- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.801
Ne güzel sonlanmış benim sonlanması het görüşünde sinirlerim iyice bozuluyorben henüz kimseye söylemedim canım herkesin bir yorum yapacak olmasından korktuğum içinallah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..
lekem sonlandı o günden sonra hiç gelmedi. off ama bu korkular insana hep en kötüsünü düşündürüyor
Bi deneyin süper oluyor ayrıca bebisler için çok besleyici :))Yoğurtla bal hayal edemedim
Evet cnm demir ilacı kullaniyorumdoktor bunun için bir tedavi uyguluyor mu canım?
masallah senin gorumce senden hevesliymisŞükür eltim gok ama görmcemn eltiden farkı yok o da merklı uyanıktıro da bana soryordu diyordu geçtimi geçtimi en sonnda söledm bende
Için rahatlaması için doktora git cnm bize göre normal deriz ters bir durum olur sen doktoruna git şunu da söylim benim bacaklarından aşağı kan boşalmıştı ben düştü diye gittim ama bebeğim iyiydiKızlar bugün 5+5 , az önce uykudan uyandım ıslaklık hissetim lavaboya gittim pembe kan gelmişbu neredeyse 6 hafta boyunca ilk defa kanamam oldu. 3-4 saat sonra doktora gidebilirim. Normal mi ? Ayni şeyi yaşayan oldu mu ? Eşim delirmek üzere
Tatlım senle aynıyız ya sen kalp atışını duymuşmuydun güzelimCanm kendni biraz zorla hafif şeyler ye ihyacı var bebegnn
Tatlım hemen kese görmeye gidin kese hala duruyosa bebişim seninle. Benimde salı günü oldu hatta boşaldı wcde ama bebişim çok şükür duruyomuşIçin rahatlaması için doktora git cnm bize göre normal deriz ters bir durum olur sen doktoruna git şunu da söylim benim bacaklarından aşağı kan boşalmıştı ben düştü diye gittim ama bebeğim iyiydi
Hiç sorma resmen hesağlamş kız ya:) ama gıck olmştmmasallah senin gorumce senden hevesliymis
Ayyy mükemmel bişi canım yaaa bende aynen o tişörtlerden almak istiyorum ama şuan çıkmadıgı ıcınde alamıyorumBende senn gibi biran önce çıksın yuvarlak olsun istiyorum canm ilk senn benmde ilk erkenden cıkıyor arkadşm üç aylkken karnı çıktı yuvarlak oldu yanı daha var beklicez ben kendimi zor tutuyorum tişört siparişi vermemek için bir çıksın eşimde dedi gider alırız sana tişörtler eşim daha heyecanlı
Dün konuşuyor karnımla melegim artık gel aşkım gel baban seni seviyor hem hoşuma gitti hemde güldüm ne garip
Ben dış çekm düşünmyrm cnm ya tanıdığım yapan olursa sölerm sana
15. Haftadan sonra çıkar çıkarsa göbekler bence. eşimde diyo göbeğin hafiften çıktı diye. Bebek büyüyo diyo. Yazık ben kilo aliyorum farkında değilHahahaahahahahepimizin aynı şeyleri düşünmesi ne kadar farklı ve güzel birşey yaaa Vallaaa çıksın artık şu beyaz tişört ve salopet giyme hayalimi gerçekleştirmek istiyorum ama hala net bir cevap almış değilim şu yusyuvarlak göbek ne zaman çıkacak kızlar ve sizlerde dış çekim yaptıracakmısınız?
Ya da yaptıranlar tecrübelerinizi ve ne kadar fiyata yaptırdığınızdan bahsedermisiniz?
İnşallaah kendini daha iyi hissedersin canım bol nol dinlen dediğin gibi olmazsa yapcak bişi yok alırsın bu seferde rapor canını sıkma hiçBu hafta ancak aldim cnm izin rapor kullanmadım iş yerinden ayarladık raporsuz izinliyim bakım Önümüzde ki hafta başlıcam ise dayanamazsam bu sefer rapor alirim
O bizim gobegimiz ya şahsımıza ait malesefAynen benmde öle göbek var biraz bebek mi göbiş anlayamm heralde
Evet biliyorum benim göbek çıktı birazda bendeki bi hevesDaha çok erken canım :)
Bişi kalmadı ya aslında15. Haftadan sonra çıkar çıkarsa göbekler bence. eşimde diyo göbeğin hafiften çıktı diye. Bebek büyüyo diyo. Yazık ben kilo aliyorum farkında değil
Evet aynıyız takipte kalalım birbirimizi cnm salı yada çarşamba gtcm sen ne zaman gitcksn:)Tatlım senle aynıyız ya sen kalp atışını duymuşmuydun güzelim
Aynen ama benmki bebek sanıp seviyor napcm blmyrmO bizim gobegimiz ya şahsımıza ait malesef
Bebise bi bu kadar daha hafta var sanırım
Kilo hiç umrumda değil miğde bulantim yok yiyorum bende hepte 3 kg vermişim. Doktor kızdı isteyerek vermedim çokta yiyorum napsam suç walla. Artık bende önüme geleni yiyorum bebisler iyi olsun wallaBişi kalmadı ya aslındaamaaan canım emzirirken kilo veriyorlarmış çoğu insan öyle diyor... Yeter ki bebişlerimiz olması gereken kilolarda doğsunlar eee bizde tabi birazcık kendi isteklerimizle ödüllendiricez kendimizi o kadarcık da olsun Eşlerimizde işin heyecanında oldukları için bütün alıcıları bebeğe yönelmiş durumda kilo falan gördükleri yok ne diyoruz yaşasın yemeeek yeeeemeekkkkk
Aynen benimkide öyle bende bozmuyorum artık napim kiyamamAynen ama benmki bebek sanıp seviyor napcm blmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?