2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Doğum kilolarınız ne alemde kızlar. Ben iki ayda 13700 vermişim eskiye dönmeme 1300 kaldı tam 15 kilo almıştım

Bana doğum yaptığım hastane vermişti ilk aşıyı orda oluyorlar ya şimdi ordan yazmaya devam ediyorlar ama sağlık ocağıda verir
Hee evet işte banada doğum yaptığım hastaneden verdiler ordan devam ediyorlar. Sağlık ocağı ayrı vermedi.

Canım işi ne kadar olsada tasmiyo ama kakası taştı çok sinirliyim iki gündür makine yetişmişti. Degistircem

Benim bebegim 6 saate kadar bu sekilde uyudugu oldu. Arada uyanip emiyor altini degisiyorum yatiyor. Bir kac gundur de uyutmak icin cabaliyorum. Degisiyor yani. Gece de deliksiz uyuyor ben besliyorum sadece

Canım premiun care kullanıyorum hiç sızdırma yapmıyor. Hatta dün aşıdan dolayı çok huzursuzdu elletmedi altına. Kaka da yapmamıştı neyseki 12 saat kadar durdu bir bez. Hiç bir sızdırma yoktu
Ooo ne güzel canım. Ben en fazla 5 saat falan beklettim o da uyurken. Kakasini yaparken hemen götürüp altını açıyorum yine de taşmış oluyor bende ona mı geçsem pişik olacak diye korkuyorum

Çok teşekkür ederim canım benim birisini alıp denicem artık. Ben 2 dakika bekletemiyom kakasini yapınca. Sanki kızımın poposu sırtında

Bende sonradan tespit ettim bez küçük gelmeye başlayınca sızdırıyor ben sleppy 3 kullanıyordum bir süre sızmaya başladı 3+ ya geçtim bitti sızma
Kuzum 3 azicicik küçük geliyo, sızdırmasın diye 4 e geçtik tam geliyo hatta burada 4 büyük gelir diyen vardı ona rağmen taşırdı. 4 bu hafta iyi olmuştu

Kizlar bebek bakim cantanizi ne almistiniz ben ebebekten almistim hosuma gitmiyor gri renkli aldiydim .memnunsaniz markasini modelini soylermisnz
Canım ben aşık olarak thepack almıştım turuncu renk ve cooook memnunum. Bayılarak kullandigim bisey oldu. Tavsiye ederim.

Edvard canim sen özel kreşte mi çalışıyorsun?bu donemi kapatırsam Bir yıl da ücretsiz izin alırsam oğlum bir buçuk iki yaşına gelmiş olur. O zaman kreşe verebilirim. Bakıcıdan daha güvenilir gibi geliyor ama insan yine de tereddüt ediyor. Ha deyince bakıcı da bulunmuyor. Bulsan bile evde basbasa kalıyorlar bakıcıyla. Kafamda bi dünya soru işareti var.

4 e geçmiştik canım. Bizde sırttan kakası cikiyo. Sanki poposu sırtında gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…