- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.381
Geçer inş ya bunlar huy edindi bence uyumamayı ağlamayı tam uykum geliyor gözünü açıyor başlıyor ağlamaya kalkıyorum mama ver yada meme altını değiş derken bakıyorum sabah 8 9 olmuş ben bile fark etmiyorum saati ben de azıcık uyuyayım derken gündüz oluyor bütün işler kalıyor bi misafir gelse naparım bilmiyorum ama İnan şikayet etmiyorum iyi olsunlar da varsın uyumayalımAyni durumdayiz. Uyumuyor durmuyor ağlıyor. Bu saat3 kadar dayandım esimle. O ise git5i. yazık uykusuz ben evin içinde çift görerek uykusuzum. Inşallah geçer
Geçecek cnm geçecek öyle diyelim öyle olsun ve bol bol dua edelim sağlıklı olsunlar diye gaz sıkıntısı hepimizin var İnan ilaçla masajla bir şekilde çıkarmaya çalışıyoruz çıkmadı mı amaninnn neler yapıyor eşin başka yerde mi çalışıyor cnmEvet hayatım dolu şükür sıkılmıyorum ama işim çok zor.. benimde kızım huysuz ya gaz problemimiz var ne olacak bilmiyorum.. eşim burda olsa o kadar sıkıntı çekmezdim..
Oh misiç iç canım afiyet olsun yanına da kek kurabiye veya tatlı birşey =) ben bitter çikolatayı ağzıma alıyorum kahve bitene kadar damağımda kalıyor. kahveye şeker koymuyorum =)
Cok iyi almissin bana sadece yasin 9 tl dediler. Bakacagim artik saol canm.Estağfirullah , Şöyle söyleyim bana bu şekilde 9 tl ye geldi . Yasin 4.5 tl teşbih 2.5 tl şeffaf kutusu 1 tl fleksi isim 1 tl e geldi .. ama ben aldığım da Kasım ayıydı. İnstagram da sormuştum daha fazla fiyat vermişlerdi . İstanbul’da olduğun için Eminönü’ne gitmeyi tercih etmiştim
Eminsen bisey olmadigindan gerek yok canım. Düzensiz kanamaların olması çok normal. Düzene giricek yavaş yavaş.Bende de lekelenme olmuştu ama hiç sormadım doktoruma test falan da yapmadım gerek var mıdır acaba
Sağol canım iciyorum. Aynen havadan oldu maalesefAhh cnm ben 15 gün içinde iki kez oldum hava bir soğuyup bir soğuyor ya ondan bu hastalıklar çoğaldı maskeyi al tak bana ıhlamur çok iyi geldi limonla at içine günde 3 kere iç rahat olursun inş
Hamile kalmak için çok uğraşmıştım regl takvimine her ilişkiyi belirtiyi girerdim:)) şimdi de indirdim takvimi ama günleri girmedim onları da not etmem lazım artıkEminsen bisey olmadigindan gerek yok canım. Düzensiz kanamaların olması çok normal. Düzene giricek yavaş yavaş.
Masallah size canım benim ❤Biz bu şekilde set yaptırdık canım. 4.5 tl fiyatı çok uygun ama çok güzeldi. Tesbihler gül kokulu kaliteli hepsi çok memnun kaldım.Eki Görüntüle 2233417 Eki Görüntüle 2233418
Bende çok uğraşmıştım ya :)) 5 ay falan hep takip ettim. Şimdi de dikkat etmek lazim. Düzenli olmayabilirmis kanamalar. Önümüzdeki ay olmayabiliriz mesela. O yüzden korunma olmalı ki panik yapmayalım:)))Hamile kalmak için çok uğraşmıştım regl takvimine her ilişkiyi belirtiyi girerdim:)) şimdi de indirdim takvimi ama günleri girmedim onları da not etmem lazım artık
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum henüz almadım arayış içindeyim.siz hangi marka aldınız ? Weego allstar güzel görünüyor sanki.Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Baby mom aldim ama buyuk okul cantasi gibi geliyor bana su an.civilde by by paris lila pembe vardi guzel duruyor acaba cokmu buyukBende bu sorunun cevabını merak ediyorum henüz almadım arayış içindeyim.siz hangi marka aldınız ? Weego allstar güzel görünüyor sanki.
Kac kilp bebek cnm bnde 3 numarami alsam diyorumBen premium çare kullanıyorum iki numaraya geçtik çok memnunum. Çişi dolduruyor ama hiç bir sızma yaşamadım . BİR kere ben çok iyi bağlayamamışım kakası sırtına çıkmış tı oda benim hatamdı
Ben trg polo aldım canım. Deri, iç kısmı baya geniş memnunum şık duruyor bideKizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Çok sağol kuzumm :))Masallah size canım benim ❤
Güle güle kullan canm. Oturtmuyorum ben. Ayaklarını dışarı çıkarıyorum ama kumaşı sıkı bağlıyorum vücudu dik pozisyonda oluyor. Gerçi buara sevmiyor sıkılıyor içinde. Takamıyoruz. Boşuna aldım galibabenimde kargo geldi nekonun slingini aldım. taktım uykusu vardı öyle bakındı yıkamadım diye yüzüne değmesin dedim çıkardım oğlumu. şimdi yıkayıp kullanıcam. ama sen bebeği oturtuyor musun canım kumaşı dizine kadar çekin diyor bacakları çok açık olmuyor mu. sen nasıl yaptın
Evet dikkat et cnmKızlar dün bir arkadaşımla konuşuyordum o da 40 indan sonra hemen regl olmuş , ben de oldum yaa dedim. Dikkat et doğurganlığın yüksek olduğu için hemen regl oldun dedi böyle bir şey var mı sizce? Eşim korunuyor ama yine de tırstım açıkçası.
Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Benim cantam okiedog kizimda almıştım simdi ogluma kullaniyorum cok kullanisli. Bol cepli hem sirt hem omuz cantasi oluyor icinde alt acmasi sicagi sogugu muhafaza eden biberonlugu kirli bez cantasi var ayrica pusete de asilabiliyor.Kızlar bebek bakım çantası olarak hangisini kullanıyorsunuz?
oluyor canım endişelenme günü gününü tutmayabiliyor.bazen benim kizimda oylr yapiyor.bazen tüm öğlen uyyor bazen aksama dek uyumayabiliyorlarArkadaşlar bebeğim saat 12 den beri uyuyor. Normal bi durum mu bu sizce. Gündüzleri hiç bir saatten fazla uyumazdi. Arada altını açtım emzirdim gözünü iki dk açtı geri uyumaya devam etti. Ateşi filan da yok. Sabah neşesi de yerindeydi. Gece uykusunu da uyudu. Neden olabilir ki? Sizinkiler gündüz bu kadar uzun uyuyor mu? Ya da arada böyle uyku alışkanlıklarının değiştiği oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?