2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne güzel sonlanmış benim sonlanması het görüşünde sinirlerim iyice bozuluyor

Kızlar sanki adet olacak gibi ağrım var sabahtan bu yana bat tarihi geçeli baya oldu normal mi? Çok canım sıkıldı :/

Için rahatlaması için doktora git cnm bize göre normal deriz ters bir durum olur sen doktoruna git şunu da söylim benim bacaklarından aşağı kan boşalmıştı ben düştü diye gittim ama bebeğim iyiydi

Için rahatlaması için doktora git cnm bize göre normal deriz ters bir durum olur sen doktoruna git şunu da söylim benim bacaklarından aşağı kan boşalmıştı ben düştü diye gittim ama bebeğim iyiydi
Tatlım hemen kese görmeye gidin kese hala duruyosa bebişim seninle. Benimde salı günü oldu hatta boşaldı wcde ama bebişim çok şükür duruyomuş

Ayyy mükemmel bişi canım yaaa bende aynen o tişörtlerden almak istiyorum ama şuan çıkmadıgı ıcınde alamıyorum meleklerimiz büyüsün Rabbimin izniyle sağsalim de bizede göbişleri beklemek düşer az kalmış o zaman bizimde canım ya 3 aylıkken cıkıyorsa babalarda bu yolda aslında en az bizim kadar fedakarlık yapıyorlar ve Acayıp cok heyecanlılar hatta ver bıraz da ben tasıyayım denılebılecek bısı olsaydı bizde tutmazlardı heyecandan diye düşünüyorum

15. Haftadan sonra çıkar çıkarsa göbekler bence. eşimde diyo göbeğin hafiften çıktı diye. Bebek büyüyo diyo. Yazık ben kilo aliyorum farkında değil

Bu hafta ancak aldim cnm izin rapor kullanmadım iş yerinden ayarladık raporsuz izinliyim bakım Önümüzde ki hafta başlıcam ise dayanamazsam bu sefer rapor alirim
İnşallaah kendini daha iyi hissedersin canım bol nol dinlen dediğin gibi olmazsa yapcak bişi yok alırsın bu seferde rapor canını sıkma hiç

15. Haftadan sonra çıkar çıkarsa göbekler bence. eşimde diyo göbeğin hafiften çıktı diye. Bebek büyüyo diyo. Yazık ben kilo aliyorum farkında değil
Bişi kalmadı ya aslında amaaan canım emzirirken kilo veriyorlarmış çoğu insan öyle diyor... Yeter ki bebişlerimiz olması gereken kilolarda doğsunlar eee bizde tabi birazcık kendi isteklerimizle ödüllendiricez kendimizi o kadarcık da olsun Eşlerimizde işin heyecanında oldukları için bütün alıcıları bebeğe yönelmiş durumda kilo falan gördükleri yok ne diyoruz yaşasın yemeeek yeeeemeekkkkk

Kilo hiç umrumda değil miğde bulantim yok yiyorum bende hepte 3 kg vermişim. Doktor kızdı isteyerek vermedim çokta yiyorum napsam suç walla. Artık bende önüme geleni yiyorum bebisler iyi olsun walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…