2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayni durumdayiz. Uyumuyor durmuyor ağlıyor. Bu saat3 kadar dayandım esimle. O ise git5i. yazık uykusuz ben evin içinde çift görerek uykusuzum. Inşallah geçer
Geçer inş ya bunlar huy edindi bence uyumamayı ağlamayı tam uykum geliyor gözünü açıyor başlıyor ağlamaya kalkıyorum mama ver yada meme altını değiş derken bakıyorum sabah 8 9 olmuş ben bile fark etmiyorum saati ben de azıcık uyuyayım derken gündüz oluyor bütün işler kalıyor bi misafir gelse naparım bilmiyorum ama İnan şikayet etmiyorum iyi olsunlar da varsın uyumayalım

Evet hayatım dolu şükür sıkılmıyorum ama işim çok zor.. benimde kızım huysuz ya gaz problemimiz var ne olacak bilmiyorum.. eşim burda olsa o kadar sıkıntı çekmezdim..
Geçecek cnm geçecek öyle diyelim öyle olsun ve bol bol dua edelim sağlıklı olsunlar diye gaz sıkıntısı hepimizin var İnan ilaçla masajla bir şekilde çıkarmaya çalışıyoruz çıkmadı mı amaninnn neler yapıyor eşin başka yerde mi çalışıyor cnm

iç iç canım afiyet olsun yanına da kek kurabiye veya tatlı birşey =) ben bitter çikolatayı ağzıma alıyorum kahve bitene kadar damağımda kalıyor. kahveye şeker koymuyorum =)
Oh mis iceyim hemen ben de hazir annem gelmisken vakit varken:)
Cok iyi almissin bana sadece yasin 9 tl dediler. Bakacagim artik saol canm.

Ahh cnm ben 15 gün içinde iki kez oldum hava bir soğuyup bir soğuyor ya ondan bu hastalıklar çoğaldı maskeyi al tak bana ıhlamur çok iyi geldi limonla at içine günde 3 kere iç rahat olursun inş
Sağol canım iciyorum. Aynen havadan oldu maalesef terlemiştim montu çıkardım sonra da arabadan öyle indim rüzgar yedim en sonunda hasta ettim kendimi.

Eminsen bisey olmadigindan gerek yok canım. Düzensiz kanamaların olması çok normal. Düzene giricek yavaş yavaş.
Hamile kalmak için çok uğraşmıştım regl takvimine her ilişkiyi belirtiyi girerdim:)) şimdi de indirdim takvimi ama günleri girmedim onları da not etmem lazım artık

Hamile kalmak için çok uğraşmıştım regl takvimine her ilişkiyi belirtiyi girerdim:)) şimdi de indirdim takvimi ama günleri girmedim onları da not etmem lazım artık
Bende çok uğraşmıştım ya :)) 5 ay falan hep takip ettim. Şimdi de dikkat etmek lazim. Düzenli olmayabilirmis kanamalar. Önümüzdeki ay olmayabiliriz mesela. O yüzden korunma olmalı ki panik yapmayalım:)))

Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum henüz almadım arayış içindeyim.siz hangi marka aldınız ? Weego allstar güzel görünüyor sanki.
Baby mom aldim ama buyuk okul cantasi gibi geliyor bana su an.civilde by by paris lila pembe vardi guzel duruyor acaba cokmu buyuk

Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Ben trg polo aldım canım. Deri, iç kısmı baya geniş memnunum şık duruyor bide

Güle güle kullan canm. Oturtmuyorum ben. Ayaklarını dışarı çıkarıyorum ama kumaşı sıkı bağlıyorum vücudu dik pozisyonda oluyor. Gerçi buara sevmiyor sıkılıyor içinde. Takamıyoruz. Boşuna aldım galiba

Evet dikkat et cnm)

Kızlar bebek bakım çantası olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Benim cantam okiedog kizimda almıştım simdi ogluma kullaniyorum cok kullanisli. Bol cepli hem sirt hem omuz cantasi oluyor icinde alt acmasi sicagi sogugu muhafaza eden biberonlugu kirli bez cantasi var ayrica pusete de asilabiliyor.

Arkadaşlar bebeğim saat 12 den beri uyuyor. Normal bi durum mu bu sizce. Gündüzleri hiç bir saatten fazla uyumazdi. Arada altını açtım emzirdim gözünü iki dk açtı geri uyumaya devam etti. Ateşi filan da yok. Sabah neşesi de yerindeydi. Gece uykusunu da uyudu. Neden olabilir ki? Sizinkiler gündüz bu kadar uzun uyuyor mu? Ya da arada böyle uyku alışkanlıklarının değiştiği oluyor mu?

oluyor canım endişelenme günü gününü tutmayabiliyor.bazen benim kizimda oylr yapiyor.bazen tüm öğlen uyyor bazen aksama dek uyumayabiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…