2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hm hm...

Kızlar bugün 5+5 , az önce uykudan uyandım ıslaklık hissetim lavaboya gittim pembe kan gelmiş bu neredeyse 6 hafta boyunca ilk defa kanamam oldu. 3-4 saat sonra doktora gidebilirim. Normal mi ? Ayni şeyi yaşayan oldu mu ? Eşim delirmek üzere

Banada geldi cnm hatrlarsn peçeteye az geldi kahverengiye döndü korktum dr gittim ilaç verdi sonra kesildi ondan korkma cnm bendede olmştu ama çok takıyosun sen kafaya doğuma kadar nasıl dayancaksn

Aynen benmde öle göbek var biraz bebek mi göbiş anlayamm heralde

Ay benimde kilo göbeği mi bebek mi anlamadım çıksa keşke hemencik. Saklamak zorunda kalmam bari

Hahahaahahahahepimizin aynı şeyleri düşünmesi ne kadar farklı ve güzel birşey yaaa Vallaaa çıksın artık şu beyaz tişört ve salopet giyme hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama hala net bir cevap almış değilim şu yusyuvarlak göbek ne zaman çıkacak kızlar ve sizlerde dış çekim yaptıracakmısınız?
Ya da yaptıranlar tecrübelerinizi ve ne kadar fiyata yaptırdığınızdan bahsedermisiniz?

Banada geldi cnm hatrlarsn peçeteye az geldi kahverengiye döndü korktum dr gittim ilaç verdi sonra kesildi ondan korkma cnm bendede olmştu ama çok takıyosun sen kafaya doğuma kadar nasıl dayancaksn
ilahi sen ya .. e ne bilim kız ilk olunca korkuyorum tecrübe yok

Evet canim soylemedik daha kimseye uc ay bitene kadar boyle.
Esinedemi koktu yemekresmen esin hamilelik psikolojisine girmis.benim esimde ilk bebegimde benimle birlikte kilo almisti.dokuz ayin sonunda ben patlicamda sen ne yapacaksin diyordum
Birlikte hamilelik yasiyoruz canim Ben yemeyince o da birakti. Simdiden onun karni cikti

Bende senn gibi biran önce çıksın yuvarlak olsun istiyorum canm ilk senn benmde ilk erkenden cıkıyor arkadşm üç aylkken karnı çıktı yuvarlak oldu yanı daha var beklicez ben kendimi zor tutuyorum tişört siparişi vermemek için bir çıksın eşimde dedi gider alırız sana tişörtler eşim daha heyecanlı
Dün konuşuyor karnımla melegim artık gel aşkım gel baban seni seviyor hem hoşuma gitti hemde güldüm ne garip

Ben dış çekm düşünmyrm cnm ya tanıdığım yapan olursa sölerm sana

Bu hafta ancak aldim cnm izin rapor kullanmadım iş yerinden ayarladık raporsuz izinliyim bakım Önümüzde ki hafta başlıcam ise dayanamazsam bu sefer rapor alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…