2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kesinlikle yenmesi gerekiyor ever doğum öncesi som günlerde bol bol yiyin doğum kolayasin diye uyariyorlardi bir önceki bebegim de tabi bnm ki 34 haftalık gekdi inş bu bebe zamanında gelir

çok şükür bende iyiyim.
3 kilo vermişim bulantılarım benim çok fazkaydı ama bugün birden bire kesilmiş sabahtan beri hiç istifra etmedim bulantı olmadı buda beni korkutuyor açıkcası.
geçen salı gitmiştim kontole normalden 3 gün geri olduğunu söylemişti doktor 15 gün sonra yeniden çağırdı bakalım allaha emanet yavrum.
inşallah büyümüştür bebişin tatlış tatlış annesine bakar

Canim ileriki donemlerde bebisin arayi kapatir insallah. Bebimki de geriden geliyor şu an. Gecen gittigimde detayli hic soramamistim şaşkinliktan. Sadece doktorum ilk 3 ayin cok onemli oldugunu soyledi.
Bulantilarinda belki bitmistir artik canim hep devam edecek degil ya icin rahat olsun.

Yapalım canım. Ağustos gibi salçalık domatesler çıkar 10 kilo alır deneriz güzel olursa 20-30-40 artık 10 kilodan çıkana göre yaparız
Biber de yapacağım ben
Vallaa bıde güzel olursa mükemmel olur yapabildiğim kadar yaparım canım yaaa bende onu düşünüyordum önce az denicem baktık güzel gidiyo tam gaz ileri bayılıyorum çünkü ev yapımı salçaya bide kendim yapıcam yamüthiş bişi
Önce domatesi denicem canım ben yapabilirsem biberde yaparım mutlakabakalım nasıl olucak yaaa merak ediyorum

Ya kızlar bişey soracağım, benim ayaklarım sürekli üşüyor, bunun gebelikle bir alakası var mı acaba?

Gerçekten merak ediyorum canım ya bulancak mı acaba bulanmıcak mı Evet şuan çok iyi durumdayım hiç öyle tiksinme tarzı bişi olmadı koku hassasıyeti sadece var aman aman tiksinme yok
Bence seninde böyle devam etmicek canım yaa komşumda 3. Aydan sonra normal hayatına geri dönüyorsun demişti bana ne yorgunluk ne mide bulantısı kalmamıstı bende demişti...
benimde yorgunluk ve bel agrısı bugunlerde hıssettıgım Rabbim sağlık versin minnoşlarımızada bizede canım

Ben de merak ediyorum bakalım olur inşallah bol bol yapar sağlıklı sağlıklı yeriz

Ya kızlar bişey soracağım, benim ayaklarım sürekli üşüyor, bunun gebelikle bir alakası var mı acaba?
Canım o bende de var ama hiç aklıma gebelikle alakalı olabileceği gelmemişti ama olabilir dediğin gibi havalar iyi olmasına rağmen çorapsız dolaşmıyorum evde

Yoğurt çok önemli her öğün 1 kase ye canım.
Şekerine baktırdın mı hiç
sekerime saglik saglik ocaginda bakilmisti normal cikti ama tsh 6 cikti malesef ve ben hala doktora gidemedim.

Güzel bir liste olmus. Bende mümkün oldugunca uygulamaya calisiyorum.
Bende akşamları çok şiş oluyorum. Karnim cikiyor. Gorenler hamile misin diye sormaya basladi.
bende gozum seni ariyordu bu aralar cok sık giremiyorsun sanirim.bende sistikce cocuklar suphelenmeye basladi.aksam 9 yasindaki kizim hamile gibisin diyor

Aynen canım folik asitte sanırım bende ağız kurulugu ve kabızlık yapıyor. Yada hamilelikten. Listeye uysan cok iyi olur zaten yogurtta onemli . ben keci yogurdu yiyorum bu aralar tadi da iyi koku da yok. Sende dene istersenn
keci yogurdunu nerden aliyorsun canim

Ben 49 kiloyla hamile kaldim. Tekrar tartilmadim ama kesin kilo aldim.
ay masallah ne kadar zayifsin canim.evlenirken 52 kiloydum 11 yilda 20 kilo almisim.esime diyorum.butun beslenme tarzimi bozdun kilo aldim diye.napim yeme desem kizarsin diyor

Benim eşim de 75 olduğumda iyi baktım sana ikiye katladın nerdeyse diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…