- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.421
Bizde de öyle yazıyor sordum ben verem ve karma aşı dedi hemşireArkadaşlar bizim karnede 2.ay aşısı bcg yazıyor sizler neden karma aşı oldunuz anlamadım ki ??? Bcg verem değilmiydi ben yanlış mı hatırlıyorum
Tamam canım sağolasın bende sorayım bariBizde de öyle yazıyor sordum ben verem ve karma aşı dedi hemşire
Hee evet işte banada doğum yaptığım hastaneden verdiler ordan devam ediyorlar. Sağlık ocağı ayrı vermedi.Bana doğum yaptığım hastane vermişti ilk aşıyı orda oluyorlar ya şimdi ordan yazmaya devam ediyorlar ama sağlık ocağıda verir
Canım işi ne kadar olsada tasmiyo ama kakası taştıBen premium çare kullanıyorum iki numaraya geçtik çok memnunum. Çişi dolduruyor ama hiç bir sızma yaşamadım . BİR kere ben çok iyi bağlayamamışım kakası sırtına çıkmış tı oda benim hatamdı
Bende doğduğundan beri kullanıyordum netten sipariş verip onlarda sıkıntı olmuyordu, bunu acil marketten almıştım kakası hep taştıDogdugundan beri kullaniyorum ben hic sizdirma yasamadim gunde 11 12 bez degistiriyoruz hepside dolu dolu oluyor
Benim bebegim 6 saate kadar bu sekilde uyudugu oldu. Arada uyanip emiyor altini degisiyorum yatiyor. Bir kac gundur de uyutmak icin cabaliyorum. Degisiyor yani. Gece de deliksiz uyuyor ben besliyorum sadeceArkadaşlar bebeğim saat 12 den beri uyuyor. Normal bi durum mu bu sizce. Gündüzleri hiç bir saatten fazla uyumazdi. Arada altını açtım emzirdim gözünü iki dk açtı geri uyumaya devam etti. Ateşi filan da yok. Sabah neşesi de yerindeydi. Gece uykusunu da uyudu. Neden olabilir ki? Sizinkiler gündüz bu kadar uzun uyuyor mu? Ya da arada böyle uyku alışkanlıklarının değiştiği oluyor mu?
Ooo ne güzel canım. Ben en fazla 5 saat falan beklettim o da uyurken. Kakasini yaparken hemen götürüp altını açıyorum yine de taşmış oluyorCanım premiun care kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyor. Hatta dün aşıdan dolayı çok huzursuzdu elletmedi altına. Kaka da yapmamıştı neyseki 12 saat kadar durdu bir bez. Hiç bir sızdırma yoktu
Aynen canım yaa çileden çıkardı artık. Bende mı ona geçsem ki pişik oldu mu sizdeMolfix bizde de kaka sızdırdı Bi kaç sefer prima kullaniyorum şu an.
Son kalanları da iyice sıkıp deneyeyim bakalım. Bizde sırttan tasiriyo.Benimkinde yandan sızdırdı biraz sıkı bağlamak lazım galiba. Bu sefer prima aktif bebek denedim şimdilik iyi bakalım.
Çok teşekkür ederim canım benim birisini alıp denicem artık. Ben 2 dakika bekletemiyom kakasini yapınca. Sanki kızımın poposu sırtındamolfix kağıt gibi bir bez ya çok kötü. Ben de 1 paket denedim sızdırma yapmıştı. Minies kullanıyorum çok memnunum. Şimdi de sleepynin kampanyasına denk gelip aldım o da çok güzel. İki bez de süper emici gece boyu hiç bez değiştirmiyorum. 12-13 saat kalıyor altında. Ne pişik yapıyor ne de sızdırma. İki bezi de tavsiye edebilirim.
5kilom paşalar gibi duruyor 16 kilo almıştımDoğum kilolarınız ne alemde kızlar. Ben iki ayda 13700 vermişim eskiye dönmeme 1300 kaldıtam 15 kilo almıştım
Kuzum 3 azicicik küçük geliyo, sızdırmasın diye 4 e geçtik tam geliyo hatta burada 4 büyük gelir diyen vardı ona rağmen taşırdı. 4 bu hafta iyi olmuştuBende sonradan tespit ettim bez küçük gelmeye başlayınca sızdırıyor ben sleppy 3 kullanıyordum bir süre sızmaya başladı 3+ ya geçtim bitti sızma
Hangi marka kullanıyordun canım unuttumCanım işi ne kadar olsada tasmiyo ama kakası taştıçok sinirliyim iki gündür makine yetişmişti. Degistircem
Canım ben aşık olarak thepack almıştım turuncu renk ve cooook memnunum. Bayılarak kullandigim bisey oldu. Tavsiye ederim.Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Thepack turuncu canım çok memnunummKızlar bebek bakım çantası olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Molfix canimHangi marka kullanıyordun canım unuttum
4 e geçmiştik canım. Bizde sırttan kakası cikiyo. Sanki poposu sırtında gibi oluyoHangi numara kullanıyorsun ben molfix kullanıyorum ama sızıntı olmadı bol bağlamışım 1-2 o zaman üstten çiş çıkmış yukarı doğru çiş yapmış demekki benim oğlan sleepyden geçtim bende molfixe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?