- 10 Ocak 2018
- 939
- 552
- 53
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.401
Şuan 53 günlük canım evde ki kendi tartımalarımıza göre 4.700 falan. Bize 2 numara bez Tam oluyorKac kilp bebek cnm bnde 3 numarami alsam diyorum
Ne güzel uyusun canım benimki de uyuyordu sonra uyumayınca zor oluyor. Bugün 3 saat uyudu ben de kahvaltı yaptım çamaşırları hallettim.Arkadaşlar bebeğim saat 12 den beri uyuyor. Normal bi durum mu bu sizce. Gündüzleri hiç bir saatten fazla uyumazdi. Arada altını açtım emzirdim gözünü iki dk açtı geri uyumaya devam etti. Ateşi filan da yok. Sabah neşesi de yerindeydi. Gece uykusunu da uyudu. Neden olabilir ki? Sizinkiler gündüz bu kadar uzun uyuyor mu? Ya da arada böyle uyku alışkanlıklarının değiştiği oluyor mu?
Evet canım Eminönü’ne gitmek biraz masraflı oldu İstanbul şartlarında ama biz sayı olarak da 50 adet almıştık o yüzden de indirim olduOh misiceyim hemen ben de hazir annem gelmisken vakit varken:)
Cok iyi almissin bana sadece yasin 9 tl dediler. Bakacagim artik saol canm.
Normal canm. Bazen uzun uyuyabiliyorlar. Benimki genelde 2-2,5 saat uyuyor ama bazen özellikle geceleri 3,5-4 saati buluyor.Arkadaşlar bebeğim saat 12 den beri uyuyor. Normal bi durum mu bu sizce. Gündüzleri hiç bir saatten fazla uyumazdi. Arada altını açtım emzirdim gözünü iki dk açtı geri uyumaya devam etti. Ateşi filan da yok. Sabah neşesi de yerindeydi. Gece uykusunu da uyudu. Neden olabilir ki? Sizinkiler gündüz bu kadar uzun uyuyor mu? Ya da arada böyle uyku alışkanlıklarının değiştiği oluyor mu?
Ben tek başımayım eşim dışında yatdımcım yok. Eşim geç geliyor. Yeri geliyor tüm gün bir şey yiyemiyorum. Oğlum hem nazlı hem çok gazlı. Yemezsem süt nasıl gelsin yeri geliypr tuvalete bile gidemiyorum uyumuyorda. Bende en azından yemek yapar yerim diye aldın inşallah biraz olsun rahatlarımGüle güle kullan canm. Oturtmuyorum ben. Ayaklarını dışarı çıkarıyorum ama kumaşı sıkı bağlıyorum vücudu dik pozisyonda oluyor. Gerçi buara sevmiyor sıkılıyor içinde. Takamıyoruz. Boşuna aldım galiba
Gece olsa uyusun da gündüz 3-4 saat tek seferde çok değil mi?Ne güzel uyusun canım benimki de uyuyordu sonra uyumayınca zor oluyor. Bugün 3 saat uyudu ben de kahvaltı yaptım çamaşırları hallettim.
Geceleri uyuyor benim ki de 3-4 saat filan ama gündüz hiç olmamıştı bu kadarNormal canm. Bazen uzun uyuyabiliyorlar. Benimki genelde 2-2,5 saat uyuyor ama bazen özellikle geceleri 3,5-4 saati buluyor.
Ben lequeen aldım canım memnunum. Biberon için ayrı gözü var . İç hacmi geniş ve iç göz sayısı yeterliKizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Lequeen marka aldım canım ben memnun kaldım. İç kısmı oldukla geniş ve göz sayısı fazla . Biberon için ayrı gözü varKızlar bebek bakım çantası olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Saol canımHayır canım ben de 4 yıllık memurum iznimi aldım dilekçe yazdık okulda verdik. 10 yıl şartı yok.
Asker canım 12 günde bir geliyor..Geçecek cnm geçecek öyle diyelim öyle olsun ve bol bol dua edelim sağlıklı olsunlar diye gaz sıkıntısı hepimizin var İnan ilaçla masajla bir şekilde çıkarmaya çalışıyoruz çıkmadı mı amaninnn neler yapıyor eşin başka yerde mi çalışıyor cnm
Ya bilmiyorum mama da içmiyor anlamadım bende2-4 ay aradı bebeklerde meme reddi olabiliyor gözleri daha iyi gördüğünden ve algısı açıldığından meme emmek istemeyebiliyorlar. Netten araştır ve ne olursa oldun memeyi bıraktırma. Görümcemde aynı oldu ayakta dolaşıp emziriyor uyku haline gelince oturup emziriyordu sobra yok öyle yok böyle dediler biberonla vermeye başladılar sonra hiç emmedi. Nette neler yspılabilir bak belki seninkide meme reddi yaşıyordur
Karne derken aşı kartı mı verdiler?Arkadaşlar bizim karnede 2.ay aşısı bcg yazıyor sizler neden karma aşı oldunuz anlamadım ki ??? Bcg verem değilmiydi ben yanlış mı hatırlıyorum
Hangi numara kullanıyorsun ben molfix kullanıyorum ama sızıntı olmadı bol bağlamışım 1-2 o zaman üstten çiş çıkmış yukarı doğru çiş yapmış demekki benim oğlan sleepyden geçtim bende molfixeKızlar molfix kullanıyorum ve aşırı sızdırmaya başladı. Çileden çıkardı beni.Bugün 5 6 kere üst degistirdim. Çok sinirlendim. 80 tane daha var. Siz ney kullanıyorsunuz sızdırmayan? Önerir misiniz? Ben mi baglayamiyorum diye bile düşünmeye başladım.
Evet canımKarne derken aşı kartı mı verdiler?
Bizde aşı kartı yok da ondan sordum. Haftaya gidince bende istiyim bari.Evet canım
Lassing aldım e bebekten çok memnunum bende kot renginde. Birde asker yeşili aldım iki adet indirim vardı :) ikisini 180 tl ye aldımKizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Uyuyor benimki 3 saat falan. Belki düzeni değişiyordur endişelenme. Karnı açıkınca uyanıyor zaten hemenArkadaşlar bebeğim saat 12 den beri uyuyor. Normal bi durum mu bu sizce. Gündüzleri hiç bir saatten fazla uyumazdi. Arada altını açtım emzirdim gözünü iki dk açtı geri uyumaya devam etti. Ateşi filan da yok. Sabah neşesi de yerindeydi. Gece uykusunu da uyudu. Neden olabilir ki? Sizinkiler gündüz bu kadar uzun uyuyor mu? Ya da arada böyle uyku alışkanlıklarının değiştiği oluyor mu?
Bana doğum yaptığım hastane vermişti ilk aşıyı orda oluyorlar ya şimdi ordan yazmaya devam ediyorlar ama sağlık ocağıda verirBizde aşı kartı yok da ondan sordum. Haftaya gidince bende istiyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?