- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.841
Kesinlikle korkutmak değil moral vermek amacıyla söylüyorum. Bir arkadaşım kaç haftalıktı bilmiyorum suyun çok az alacağız bebeği demişlerdi dört beş doktora gitti belki de hepsi aynı. Evde kendi kendine günde 5 litre su içmiş ve maşaAllah sağlıklı tatlı mı tatlı kızı olmuştu. Suyu normalde en az iki litre diyorlar sen en az üç litre için zorla canım kendini. Hiç de korkmaKizlar gittim kalp atisini duydum ama kesemle bebek ayni boyutta kesemin buyumesi lazimmis cok uzuldum haftaya gel dedi bol bol su icicekmisim.
Amin canm inş birşey olmasın onlara Allah korusun. Canm aynen tatlı heyecanlar bence tadını çıkartarak geçirmeliyiz bugünleri ben diyorum anı defteri bebegne yazıyorsun ismini ne zaman öğrendin bebek albümü çok güzel onu alıcamOffff çok güzel olur yaa bayılıyorum
Bende şu ayakkabıyı cekıyorlar ya
bunlar hep tatlı telaslar yaa aynen canım kendın ayarladıktan sonra daha ne olsun bebişe güzel anılar gelsin yeter ki sağlıkla gelsin bebeklerimiz Rabbim korusun ve kollasın bütün yarattıklarının şerrinden ...
Ayyy insallah devam edersin boyle canim. Ama gerçekten tatlıyı ben deli gibi yerdim şimdi hiç aramıyorum olursa yerim o ayrı. Ekşi de aramıyorum. Senin hakkıda benim ne acabaTiksinme gibi birşey daha söz konusu değil canım maşallahım var bu konuda ... Sadece benimde tatlıya karşı bi sempatim başladı yani resmen kendi irademle kendimi durduruyorum öyle söyleyeyim sana birde ekşiyi çok severdim artık onu aramıyorum.
Onun içinde derler ya ye ekşiyi çıkar ayşeyi ye tatlıyı çıkar hakkıyıinşallah böylede giderim yaa ne mide bulantısı ne tiksinme falan yok daha
Canm ilk ya ondan erken cıkar diyorum ikinci hamleliğini yaşayan ablaya sormuştum hastanede Dedi ilkte hemen çıkıyor bundan karnım 19 haftalıkkrn çıktı dedi anlıcan bizim karınlarmız hemen cıkar :) canm inş çok güzel geçer yemekte sölemniz videoya çek fotoğraf çekiyrmş gibi yap ve deki ben hamileyim:))Allah korusun bebisleri inşallah bişey olmaz kuzum. Pazartesi bize yemeğe gelcek aileler öğrencekler supriz yapcaz. Çok heyecanlıyım zaten :) 8. Haftada çıkar mi az da olsa ya :) ilk ya benim hiç bilmiyorum bebek mi acaba :)
Sağlıkla kucağına al insallah :) bende sınavım bitti şimdi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Doğum doktorumla randevum 18 gün sonra.Sağol cnm her hamilelik te başka oluyormus ben oglumdaki gibi olirim dedim ama olmadi
Hmm şimdi ben bi takip edeyim göbeğimi ya bakalim belki dediğin gibidir çıkar hemen gobeklerimiz :) yarın kontrolümüz var eşim videoya alcak tw izlerken birden açıcak tw de o videoyu. Bende onları gizliden videoya alicam. Bakalim nolcak :))))Canm ilk ya ondan erken cıkar diyorum ikinci hamleliğini yaşayan ablaya sormuştum hastanede Dedi ilkte hemen çıkıyor bundan karnım 19 haftalıkkrn çıktı dedi anlıcan bizim karınlarmız hemen cıkar :) canm inş çok güzel geçer yemekte sölemniz videoya çek fotoğraf çekiyrmş gibi yap ve deki ben hamileyim:))
Oo çok güzel video olur canm merak ettim şimdiden iyi fikirmiş :)Hmm şimdi ben bi takip edeyim göbeğimi ya bakalim belki dediğin gibidir çıkar hemen gobeklerimiz :) yarın kontrolümüz var eşim videoya alcak tw izlerken birden açıcak tw de o videoyu. Bende onları gizliden videoya alicam. Bakalim nolcak :))))
Hayırlı haberlerle gel cnmSağlıkla kucağına al insallah :) bende sınavım bitti şimdi doktora gidecem bakalım ne diyecek. Doğum doktorumla randevum 18 gün sonra.
Ya canım inan ki bana şuan mesajını gördüğümde gülümsedimAyyy insallah devam edersin boyle canim. Ama gerçekten tatlıyı ben deli gibi yerdim şimdi hiç aramıyorum olursa yerim o ayrı. Ekşi de aramıyorum. Senin hakkıda benim ne acabatatlı sevmeyip hamilelikte deli gibi yiyen erkek annesi arkadasim var. Sende oyle gibi duruyorsun canım
masallah rabiacim bu ne guzellik.oglusunada masallah annesi.cok yakisikli bi pasaymis.bebeklik hali ilk dogdugu gunmu annesi.9Eki Görüntüle 2138917 göbus diyen anneler bakin oğlumda ki göbusum burda son ayim bu gobusten bu yakışıklı ciktiEki Görüntüle 2138918 Eki Görüntüle 2138917
Bu miniktr şimdi kocaman olduEki Görüntüle 2138919
Ayy ben ağlarım zaten şimdiden ağlama moduna geçiyorum :) sonucu söylerim canım:)Oo çok güzel video olur canm merak ettim şimdiden iyi fikirmiş :)
Bende salı gidiyorum:)Evet aynıyız takipte kalalım birbirimizi cnm salı yada çarşamba gtcm sen ne zaman gitcksn:)
Insallah bekleyisimizin sonu guzel olur canim benimde kafam hep onda.O stres adami zaten bitiriyor cnm bende bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum artik leke görmek ten yoruldum bazen kızıyorum kendime yeter diyorum bırak artık düşünmeyi herşey oluruna varisi diyorum ama aklım hep onda
Ağla kız arada banada geliyor o ağlamalar durduk yere :)Ayy ben ağlarım zaten şimdiden ağlama moduna geçiyorum :) sonucu söylerim canım:)
Az az devam ediyor rabbim korusun bebişlerimiziBana diyorsan cnm ben gittim benim 1 hafta oldu o olay olalı benim de bebeğim gayet iyiydi doktor korkulacak birşey yok kese ve bebek çok sağlıklı demişti korkma kese düşecek bir keseye benzemiyor dedi ama lekelenmeler hala bitmedi benim senin de devam ediyormu
Aynı gün gidyrz ayy inş duyarz bol su iç cnm karnda gözksn bebek:) cok heyecnlyz ya kalp stşnı duymak istyrz inş duyarz ya:)Bende salı gidiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?