2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

ben de hiç sevmem de tahinle karıştırıp yemeye çalışıyorum ama çok kalorili olduğu için fazla tüketemiyorum

Aslinda burdayim da sessize aliyorum bazen kendimi
ooo daha soylememişsin. Aksamlari çok fena oluyorum bende.
Dün yaptigim yemek bana cok kotu koktu. Esimle biraktik kahvaltiliklardan yemeye basladik. 2 ekmegi bitirmisiz Ikimizde cok kilo alacagiz belli oldu.
Birde arada sen 2 canlisiz ye diyenler oluyor. Bu halimi cok ararim ben

ben de hiç sevmem de tahinle karıştırıp yemeye çalışıyorum ama çok kalorili olduğu için fazla tüketemiyorum
İkisinin karısımı dediğin gibi biraz daha iyi sanki tahinde acımsı geliyo bana gerçi ama şifa olsun bebişlerimize olsun herşeyden az az yiyebiliriz biz haklıyız biz kaloriliyiz çünkü bizzzz hamileyizzzz

İkisinin karısımı dediğin gibi biraz daha iyi sanki tahinde acımsı geliyo bana gerçi ama şifa olsun bebişlerimize olsun herşeyden az az yiyebiliriz biz haklıyız biz kaloriliyiz çünkü bizzzz hamileyizzzz
Aynen bebeklerimiz sağlıklı olsun da kilo her türlü çaba ile gider yapıştırgitsin gelsin tahin pekmezler kalorili yiyecekler
Ha bu arada nacizane tavsiyem sabahları ev yoğurdu ile birlikte bal tüketin kızlar ekmeğe sürün sürün yiyin bebişlerimiz için çok faydalı ...

Evet canim soylemedik daha kimseye uc ay bitene kadar boyle.
Esinedemi koktu yemekresmen esin hamilelik psikolojisine girmis.benim esimde ilk bebegimde benimle birlikte kilo almisti.dokuz ayin sonunda ben patlicamda sen ne yapacaksin diyordum

Yoğurtla bal hayal edemedim

Evet canim soylemedik daha kimseye uc ay bitene kadar boyle.
Esinedemi koktu yemekresmen esin hamilelik psikolojisine girmis.benim esimde ilk bebegimde benimle birlikte kilo almisti.dokuz ayin sonunda ben patlicamda sen ne yapacaksin diyordum
Benim eşimin de midesi bulanıyor yanma var herşey kokuyor rol çalıyor resmen

İlk bebeğimde toplu mesaj çekecektim nerdeyse ama bunda belli olana kadar seslenmicem
Ben öle zor tuttum ki resmen bağırasım geldi ama şimdi öle değilim relax takılıyorum şimdide diyorum keşke sölemesydm çok iklimde kaldım Nazar değmesinden korkuyorum malum gözü kötü olan insanlar var

Ben üç dört gündür halsizim ve iştahım sıfır hiçbirşey yemek istemiyorum halbuki başlarda beslenmeme dikkat ediyordum güzel gidiyordum ama iştah gitti

Ben üç dört gündür halsizim ve iştahım sıfır hiçbirşey yemek istemiyorum halbuki başlarda beslenmeme dikkat ediyordum güzel gidiyordum ama iştah gitti
Bende öyleyim ve şuan midem bulanıyo zor tutuyorum kendimi insan en sevdiği yemekten tiksinir hale geliyo napcaz bilmiyorum

Benim eşimin de midesi bulanıyor yanma var herşey kokuyor rol çalıyor resmen
ahaha bunlar hepmi ayni olur.bende hep uykuluyum diyorum o bendede var diyor.halsizlik var diyorum,aynen bende cok halsizim diyor.ter ters bakinca.bakma gercekten oyleyim diyor

Kızlar ben söledim kandil günü söledm mübarek günde daha bilmeyenler var ama onlarda öğrenir büyük ihtimalle

İlk bebeğimde toplu mesaj çekecektim nerdeyse ama bunda belli olana kadar seslenmicem
bizde simdiye kadar sakladik ama eltim ust katimda oturuyor.netten hamile tunik getirtmistim.ben olmayinca kargo onlara birakmis.kizm illa ac deyince actim gordu.bu cok genis degilmi filan dedi.yazlikya daha ferah olur dedim ama anladi gibi biraz.oldukca uyaniktir kendisi

Şükür eltim gok ama görmcemn eltiden farkı yok o da merklı uyanıktır o da bana soryordu diyordu geçtimi geçtimi en sonnda söledm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…