2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Katılıyorum canm bizden daha heyecanlılar şimdi arkdşmn fotosnu gördm 25 hafalık elbise giymş erkek bebek ve cidden güzelleştirmiş yüzünü erkek bebek yüzü güzelleştiriyor galiba çok hoşuma gitti. Benmde büyüsün giymek istedm elbise cnm:)

Kilo hiç umrumda değil miğde bulantim yok yiyorum bende hepte 3 kg vermişim. Doktor kızdı isteyerek vermedim çokta yiyorum napsam suç walla. Artık bende önüme geleni yiyorum bebisler iyi olsun walla
Aynen öyle canım zaten iştahım arttı benim Senin metabolizman hızlı çalışıyor demekki ohh vallaa ne güzel
Ya yemesem desem psikolojık şiddet uygulamıs olucam kendime sadece orantılı yemeye gayret gösteriyorum fazla kilo almayayım abartılı diye onun dışında hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak canım ne istiyorsa az çok yiyorum

Dimi ama yaaa bende görüyorum böyle kızı olanlar pembiş pembiş oğluşu olanlar maviş maviş giyiniyorlar 25. Hafta da artık yusyuvarlak tişört göbeklerimiz geldi demektir o zaman özellikle daha da mükemmel durucak herkeste Annesinin güzelliğini alır diyolar benim bir arkadas yok biz bölüştük demişti güzelliğimizi hehehe

Ayy bende dikkat ediyorum doktor dedi diye alırsak kiloları vermesi zor olur. Canım çekince de yiyorum sağlıklı şeyler yiyorum daha çok ama tavuk ve helva çok severdim şimdi kokusuna dayanamıyorum yiyemiyorum kesinlikle. Senin öyle sevmemeye başladığın şey oldu mu ?

Tatlım hemen kese görmeye gidin kese hala duruyosa bebişim seninle. Benimde salı günü oldu hatta boşaldı wcde ama bebişim çok şükür duruyomuş
Bana diyorsan cnm ben gittim benim 1 hafta oldu o olay olalı benim de bebeğim gayet iyiydi doktor korkulacak birşey yok kese ve bebek çok sağlıklı demişti korkma kese düşecek bir keseye benzemiyor dedi ama lekelenmeler hala bitmedi benim senin de devam ediyormu

Valla benim bir arkadaşımın oğlu oldu yüzü çilden sivilceler görünmez hale geldi burnu şişti falan. Benim kızım oldu yüzüm ay gibi parlaktı . Öyle bir genelleme yok yani. Bu vücudun hamileliğe verdiği tepkiyle alakalı bazılarının cildi hassas oluyor

Için rahatlaması için doktora git cnm bize göre normal deriz ters bir durum olur sen doktoruna git şunu da söylim benim bacaklarından aşağı kan boşalmıştı ben düştü diye gittim ama bebeğim iyiydi
Ya var ya çok içim ferahladı ama bir yandan da üzüldüm çok geçmiş olsun. Bebeğin iyi ya gerisi boş. Şükürler olsun

Aynen cnm senn 8 haftlk ckmadı biraz bebegi sevyrdur kız eşin:)
Yok çıkmadı bence ya bebek değil benim göbeğim :) Daha aileler bilmiyo pazartesi öğrencekler kimseye de soramıyorum çıkmış mi diye eşime göre 5. Haftada çıkmıştı

Aynen canm ama bende alıcak öle elbiseler fotoğrafçı tutmam ama nrmal eşimle gider bir yerde çeklrz fotolar bebek ayakkabısı felan fotoğraf çektircem akımda ama para verip yapmak istemyrm cnm çünkü en son fotoğrfçı azizliğüne uğradm ondan fotoğrafçı kullanmam:)
İnş şu iki ayı atlatsam sonra huzlanır zaman geçer zaman cnm cıkar artk karınlarmız:)

Bende öyleyim ve şuan midem bulanıyo zor tutuyorum kendimi insan en sevdiği yemekten tiksinir hale geliyo napcaz bilmiyorum
Hafif bulantılar bende de var. Tiksinme yok çok şükür ama yeme isteği yok eşim zorluyor beni Allah razı olsun sevdiğim şeylerden yapıyor ki canım istesin de yiyeyim diye ama hiç istemiyorum

bana da bulaştırsan keşke biraz iştahsızlık
İnan ki o da kötü biz yemezsek bebeklerimiz nasıl beslenecek. Psikolojik olarak kötü hissediyorsun

Canm kendni biraz zorla hafif şeyler ye ihyacı var bebegnn
Yiyorum ama çok az 50 kiloyum boyuma göre normal kilolu görünüyorum(internetten hesaplamalara göre) ama yemelerim normalden azaldı

Yok çıkmadı bence ya bebek değil benim göbeğim :) Daha aileler bilmiyo pazartesi öğrencekler kimseye de soramıyorum çıkmış mi diye eşime göre 5. Haftada çıkmıştı
Ben söledm cnm kandil günü öğrendiler mübarek günde inş birşey olmaz bebegme alla alla nasl ckmadı kız bence o bebiş farkında değilsn:)söle cnm bilsinler:)

Tiksinme gibi birşey daha söz konusu değil canım maşallahım var bu konuda ... Sadece benimde tatlıya karşı bi sempatim başladı yani resmen kendi irademle kendimi durduruyorum öyle söyleyeyim sana birde ekşiyi çok severdim artık onu aramıyorum.
Onun içinde derler ya ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyıinşallah böylede giderim yaa ne mide bulantısı ne tiksinme falan yok daha

Offff çok güzel olur yaa bayılıyorum
Bende şu ayakkabıyı cekıyorlar ya
bunlar hep tatlı telaslar yaa aynen canım kendın ayarladıktan sonra daha ne olsun bebişe güzel anılar gelsin yeter ki sağlıkla gelsin bebeklerimiz Rabbim korusun ve kollasın bütün yarattıklarının şerrinden ...

Ben söledm cnm kandil günü öğrendiler mübarek günde inş birşey olmaz bebegme alla alla nasl ckmadı kız bence o bebiş farkında değilsn:)söle cnm bilsinler:)
Allah korusun bebisleri inşallah bişey olmaz kuzum. Pazartesi bize yemeğe gelcek aileler öğrencekler supriz yapcaz. Çok heyecanlıyım zaten :) 8. Haftada çıkar mi az da olsa ya :) ilk ya benim hiç bilmiyorum bebek mi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…