- 11 Mart 2017
- 148
- 91
- 98
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.761
ben henüz kimseye söylemedim canım herkesin bir yorum yapacak olmasından korktuğum içinallah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
ben çalıştığım için işyerinde bana çok yüklenmesinler diye mecburen söyledim canım şu an sağır sultan bile duydu yani
ben de hiç sevmem de tahinle karıştırıp yemeye çalışıyorum ama çok kalorili olduğu için fazla tüketemiyorumPek sevmem ama pekmezi sabah kahvaltılarında bir çay kaşığı kadar yemeye özen gösteriyorum canımelimden geldiğince dikkat etmeye çalısıyorum ama gözümüzden kaçan bişiler olabilir dediğin gibi tedbir almak en iyisi kansızlık bendede cıkmadı ama nolur nolmaz dıkkat etmek gerekıyor
Ben ayırt edemiyorum gaz göbeği mi bebiş göbeğimi acaba diyeKızlar göbişler hafiften çıktı mı? :)
Aslinda burdayim da sessize aliyorum bazen kendimisekerime saglik saglik ocaginda bakilmisti normal cikti ama tsh 6 cikti malesef ve ben hala doktora gidemedim.
bende gozum seni ariyordu bu aralar cok sık giremiyorsun sanirim.bende sistikce cocuklar suphelenmeye basladi.aksam 9 yasindaki kizim hamile gibisin diyor
keci yogurdunu nerden aliyorsun canim
ay masallah ne kadar zayifsin canim.evlenirken 52 kiloydum 11 yilda 20 kilo almisim.esime diyorum.butun beslenme tarzimi bozdun kilo aldim diye.napim yeme desem kizarsin diyor
İkisinin karısımı dediğin gibi biraz daha iyi sanki tahinde acımsı geliyo bana gerçi ama şifa olsun bebişlerimizeben de hiç sevmem de tahinle karıştırıp yemeye çalışıyorum ama çok kalorili olduğu için fazla tüketemiyorum
Aynen bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo her türlü çaba ile gider yapıştırgitsin gelsin tahin pekmezler kalorili yiyeceklerİkisinin karısımı dediğin gibi biraz daha iyi sanki tahinde acımsı geliyo bana gerçi ama şifa olsun bebişlerimizeolsun herşeyden az az yiyebiliriz biz haklıyız biz kaloriliyiz çünkü bizzzz hamileyizzzz
Evet canim soylemedik daha kimseye uc ay bitene kadar boyle.Aslinda burdayim da sessize aliyorum bazen kendimi
ooo daha soylememişsin. Aksamlari çok fena oluyorum bende.
Dün yaptigim yemek bana cok kotu koktu. Esimle biraktik kahvaltiliklardan yemeye basladik. 2 ekmegi bitirmisizIkimizde cok kilo alacagiz belli oldu.
Birde arada sen 2 canlisiz ye diyenler oluyor. Bu halimi cok ararim ben
Yoğurtla bal hayal edemedimAynen bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo her türlü çaba ile gider yapıştırgitsin gelsin tahin pekmezler kalorili yiyecekler
Ha bu arada nacizane tavsiyem sabahları ev yoğurdu ile birlikte bal tüketin kızlar ekmeğe sürün sürün yiyin bebişlerimiz için çok faydalı ...
Benim eşimin de midesi bulanıyor yanma var herşey kokuyorEvet canim soylemedik daha kimseye uc ay bitene kadar boyle.
Esinedemi koktu yemekresmen esin hamilelik psikolojisine girmis.benim esimde ilk bebegimde benimle birlikte kilo almisti.dokuz ayin sonunda ben patlicamda sen ne yapacaksin diyordum
İlk bebeğimde toplu mesaj çekecektim nerdeyse ama bunda belli olana kadar seslenmicemKızlar ben söledim kandil günü söledm mübarek günde daha bilmeyenler var ama onlarda öğrenir büyük ihtimalle
Ben öle zor tuttum ki resmen bağırasım geldi ama şimdi öle değilim relax takılıyorumİlk bebeğimde toplu mesaj çekecektim nerdeyse ama bunda belli olana kadar seslenmicem
Bende öyleyim ve şuan midem bulanıyo zor tutuyorum kendimi insan en sevdiği yemekten tiksinir hale geliyo napcaz bilmiyorumBen üç dört gündür halsizim ve iştahım sıfırhiçbirşey yemek istemiyorum halbuki başlarda beslenmeme dikkat ediyordum güzel gidiyordum ama iştah gitti
ahaha bunlar hepmi ayni olur.bende hep uykuluyum diyorum o bendede var diyor.halsizlik var diyorum,aynen bende cok halsizim diyor.ter ters bakinca.bakma gercekten oyleyim diyorBenim eşimin de midesi bulanıyor yanma var herşey kokuyorrol çalıyor resmen
bana da bulaştırsan keşke biraz iştahsızlıkBen üç dört gündür halsizim ve iştahım sıfırhiçbirşey yemek istemiyorum halbuki başlarda beslenmeme dikkat ediyordum güzel gidiyordum ama iştah gitti
Canm kendni biraz zorla hafif şeyler ye ihyacı var bebegnnBen üç dört gündür halsizim ve iştahım sıfırhiçbirşey yemek istemiyorum halbuki başlarda beslenmeme dikkat ediyordum güzel gidiyordum ama iştah gitti
Sende mi benim gibi çok yiyorsun cnm:)artık doğurana kadr duba gibi olcam galiba:)bana da bulaştırsan keşke biraz iştahsızlık
Kızlar ben söledim kandil günü söledm mübarek günde daha bilmeyenler var ama onlarda öğrenir büyük ihtimalle
bizde simdiye kadar sakladik ama eltim ust katimda oturuyor.netten hamile tunik getirtmistim.ben olmayinca kargo onlara birakmis.kizm illa ac deyince actim gordu.bu cok genis degilmi filan dedi.yazlikya daha ferah olur dedim ama anladi gibi biraz.oldukca uyaniktir kendisiİlk bebeğimde toplu mesaj çekecektim nerdeyse ama bunda belli olana kadar seslenmicem
Şükür eltim gok ama görmcemn eltiden farkı yok o da merklı uyanıktırbizde simdiye kadar sakladik ama eltim ust katimda oturuyor.netten hamile tunik getirtmistim.ben olmayinca kargo onlara birakmis.kizm illa ac deyince actim gordu.bu cok genis degilmi filan dedi.yazlikya daha ferah olur dedim ama anladi gibi biraz.oldukca uyaniktir kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?