2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar gittim kalp atisini duydum ama kesemle bebek ayni boyutta kesemin buyumesi lazimmis cok uzuldum haftaya gel dedi bol bol su icicekmisim.
Kesinlikle korkutmak değil moral vermek amacıyla söylüyorum. Bir arkadaşım kaç haftalıktı bilmiyorum suyun çok az alacağız bebeği demişlerdi dört beş doktora gitti belki de hepsi aynı. Evde kendi kendine günde 5 litre su içmiş ve maşaAllah sağlıklı tatlı mı tatlı kızı olmuştu. Suyu normalde en az iki litre diyorlar sen en az üç litre için zorla canım kendini. Hiç de korkma

Amin canm inş birşey olmasın onlara Allah korusun. Canm aynen tatlı heyecanlar bence tadını çıkartarak geçirmeliyiz bugünleri ben diyorum anı defteri bebegne yazıyorsun ismini ne zaman öğrendin bebek albümü çok güzel onu alıcam

Ayyy insallah devam edersin boyle canim. Ama gerçekten tatlıyı ben deli gibi yerdim şimdi hiç aramıyorum olursa yerim o ayrı. Ekşi de aramıyorum. Senin hakkıda benim ne acaba tatlı sevmeyip hamilelikte deli gibi yiyen erkek annesi arkadasim var. Sende oyle gibi duruyorsun canım

Canm ilk ya ondan erken cıkar diyorum ikinci hamleliğini yaşayan ablaya sormuştum hastanede Dedi ilkte hemen çıkıyor bundan karnım 19 haftalıkkrn çıktı dedi anlıcan bizim karınlarmız hemen cıkar :) canm inş çok güzel geçer yemekte sölemniz videoya çek fotoğraf çekiyrmş gibi yap ve deki ben hamileyim:))

Hmm şimdi ben bi takip edeyim göbeğimi ya bakalim belki dediğin gibidir çıkar hemen gobeklerimiz :) yarın kontrolümüz var eşim videoya alcak tw izlerken birden açıcak tw de o videoyu. Bende onları gizliden videoya alicam. Bakalim nolcak :))))

Oo çok güzel video olur canm merak ettim şimdiden iyi fikirmiş :)

Ya canım inan ki bana şuan mesajını gördüğümde gülümsedim hattaa evet ben tatlıyı sevmeyen biriyim bayramlarda bile ucundan agzıma degdırmeyen ben ki o serbetli tatlıları hıc ama hıc sevmezdım ınan bana suan bana getır sınırsız karnım doyana kadar tıksınmeden yıyebılırım esıme hatta fazla almaması ıcın uyarmıstım ve en buyuk fark bende bu ki düşün cayıma bıle seker atmayan ben sımdı yanında tatlı yıyebılırım bu kadar anormal goze carpıo benimkihmmmm tatlıyı deli gibi arayıp suan aramamandan gideyim bende banada minnoş melek bir kız yoldaymıs gibi geldi canım yaaa not alalım birbirimizi çok merak ediyorum bakalım hislerimiz doğrumudur

kızlar bugün dr a gittim 8 mm kese gördü 10 gün sonra da kalp atışları için gel dedi.en fazla 10 kg hedef koy kendine dedi.ilaç folbiol kullanıyordum çok ağır bir ilaç dedi başka bişey verdi.kahve ve demli çay içme,fazla meyve yeme dedi.büyük balıkları da fazla tüketme dedi.hafta da bir olabilir dedi.bizden bu kadar

Icicem canim su koydum onume insallah genisletir keseyi arkadaşınında mi kese kucuktu biraz yoksa sadece suyumu azdi.

O stres adami zaten bitiriyor cnm bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum artik leke görmek ten yoruldum bazen kızıyorum kendime yeter diyorum bırak artık düşünmeyi herşey oluruna varisi diyorum ama aklım hep onda
Insallah bekleyisimizin sonu guzel olur canim benimde kafam hep onda.

Az az devam ediyor rabbim korusun bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…