2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar günlük olarak bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Alt üst takım mı tulum tarzı kıyafet mi
Benim kızımda tam dolu olmayan göğüsü sevmiyor yumuşak değil sert olacak bişey keşfettim ben anlarmısın yapabilirmisin bilmiyorum kızım emerken boşta kalın elimle mememi geriye doğru gerdiriyorum uçtaki o gevşekliği alıyorum kızım daha iyi vakumluyor herzaman değil çok boş gibiyse yapıyorum bi dene istersen canım deriyi yukarıya doğru çek elini oynatma

Kızlar günlük olarak bebeklerinize ne giydiriyorsunuz? Alt üst takım mı tulum tarzı kıyafet mi
Benim kızımda tam dolu olmayan göğüsü sevmiyor yumuşak değil sert olacak bişey keşfettim ben anlarmısın yapabilirmisin bilmiyorum kızım emerken boşta kalın elimle mememi geriye doğru gerdiriyorum uçtaki o gevşekliği alıyorum kızım daha iyi vakumluyor herzaman değil çok boş gibiyse yapıyorum bi dene istersen canım deriyi yukarıya doğru çek elini oynatma

Zor olur belki ama gece uyuyorsa o zaman sağsan , uykuluyken emdiğine çok dikkat etmiyor benimki .

Canım hiç üzülme 4 saatten bir şey anlamaz biraz da uyursa hemen geçer zaman. Ben de pampers lad girince ondan devam edeceğim . O zaman biraz daha kilo almış olur inşallah :)

Kızlar ben de heves ettim oyun halısına ama fiyatları biraz pahalı, onun yerine sallanan muzikli bir anakucağı almaya karar verdim,

@4801b Allh rahmet eylesin canım , mekanı cennet olsun inşallah . Bebeğin için metanetli olman gerekiyor

sağdan sola soldan sağa yapınca da tutuyor bende onu fark etmiştim aşağı yukarı denemedim bir de onundeneyeyim canım sağolasın

Zor olur belki ama gece uyuyorsa o zaman sağsan , uykuluyken emdiğine çok dikkat etmiyor benimki .
Sağım işini emerken yapıyorum canım yoksa çoookk uzun sürüyor ve tam çekmiyor makine

Bugün cam sildim perde tül yıkadım ütüleyip astım balkonları yıkadım. Aralarda tabi paşamla da uğraştım emzir alt değiş vs. Yanımda poşetiyle durdu 10-15 dk lık kısa uykuları oldu sadece. Akşam 7 de bir uyudu sanki tüm işi ona yaptırmışım gibi 01.30 da anca uyandı çok yorulmuş miniğim

Canım kac aylık bebegin benim ki 3.5aylıktı 4saat dayanabiliyordu. Son dakikalarda aglıyor falan ama pışpışla durduruyolardı. Bence ya seni beklesin ya da anne sütü ver. Elinle sag gerekirse bence mama verme. Sonra meme reddi yaşamasın hem de niye mis gibi anne sütün varken mama veresin ki.mamanın hijyeni sorun maliyeti sorun yine de sen bilirsin ama ben de 3.5sylıkken baslayacağım bekleteceğim 4saat sabretsin artık 4saat durabilmeleri gerekir

Oyun halısında yuvarlanmayı emeklemeyi öğreniyorlar canım ikisi çok farklı ikinci el satan çok var bak istersen
İkinci ele eşim izin vermiyor, şu anda 2 buçuk aylık oğlum dönme emekleme için daha zaman var, belki 6.ayda alırım o zaman çalışmaya da başlamış olacağım maddi olarak rahat olurum. Ama yeğenlerim geliyor aklıma en büyüğü 5 yaş, 4 yaş, 2 buçuk ve 2 yaşlarında hiçbiri öyle bişeyde öğrenmedi. Biz yere yorgan seriyoruz oyuncaklarını da koyuyorduk çok güzel dönüp hareket ederlerdi. Genişlik olarak daha serbest bir alan hem.
Tabi oyun halısının da renkli oluşunu sevdim .

Korkuttular canım. Cenazeyi bile gostermicek oldular. Bisey olmamış gibi davranıyorum. Sadece tek kalınca kötü oluyorum. Annelik çok fedakarlık istiyo. Onun için herşeye dayanmaya calisiyorsun
Canım benim güçlü olmaktan başka şansımız yok. Ateşler içinde yanıyorum 40 a çıktı ateşim o halde mutfakta kendime yemek yapmaya çalıştım sütüm olsun diye anne olmak hiç kolay değil. Sen nasıl oldun

40 derece ateş öksürmekten parçalanmış boğazlar ağrıyan ciğerler halsizlikten geberen ben ( antibiyotik kullanıyorum inşallah bebeğime bi zararı olmaz.

40 derece ateş öksürmekten parçalanmış boğazlar ağrıyan ciğerler halsizlikten geberen ben ( antibiyotik kullanıyorum inşallah bebeğime bi zararı olmaz.
Ayyy canım benim çok fena hasta olmuşsun çok geçmiş olsun sütün bebeği korur inşallah maske tak hep tükürük sıçramasın öksürürken eve bebeği öyle korursun

Bi tanesi dışarda bi tanesi içerde ikiside berbat halde sen ne kullanıyorsun

Ağrı hissettikçe lansinoh sürüyorum onun dışında hindistan cevizi yağı e vitamini badem yağı yine lansinoh göğüs pedi koyuyorum .Ve ucu içerde olan mememi ucunu çıkarmadan çocuğa vermiyorum pompayla uç çıkarıp ağzına verdiğimde ağrı hafifliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…