. Hortlak gibiymisim. Evlendigimde 46 kiloydum. 4 yilin sonumda 49 oldum. Boyle iyiyim ama. Tabi dogumdan sonra nasil olurum bilmem
Normalde hep eski kilona dönmussun ne guzel. 4 cocukla ugrasirken daha da kilo verirsin benceBen ilk gebeliğimde 49 ile hamile kaldım 61 le doğuma girdim 40 ım çıkınca 52 kiloydum. Boyum 165. İkinci hamileliğimde 52 gibi hamile kaldım. Erken doğum yaptım 6-7 kilo falan almıştım. Yine eve geldiğimde 52 kiloydum. Üçüncü de 66 ile hamile kaldım 74 le doğuma gittim 40 ım çıkmadan 66 idim. Sonra ilaç kullandım kilo aldım 75 e çıktım 3 ayda
Bende denicem canım yaaa gercekten merak ettim ve önümüz yaz tam zamanı hemde domatesinde minnoşlarımıza şifa olsunEvet nette okumuştum fırında salça yazınca çıkıyor ama tadı nasıl bilmiyorun tabii deneyeceğim.
Amin canim benim.Canım inşallah büyür kesen, Rabbim sağlıklı eylesin inşallah..
Verirsin canım inşallahNormalde hep eski kilona dönmussun ne guzel. 4 cocukla ugrasirken daha da kilo verirsin bence
Benim ilk hamileligim. Yaşta 35 olacak. Kilo vermekte bu yaslarda artik zor oluyor. Tekrar 49 olur muyum görecegiz artik.
Yapalım canım. Ağustos gibi salçalık domatesler çıkar 10 kilo alır deneriz güzel olursa 20-30-40 artık 10 kilodan çıkana göre yaparızBende denicem canım yaaa gercekten merak ettim ve önümüz yaz tam zamanı hemde domatesinde minnoşlarımıza şifa olsun
oo ben duba olurum artık
Ben minyonum kuzum. Bi aralar 43 kiloydum. Hortlak gibiymisim. Evlendigimde 46 kiloydum. 4 yilin sonumda 49 oldum. Boyle iyiyim ama. Tabi dogumdan sonra nasil olurum bilmem
3 taneye bakiyorsun zaten canimVerirsin canım inşallah
4 çocuk valla düşündükçe korkuyorum
Yaaaa işte ondan korkuyorum. Beni görsen the walking dead te makyajsız oynatırlar3 taneye bakiyorsun zaten canim4. de büyür gider hic merak etme.
Eşin doğru demiş cnm ve hiçbir sıkıntım yok cnm ben gelen lekeler le bekliyorum randevumuÇok sağol canım inşallah ben de haftaya 6 buçukta görebilirim. Sanırım çok sabirli olmam gerekiyor, dün biraz üzülünce eşim dedi ohoo daha 9 ay beklemen gerekecek şimdiden 1 haftayı büyütüyorsun dedi. inşallah sağlıklı olarak görebilirim.
Bebislerle ilgilenirken kilolarda gider insallah canimoo ben duba olurum artıknasılsın bu arada nasıl gidiyor hamilelik ne kadarlık oldun ne zaman bidaha gidiyorsun doktora
Hurma yenmez zaten cnm hamileliğin sonlarında kolay doğum yapmak için ye derler iyiki birşey olmamışyazmayı unutmuşum yemeyi bıraktığımdan beri olmuyor :)
Bence hiç bulamaması iyi cnm inan ilk hamileligimin rahatlığından hamilelik çok güzel gelmişti şuan daha yolun başındayız ve ben şimdiden çok yorgun hissediyorum kendimi nasıl geçer 7 ay bilmiyorum aslında şöyle 2 ay daha gecse rahatlarım insBenimde çünkü henüz hiç bulantım başlamadı canım
Bende diyorum belki haftaya başlar belki diğer haftaya diyorum ama nedense bir bulantı başlamasını bekliyor gibi bir haldeyimTabi bunun yanında ya olmayacak yerde başlarsa korkusuda var benimde senin ilk gebeliğindeki gibi geçer belki kısmet bakalım...
Östrojen hormonu fazlalıgı aslında çok mantıklı geldi bana söylediğin bunu ilk defa duyuyorum ve gerçekten olabilir aslında
Ayrıca hamileliği boyunca lekenme yaşayan tanıdıklarım benimde var canım duydum yani başlarda olan lekelenmelerimide hatta belki hep böyle bile olabilir diyordum içimden ama geçti doktorun problem yok diyorsa hiç sıkıntıya gerek yok sonucta herkesin bünyesi bambaşka ve farklı tepki veriyordur..
Bende internette okumustum birinci hamilelikle bile ikinci hamileliği bir olmayabilir bir kadının yazıyordu hamilelik belirtileri ararken
Allah iyiligini versin canimYaaaa işte ondan korkuyorum. Beni görsen the walking dead te makyajsız oynatırlaruykusuzluktan çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?