- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #47.681
Benim de öyle canım..dolaşmaya diye çıkıp kendimizi şehrin öbür ucundaki kuzenlerde bulup hadi kalkın kız kulesine karşı sahur yapalım deyip bi anda İstanbul’a giden, gece yatağa yatınca karnımızın aynı anda guruldamasıyla kahkahalara boğulup pijamalarla kokoreççide soluğu alan bir çifttik. Hadi çık bakalım şimdi gecenin bi saati aklın esince:))) emzireyim de çıkayım dışarda acıkmasın ay bi De çıkmadan altını değiştireyim çantasını aldık mı eksik bişey var mı evden çıkması zaten 1 saat :))) he hamileyken böyle olacağını bilmiyo muydum biliyodum bebek beklerken uzaylı vermediler kucağıma. Ama bebeğim doğduğunda yapamadıklarımın hiç biri umrumda olmucak önemli olan anne olmuş olmam sanıyodum. Amaaaaan çıkmayıvereyim gitmeyiveririm ben bebekle daha mutluyum derim sanıyodum. Ama hayır öyle değilim. Aklım hala yapamadıklarımda:)Yani ucundan kıyısından yakalasam moral bulup devam edicem ama bayağı bambaşka bir hayattayım ve açıkçası hiç zevkli değil. Bir gülüşüne değer diyenler mi anormal ben mi diyorum bazenzamanla gelecekmiş o duygu ama sanırım 1-2 sene çok bir rahatlık beklememek lazımmış.
Ben de aynıyım tek fark eşimgel çıkalım demiyo.
Ben yavaş yavaş çıkmayı düşğnüyorum, önce bi sokakta 15 dakika tur sonr yarım saat derken yavaştan gezmeye başlarız. Ağlarsa en başta brnim sinirim bozulur çünkü.
Biz mesela üşengeç bir çiftiz hiç gece yarısı çıkmadık ama günübirlik gezilere giderdik. Akşam bir tur atalım derdik. Şimdi gidemiyoruz ama bebekler az büyüyünce onu da yapıcaz diye içimi rahatlatıyorum.Benim de öyle canım..dolaşmaya diye çıkıp kendimizi şehrin öbür ucundaki kuzenlerde bulup hadi kalkın kız kulesine karşı sahur yapalım deyip bi anda İstanbul’a giden, gece yatağa yatınca karnımızın aynı anda guruldamasıyla kahkahalara boğulup pijamalarla kokoreççide soluğu alan bir çifttik. Hadi çık bakalım şimdi gecenin bi saati aklın esince:))) emzireyim de çıkayım dışarda acıkmasın ay bi De çıkmadan altını değiştireyim çantasını aldık mı eksik bişey var mı evden çıkması zaten 1 saat :))) he hamileyken böyle olacağını bilmiyo muydum biliyodum bebek beklerken uzaylı vermediler kucağıma. Ama bebeğim doğduğunda yapamadıklarımın hiç biri umrumda olmucak önemli olan anne olmuş olmam sanıyodum. Amaaaaan çıkmayıvereyim gitmeyiveririm ben bebekle daha mutluyum derim sanıyodum. Ama hayır öyle değilim. Aklım hala yapamadıklarımda:)
Islak bez ve şurup cnm. Sakın sirkeli su falan yapma üstündekileri bi kat incelt şurup ver çıkmaz iner ateşi kuzumHmm o zm islak bezle falan mi dusurcez atesini yokaa sadece surupmu
Sevmiş gibi görünğyorDeneme yapıyorum bebek arabası kullanabilcek miyim diye
Fırtına öncesi sessizlikmiş:))) alıştı sere serpe yatmaya puseti sevmedi. Büyüğe geçirdim bakalım napcakSevmiş gibi görünğyor
Bizimki de sabit durunca nefret edyor ama gezdirirken daha sakin titreşimden falan herhalde.Fırtına öncesi sessizlikmiş:))) alıştı sere serpe yatmaya puseti sevmedi. Büyüğe geçirdim bakalım napcak
İlk 40 gün ben de yanımda yatırdım ama reflü yatağında. Sonradan park yatağına koydum o da uyuduğum koltuğun dibinde.Ya zarar verirsemödüm kopuyor bişey olcak diye alamıyorum
Canım bizd3 evin içinde aynen böyleyiz arabayla geziyoruz çünkü durmuyor uyumuyor sipa. Arabaya binince sarsilinca hemen uyuyor ama. Dışarıya da ciktim 2 kez annemle korktuğum gibi zorlanmadım hazırlanıp evden çıkma faslı daha zor geliyor bana.Deneme yapıyorum bebek arabası kullanabilcek miyim diye
Ayy pişik olmasın bebişlerimiz ben yemem gerekirse paranoyak biri oldum bende o gaz yapar bu gaz yapar diye deli gibiyimSana bir pişik fotoğrafı atarım bu dediğine pişman olursun :)
Yaa pişik acısı çok fena kızlar. Mahvoldu bebeğim 3 gündür. Bakalım ne zaman geçecek. Ok agliyor yavrum. Her alta yapma v3 degistirme fasli kabusa donustu r3smen. Su pamuk krem dışında var ki ekstra yaptiginiz birşey?Ayy pişik olmasın bebişlerimiz ben yemem gerekirse paranoyak biri oldum bende o gaz yapar bu gaz yapar diye deli gibiyim
Canım dün arkadaşımla konuşuyorduk o da yeni anne o da göğüs yarası için kantaron yağı kullanmış. Çok memnun bana o kadar para verip gümüş kapak alacağına keşke kantaron yağı alsaydın çok çabuk geçirdi benim yaralarımı dedi istersen bunu deneAlmadım ben yapcak birşey yok
Bizim de kilo alimi ayni asi günlerimiz de canim. Evd3 ölçeyim diyorum boyunu mesela, ama bir rahat durmuyor ki. Pets3mbe bakalım be çıkacak?İşk ay 850 gr almıştı. Dün tam 2 aylık olduk yine öyle almış belki 50 gr aşağı yukarı oynar evdekiyle doktordaki farkediyor çünkü. Perşembe aşıya gittiğimizde ölçecekler
Super olur cnm banada sole kremi bende alrm cnmAynen canım Allah korusun ya bende perşembe gidicem doktora çatlaklar için bakalım nolcak. 6 hafta sonra gel dedi ama hiç fırsatım olmadi. Perşembeye randevu aldım artık. Neler dicek yazarım sanada fiyatını falan :)
Bende sevi bebe ile neko slingleri arasında kaldım. Ama netten alacağım için güvenenedim. Sevi bebenin nasıl kumaşı memnuniyet seviyen nedirSevi bebe sling aldım. Bugün geldi kargo. Başlarda sevmedi sıktı onu :) ama sonra uyuyakaldı
Oleymis cnm hem dovuyorlar hem kiziyorlar hem guldruryorlar iki gundr aglyr ole icim gidiyor ya cnku birsyde yok karni tok alti temiz iste biliyorsa eskiler biliyorDün bizimkisine de olmuştuön saniye falan sürdü hiç öyle ağlamamıştı odun koptu benim de. Hiç duymamıştım valla çok şaşırdım. Gülerken onlara güldüklerini biliyorum ama öyle biseyi hiçç dememislerdi
Aaa ben unuttum onu. Bana ayın 28 de alabilirsin demişti. Bence seninde yatmıştırKızlar doğum parasını alan var mı ptt den? 300 tl olanı? Mesaj gelmesini mi bekleyeceğiz? 2 aylık oluyor brnim bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?