- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.821
Katılıyorum canm bizden daha heyecanlılar şimdi arkdşmn fotosnu gördm 25 hafalık elbise giymş erkek bebek ve cidden güzelleştirmiş yüzünü erkek bebek yüzü güzelleştiriyor galiba çok hoşuma gitti. Benmde büyüsün giymek istedm elbise cnm:)Ayyy mükemmel bişi canım yaaa bende aynen o tişörtlerden almak istiyorum ama şuan çıkmadıgı ıcınde alamıyorummeleklerimiz büyüsün Rabbimin izniyle sağsalim de bizede göbişleri beklemek düşer az kalmış o zaman bizimde canım ya 3 aylıkken cıkıyorsa babalarda bu yolda aslında en az bizim kadar fedakarlık yapıyorlar ve Acayıp cok heyecanlılar hatta ver bıraz da ben tasıyayım denılebılecek bısı olsaydı bizde tutmazlardı heyecandan diye düşünüyorum
Aynen öyle canım zaten iştahım arttı benim Senin metabolizman hızlı çalışıyor demekki ohh vallaa ne güzelKilo hiç umrumda değil miğde bulantim yok yiyorum bende hepte 3 kg vermişim. Doktor kızdı isteyerek vermedim çokta yiyorum napsam suç walla. Artık bende önüme geleni yiyorum bebisler iyi olsun walla
Aynen cnm senn 8 haftlk ckmadı biraz bebegi sevyrdur kız eşin:)Aynen benimkide öyle bende bozmuyorum artık napim kiyamam
Sevsinler boşver sonuçta bebek orda yani
Lekeyi kafana takma canım benim ilk gebeliğimde doğuma kadar lekelenmem oldu. Bir sorun olmadıNe güzel sonlanmış benim sonlanması het görüşünde sinirlerim iyice bozuluyor
Dimi ama yaaa bende görüyorum böyle kızı olanlar pembiş pembiş oğluşu olanlar maviş maviş giyiniyorlarKatılıyorum canm bizden daha heyecanlılar şimdi arkdşmn fotosnu gördm 25 hafalık elbise giymş erkek bebek ve cidden güzelleştirmiş yüzünü erkek bebek yüzü güzelleştiriyor galiba çok hoşuma gitti. Benmde büyüsün giymek istedm elbise cnm:)
Ayy bende dikkat ediyorum doktor dedi diye alırsak kiloları vermesi zor olur. Canım çekince de yiyorum sağlıklı şeyler yiyorum daha çok ama tavuk ve helva çok severdim şimdi kokusuna dayanamıyorum yiyemiyorum kesinlikle. Senin öyle sevmemeye başladığın şey oldu mu ?Aynen öyle canım zaten iştahım arttı benim Senin metabolizman hızlı çalışıyor demekki ohh vallaa ne güzel
Ya yemesem desem psikolojık şiddet uygulamıs olucam kendime sadece orantılı yemeye gayret gösteriyorum fazla kilo almayayım abartılı diye onun dışında hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak canım ne istiyorsa az çok yiyorum
Bana diyorsan cnm ben gittim benim 1 hafta oldu o olay olalı benim de bebeğim gayet iyiydi doktor korkulacak birşey yok kese ve bebek çok sağlıklı demişti korkma kese düşecek bir keseye benzemiyor dedi ama lekelenmeler hala bitmedi benim senin de devam ediyormuTatlım hemen kese görmeye gidin kese hala duruyosa bebişim seninle. Benimde salı günü oldu hatta boşaldı wcde ama bebişim çok şükür duruyomuş
Ya var ya çok içim ferahladıIçin rahatlaması için doktora git cnm bize göre normal deriz ters bir durum olur sen doktoruna git şunu da söylim benim bacaklarından aşağı kan boşalmıştı ben düştü diye gittim ama bebeğim iyiydi
Yok çıkmadı bence ya bebek değil benim göbeğim :) Daha aileler bilmiyo pazartesi öğrencekler kimseye de soramıyorum çıkmış mi diye eşime göre 5. Haftada çıkmıştıAynen cnm senn 8 haftlk ckmadı biraz bebegi sevyrdur kız eşin:)
