- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.741
Amin cnm bu hafta ise de gitmedim Önümüzde ki hafta başlıcam evde yatıyorum kalkıyorum yattık da uyuyorum uyandıkça hiç dinç olmuyorum yataktan hiç çıkmasam yeri yani kafam ödün gibiGerçekten merak ediyorum canım ya bulancak mı acaba bulanmıcak mıEvet şuan çok iyi durumdayım hiç öyle tiksinme tarzı bişi olmadı koku hassasıyeti sadece var aman aman tiksinme yok
Bence seninde böyle devam etmicek canım yaa komşumda 3. Aydan sonra normal hayatına geri dönüyorsun demişti bana ne yorgunluk ne mide bulantısı kalmamıstı bende demişti...
benimde yorgunluk ve bel agrısı bugunlerde hıssettıgım Rabbim sağlık versin minnoşlarımızada bizede canım
ben de akşamları sürekli çoraplayım hep bi üşüme var anlamadım kiCanım o bende de var ama hiç aklıma gebelikle alakalı olabileceği gelmemişti ama olabilir dediğin gibi havalar iyi olmasına rağmen çorapsız dolaşmıyorum evde
O zaman hamileliktedir belirt yine de tabii aklına takılan herşeyi sor.Kan tahlilleri yapıldı ama hepsi normal demişti doktor, salı günü gideceğim tekrar belirteyim mi doktorumu değiştirdim çünkü
Calisirken daha zor tabi. Yormasinlar seni. Ben de şu an ne yesem diye düşünüyorum. Evdeyim ama hazirlamakta zor geliyor.Sabah 8 de birşeyler atıştırdım ofiste boş kalmadı acıktk. Ne yicem zaten bilmiyorum istekleride hiç bitmiyor tek bayan olumca dahada zorluyor
aynen balık yiyemiyorum bununla birlikte onu da soracağım o zamanO zaman hamileliktedir belirt yine de tabii aklına takılan herşeyi sor.
Ben de balık yiyemiyorum omega 3 verdi doktorum canım. Bol bol semizotu ve ceviz ye dedi.aynen balık yiyemiyorum bununla birlikte onu da soracağım o zaman
ben de kullanıyorum ama geceleri 1 tane vajinal alıyorum sadece.. Güzel düşen güzel olsun herşey.. Takma kafana bana o kadar çok şey söylüyor ki herkes artık kulaklarımı tıkadım rabbimnden hayırlısını diledim en güzeli bu.Kızlar progestan kullanan var mı. Pazartesi az miktarda pembemsi akıntım oldu doktorum da progestan yazdı, 5 gündür günde 3 doz kullanıyorum, aşırı sersemletiyor üstelik çalışıyorum işteyken hiç çekilmiyor. Bebeğime birşey olur mu diye de çok korkuyorum
Var canım o bendede var dısarı cıkıyorum hava mis gibi evde çoraplarım yokken kış ortası gibi üşüyorum ve kalın kalın çoraplar giyiyorumben de akşamları sürekli çoraplayım hep bi üşüme var anlamadım ki
Ben kullanıyorum canım 1 kutu bitirdim şuan 2 kutuya başlıcam ah o sersemliği sorma bana kafam kalkmıyor işten izin isim bu hafta yataktan çıkamıyorum benimde 2 haftadır lekem geliyor hatta bir keresinde bildiğim yoğun bir kanamam olduKızlar progestan kullanan var mı. Pazartesi az miktarda pembemsi akıntım oldu doktorum da progestan yazdı, 5 gündür günde 3 doz kullanıyorum, aşırı sersemletiyor üstelik çalışıyorum işteyken hiç çekilmiyor. Bebeğime birşey olur mu diye de çok korkuyorum
Ceviz fındık ve siyah kuru üzüm tüketiroum ara öğünlerde 1 avuç ama yeterli mi bilmiyorum o yüzden tedirginim sormayı düşünüyorum bende canım ..Ben de balık yiyemiyorum omega 3 verdi doktorum canım. Bol bol semizotu ve ceviz ye dedi.
Var canım o bendede var dısarı cıkıyorum hava mis gibi evde çoraplarım yokken kış ortası gibi üşüyorum ve kalın kalın çoraplar giyiyorumneyse hemde manayla güzel birşey yapıyoruz üşütmeyiz en azından ayaklardan
O stres adami zaten bitiriyor cnm bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum artik leke görmek ten yoruldum bazen kızıyorum kendime yeter diyorum bırak artık düşünmeyi herşey oluruna varisi diyorum ama aklım hep ondaInsallah cnm artik biran once sonuca bağlansın her hafta gidiyorum stres yapiorum.
Progestan iğne folidoce cylo prognava beyaz olan haplar clexean iğne ama şimdi kan sulandırıcıları bıraktım kananam oldu.ben de kullanıyorumm,
hibor corasprin folbiol, bir de dr deltacortril verdi ama kullanmadım...
sen neler kullanıyorsun,
ben de ekimde tüp oldum ama tutmadı çok ağır ilaçlar cidden
Evde ben çok üşüyorum eşim hava çok sıcak ne üşümesi diyor hatta bugün doğalgazı açtım ama bende baya bir kansızlık ciktAynen öyle kan değerlerimi tekrar soracağım ama kansızlıkla alakası olabilir tedbir almış olurum en azından :)
Olsun canım ya kasmıyorum bende kendimi uykum geldiyse gidiyorum yatıyorum ya da odada mı uyuklamaya başlıyorum bırakıyorum yaa işe gitmemende güzel olmuş imkanın varsa şu dönemlerinde evde dinlenerek geçirmen daha iyi iş ortamıda bu şekildeyken daha zor çekiliyordurAmin cnm bu hafta ise de gitmedim Önümüzde ki hafta başlıcam evde yatıyorum kalkıyorum yattık da uyuyorum uyandıkça hiç dinç olmuyorum yataktan hiç çıkmasam yeri yani kafam ödün gibi
ben de kullanıyorum ama geceleri 1 tane vajinal alıyorum sadece.. Güzel düşen güzel olsun herşey.. Takma kafana bana o kadar çok şey söylüyor ki herkes artık kulaklarımı tıkadım rabbimnden hayırlısını diledim en güzeli bu.
Ben kullanıyorum canım 1 kutu bitirdim şuan 2 kutuya başlıcam ah o sersemliği sorma bana kafam kalkmıyor işten izin isim bu hafta yataktan çıkamıyorum benimde 2 haftadır lekem geliyor hatta bir keresinde bildiğim yoğun bir kanamam oldu
doktor bunun için bir tedavi uyguluyor mu canım?Evde ben çok üşüyorum eşim hava çok sıcak ne üşümesi diyor hatta bugün doğalgazı açtım ama bende baya bir kansızlık cikt
Pek sevmem ama pekmezi sabah kahvaltılarında bir çay kaşığı kadar yemeye özen gösteriyorum canımAynen öyle kan değerlerimi tekrar soracağım ama kansızlıkla alakası olabilir tedbir almış olurum en azından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?