- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.261
evet onu yapayım bugünBulgur pilavı
gaz yaptımı pekiBrokoli hiç denemedim sevmedigim için karnabahar haslayip kizartıp yedim bayagi hatta aldım marketten yarinki yemegim :)
Cnm gelmedi diye stres yapma bak benim de gitti şuan hala tamamen gelmiş değil azar azar var mama da veriyorum doymuyor bebeğim ama stres olmaktan vazgeçtim gayet rahatım hep şunu dedim oğlum sağlıklı olsun da süt mü mama mı fark etmez lütfen önce rahat ol bak ben neler atlattım bebeğimi kaybedecek dereceye geldim sütüm tamamen gitti ama İnan umrumda olmadı yap şimdi bir kahve kendine önce bir rahatla beynine güzel msj yolla ve hep şunu de sütüm otlanmaya gitti gelecekDuş da aldım tahin helvaları çaylar rezeneler yok yok .. kızlar dua edin nolur geri gelsin sütüm kahroluyorum
Yeşil soğan da ye işe yarar inşAllahevet onu yapayım bugün
sağol canım ama mideme dokunuyor menüde başka birşey var =)Yeşil soğan da ye işe yarar inşAllah
Benimde kızımda öyleydi karbonat daha da berbat etti hala var ama eskiye nazaran azalmış doktor bize şurup gibi birşey verdi 2-3 kere verdim sonra vermedim tadı çok kötü..Kızlar bugün ikinci ay aşılarımızı olmaya gittik. Bize iki aşı yaptılar. Verem aşısını çarşamba günü yapacakmış. Bu arada bebişinin ağzında pamukçuk çıkan var mı? Bizim bebişin ağzından hafif beyazlık vardı doktora gösterdim bana karbonat önerdi ama internette karbonatı önermiyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?İnternette bir damla Önermışlar doktora ondan bahsettim mantar için damla dedi.Ben karbonat öneriyorum dedi ama damlayı da yazdı. Eczaneden almak için gittim ama bulamadım ilacı. Pamukçuğu Karbonatla geçiren var mı?
Afiyet olsun canımsağol canım ama mideme dokunuyor menüde başka birşey var =)
Yani benimki zaten gazlı bi bebekti ama gaz damlasiyla cikariyodu simdi gaz damlasini vermiyorum kendi cikartiyor bi sorun olmadı. Ne bulursan ye dene baktın sana çok gaz yapiyo onu yemezsin bi daha :)gaz yaptımı peki
Hangi gaz ilacını kullanıyorsunYani benimki zaten gazlı bi bebekti ama gaz damlasiyla cikariyodu simdi gaz damlasini vermiyorum kendi cikartiyor bi sorun olmadı. Ne bulursan ye dene baktın sana çok gaz yapiyo onu yemezsin bi daha :)
ya bana normal de çok gaz yapar :/ neyse fazla yemem o zaman denerim artık =)Yani benimki zaten gazlı bi bebekti ama gaz damlasiyla cikariyodu simdi gaz damlasini vermiyorum kendi cikartiyor bi sorun olmadı. Ne bulursan ye dene baktın sana çok gaz yapiyo onu yemezsin bi daha :)
Alle viando gunde 3 defaydi ben 2 kullaniyodum gecen hafta 1e dusurdum bu hafta biraktimHangi gaz ilacını kullanıyorsun
Canm makkase diye bir siteden mevlid şekeri kutularını yaptırdım. İçine şekerleri hacı şeriften aldım. Baston ve sarmal şekerleri de instagramda gizemsekercikolata diye bir hesaptan yaptırdım. Oralardan fiyat alır mısın ben hepsini doğumdan önce yaptırmıştım fiyatlar değişmiş olabilirFiyatı ne canm bunların? Bunlar da çok tatlış :)
Çocuk kaç günlükAlle viando gunde 3 defaydi ben 2 kullaniyodum gecen hafta 1e dusurdum bu hafta biraktim
Darısı benim başıma kaç günlük olduKızlar ben artık bebeğin gazını çıkarmıyorum. Gündüz zaten kaldırdığımda yada birkaç dakika sonra kendisi çıkarıyor. Geceleri de uykusu açılmasın diye hiç dokunmuyorum. Emerken uyuyakalıyor öylece koyuyorum yatağına. Zaten başından beri hiç gaz sıkıntısı çekmedik şükür. Artık gaz çıkarma işkencesinden kurtuldum :)
2 ay 2 günlukÇocuk kaç günlük
Cnm ben biogai kullandım işe yaramadı zinco aldım o bi tık daha iyi gibi dene istersenGaz damlasi ne kullaniosnz.sabah 6 da uyandigi oglumun su saat oldu uyumadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?