Kızlar iyi akşamlar ilaç kullanan var mı aramızda? Ben tüp bebek tedavisi olduğum için baya ilaç kullanıyorum
Ay ins cnm ya bile şeyler duyunca rahatlıyorum ama insan gördükçe morali bozuluyor doktor ne kadar sıkıntı yok bebek iyi dese de aklım hep ondaLekeyi kafana takma canım benim ilk gebeliğimde doğuma kadar lekelenmem oldu. Bir sorun olmadı
Aynen canm ama bende alıcak öle elbiseler fotoğrafçı tutmam ama nrmal eşimle gider bir yerde çeklrz fotolar bebek ayakkabısı felan fotoğraf çektircem akımda ama para verip yapmak istemyrm cnm çünkü en son fotoğrfçı azizliğüne uğradm ondan fotoğrafçı kullanmam:)Dimi ama yaaa bende görüyorum böyle kızı olanlar pembiş pembiş oğluşu olanlar maviş maviş giyiniyorlar25. Hafta da artık yusyuvarlak tişört göbeklerimiz geldi demektir o zaman özellikle daha da mükemmel durucak herkeste Annesinin güzelliğini alır diyolar benim bir arkadas yok biz bölüştük demişti güzelliğimizi hehehe
Hafif bulantılar bende de var. Tiksinme yok çok şükür ama yeme isteği yokBende öyleyim ve şuan midem bulanıyo zor tutuyorum kendimi insan en sevdiği yemekten tiksinir hale geliyo napcaz bilmiyorum
İnan ki o da kötübana da bulaştırsan keşke biraz iştahsızlık
Yiyorum ama çok azCanm kendni biraz zorla hafif şeyler ye ihyacı var bebegnn
Sağol cnm her hamilelik te başka oluyormus ben oglumdaki gibi olirim dedim ama olmadiYa var ya çok içim ferahladıama bir yandan da üzüldüm çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi ya gerisi boş. Şükürler olsun
Ben söledm cnm kandil günü öğrendiler mübarek günde inş birşey olmaz bebegme alla alla nasl ckmadı kız bence o bebiş farkında değilsn:)söle cnm bilsinler:)Yok çıkmadı bence ya bebek değil benim göbeğim :) Daha aileler bilmiyo pazartesi öğrencekler kimseye de soramıyorum çıkmış mi diye eşime göre 5. Haftada çıkmıştı
Tiksinme gibi birşey daha söz konusu değil canım maşallahım var bu konuda ... Sadece benimde tatlıya karşı bi sempatim başladı yani resmen kendi irademle kendimi durduruyorum öyle söyleyeyim sana birde ekşiyi çok severdim artık onu aramıyorum.Ayy bende dikkat ediyorum doktor dedi diye alırsak kiloları vermesi zor olur. Canım çekince de yiyorum sağlıklı şeyler yiyorum daha çok ama tavuk ve helva çok severdim şimdi kokusuna dayanamıyorum yiyemiyorum kesinlikle. Senin öyle sevmemeye başladığın şey oldu mu ?
Offff çok güzel olur yaa bayılıyorumAynen canm ama bende alıcak öle elbiseler fotoğrafçı tutmam ama nrmal eşimle gider bir yerde çeklrz fotolar bebek ayakkabısı felan fotoğraf çektircem akımda ama para verip yapmak istemyrm cnm çünkü en son fotoğrfçı azizliğüne uğradm ondan fotoğrafçı kullanmam:)
İnş şu iki ayı atlatsam sonra huzlanır zaman geçer zaman cnm cıkar artk karınlarmız:)
Allah korusun bebisleri inşallah bişey olmaz kuzum. Pazartesi bize yemeğe gelcek aileler öğrencekler supriz yapcaz. Çok heyecanlıyım zaten :) 8. Haftada çıkar mi az da olsa ya :) ilk ya benim hiç bilmiyorum bebek mi acaba :)Ben söledm cnm kandil günü öğrendiler mübarek günde inş birşey olmaz bebegme alla alla nasl ckmadı kız bence o bebiş farkında değilsn:)söle cnm bilsinler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?