2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ne güzel uyusun canım benimki de uyuyordu sonra uyumayınca zor oluyor. Bugün 3 saat uyudu ben de kahvaltı yaptım çamaşırları hallettim.

Oh mis iceyim hemen ben de hazir annem gelmisken vakit varken:)

Cok iyi almissin bana sadece yasin 9 tl dediler. Bakacagim artik saol canm.
Evet canım Eminönü’ne gitmek biraz masraflı oldu İstanbul şartlarında ama biz sayı olarak da 50 adet almıştık o yüzden de indirim oldu

Normal canm. Bazen uzun uyuyabiliyorlar. Benimki genelde 2-2,5 saat uyuyor ama bazen özellikle geceleri 3,5-4 saati buluyor.

Ben tek başımayım eşim dışında yatdımcım yok. Eşim geç geliyor. Yeri geliyor tüm gün bir şey yiyemiyorum. Oğlum hem nazlı hem çok gazlı. Yemezsem süt nasıl gelsin yeri geliypr tuvalete bile gidemiyorum uyumuyorda. Bende en azından yemek yapar yerim diye aldın inşallah biraz olsun rahatlarım

Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Ben lequeen aldım canım memnunum. Biberon için ayrı gözü var . İç hacmi geniş ve iç göz sayısı yeterli

Son düzenleme:
Asker canım 12 günde bir geliyor..

Ya bilmiyorum mama da içmiyor anlamadım bende

Arkadaşlar bizim karnede 2.ay aşısı bcg yazıyor sizler neden karma aşı oldunuz anlamadım ki ??? Bcg verem değilmiydi ben yanlış mı hatırlıyorum

Hangi numara kullanıyorsun ben molfix kullanıyorum ama sızıntı olmadı bol bağlamışım 1-2 o zaman üstten çiş çıkmış yukarı doğru çiş yapmış demekki benim oğlan sleepyden geçtim bende molfixe

Uyuyor benimki 3 saat falan. Belki düzeni değişiyordur endişelenme. Karnı açıkınca uyanıyor zaten hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…