2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Amin cnm bu hafta ise de gitmedim Önümüzde ki hafta başlıcam evde yatıyorum kalkıyorum yattık da uyuyorum uyandıkça hiç dinç olmuyorum yataktan hiç çıkmasam yeri yani kafam ödün gibi

Sabah 8 de birşeyler atıştırdım ofiste boş kalmadı acıktk. Ne yicem zaten bilmiyorum istekleride hiç bitmiyor tek bayan olumca dahada zorluyor
Calisirken daha zor tabi. Yormasinlar seni. Ben de şu an ne yesem diye düşünüyorum. Evdeyim ama hazirlamakta zor geliyor.

Kızlar progestan kullanan var mı. Pazartesi az miktarda pembemsi akıntım oldu doktorum da progestan yazdı, 5 gündür günde 3 doz kullanıyorum, aşırı sersemletiyor üstelik çalışıyorum işteyken hiç çekilmiyor. Bebeğime birşey olur mu diye de çok korkuyorum

ben de kullanıyorum ama geceleri 1 tane vajinal alıyorum sadece.. Güzel düşen güzel olsun herşey.. Takma kafana bana o kadar çok şey söylüyor ki herkes artık kulaklarımı tıkadım rabbimnden hayırlısını diledim en güzeli bu.

ben de akşamları sürekli çoraplayım hep bi üşüme var anlamadım ki
Var canım o bendede var dısarı cıkıyorum hava mis gibi evde çoraplarım yokken kış ortası gibi üşüyorum ve kalın kalın çoraplar giyiyorum neyse hemde manayla güzel birşey yapıyoruz üşütmeyiz en azından ayaklardan

Ben kullanıyorum canım 1 kutu bitirdim şuan 2 kutuya başlıcam ah o sersemliği sorma bana kafam kalkmıyor işten izin isim bu hafta yataktan çıkamıyorum benimde 2 haftadır lekem geliyor hatta bir keresinde bildiğim yoğun bir kanamam oldu

Aynen öyle kan değerlerimi tekrar soracağım ama kansızlıkla alakası olabilir tedbir almış olurum en azından :)

Insallah cnm artik biran once sonuca bağlansın her hafta gidiyorum stres yapiorum.
O stres adami zaten bitiriyor cnm bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum artik leke görmek ten yoruldum bazen kızıyorum kendime yeter diyorum bırak artık düşünmeyi herşey oluruna varisi diyorum ama aklım hep onda

ben de kullanıyorumm,
hibor corasprin folbiol, bir de dr deltacortril verdi ama kullanmadım...
sen neler kullanıyorsun,
ben de ekimde tüp oldum ama tutmadı çok ağır ilaçlar cidden
Progestan iğne folidoce cylo prognava beyaz olan haplar clexean iğne ama şimdi kan sulandırıcıları bıraktım kananam oldu.

Amin cnm bu hafta ise de gitmedim Önümüzde ki hafta başlıcam evde yatıyorum kalkıyorum yattık da uyuyorum uyandıkça hiç dinç olmuyorum yataktan hiç çıkmasam yeri yani kafam ödün gibi
Olsun canım ya kasmıyorum bende kendimi uykum geldiyse gidiyorum yatıyorum ya da odada mı uyuklamaya başlıyorum bırakıyorum yaa işe gitmemende güzel olmuş imkanın varsa şu dönemlerinde evde dinlenerek geçirmen daha iyi iş ortamıda bu şekildeyken daha zor çekiliyordur

ben henüz kimseye söylemedim canım herkesin bir yorum yapacak olmasından korktuğum için allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

lekem sonlandı o günden sonra hiç gelmedi. off ama bu korkular insana hep en kötüsünü düşündürüyor

Aynen öyle kan değerlerimi tekrar soracağım ama kansızlıkla alakası olabilir tedbir almış olurum en azından :)
Pek sevmem ama pekmezi sabah kahvaltılarında bir çay kaşığı kadar yemeye özen gösteriyorum canım elimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum ama gözümüzden kaçan bişiler olabilir dediğin gibi tedbir almak en iyisi kansızlık bendede cıkmadı ama nolur nolmaz dıkkat etmek gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…