- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.441
Ben verdim hepsini canım. Fazladan 6 daha vermisimDoğum kilolarınız ne alemde kızlar. Ben iki ayda 13700 vermişim eskiye dönmeme 1300 kaldıtam 15 kilo almıştım
Bizimki doğduğu günden beri hep kusuyor canım. Bazen günlük 10-15 kereye kadarBugün hiç durmadi uyumadi yine bebeğim emdigini kustu yine, az bir anne sütü alıyor onu da kusuyor.
Anne sütünü kusuyor mu bebekleriniz? Aşılar yüzünden mi oldu acaba?
Benimki genelde mamayı kusuyor.Bugün hiç durmadi uyumadi yine bebeğim emdigini kustu yine, az bir anne sütü alıyor onu da kusuyor.
Evet canım özelde sözleşmeli çalışıyorum ben.. eşim bakıcı tutalım sana yardım etsin dedi ben onu kabul etmedim evladıma birşey olur işi bırakırım onu bırakamam dedim. Annen baksın kimsen yokmu?Edvard canim sen özel kreşte mi çalışıyorsun?bu donemi kapatırsam Bir yıl da ücretsiz izin alırsam oğlum bir buçuk iki yaşına gelmiş olur. O zaman kreşe verebilirim. Bakıcıdan daha güvenilir gibi geliyor ama insan yine de tereddüt ediyor. Ha deyince bakıcı da bulunmuyor. Bulsan bile evde basbasa kalıyorlar bakıcıyla. Kafamda bi dünya soru işareti var.
Tamam canım banada vermedi ben her gittiğimde götürüyorum işliyorlar getir demişlerdi yoksa sağlık ocağı veriyormuşHee evet işte banada doğum yaptığım hastaneden verdiler ordan devam ediyorlar. Sağlık ocağı ayrı vermedi.
Eee bak izin alabilirsin.. ama birinide bul seneye çalışırsan bebeğine baksınEdvard @uygar eymen kizlar araştırdım ücretsiz izin olayını. Eğer hiçbir mazeret belirtmeden izin almak istiyorsanız 10 yılı doldurmak gerekiyormuş. Ama biz Doğum yaptığımız icin mazeretimiz olmuş oluyor. Yanı çalışma yılı önemli değilmiş.
Üşütüyor olmasınBugün hiç durmadi uyumadi yine bebeğim emdigini kustu yine, az bir anne sütü alıyor onu da kusuyor.
Bizimki doğduğu günden beri hep kusuyor canım. Bazen günlük 10-15 kereye kadar
Benimki genelde mamayı kusuyor.
Aşı ne zmaan oldu? Annem 2-3 gün sıkıntıya hazır ol demişti...
Bence bağlamaktan ve bebişlerin hareketli oluşlarından da kaynaklanıyor geçen bizimde sırtına kadar çıktı kakası hatta ben farketmedim koltuk falan batırdık heryeri ama bu benim hatamdı altına yapınca hemen almadım ağlıyor diye kucağımda gezdirirken alttan sıkıştırdım üstten çıktı 4 büyük değilmi kaç kilo oldu bebiş maşallah kilolu mu biz 2 kullanıyoruz ama tam geliyor 3 de olur aslında4 e geçmiştik canım. Bizde sırttan kakası cikiyo. Sanki poposu sırtında gibi oluyo
Üşütüyor olmasın
Aslında geçmiş olması lazım ama üşütmüş falan olabilir mi?Kilo alımı yavas gidiyor korkuyorum.
Salı günü oldu. Dün geceden beri böyle arada oluyordu ama fazlalasti dik kucagimda tutarken bile kusuyor, mamayi pek kusmuyor cins kızım. Anasinin sütünü kusmayı tercih ediyor.
Canım o kuranıkerimler bursada bir yerde 3,5 liraya satılıyor isimsiz hali acelen yoksa hafta içi satılan yere gidip telefon numaralarını alabilirim senin içinAfiyet olsun ben de arada iceyim bari=)
Ayip olmazsa tanesi kacaydi, kiyaslamak icin soruyorum tanesi 9.5 tl dediler bana isimli.
Belki dehamileyken ben de ictim birkac kez, simdi de arada ictigimde etki etmemisti, iceyim bari=)
Ben kullaniyorum canim prospektusde 7gunden sonra korudugu yaziyorKızlar cerazette kontrol hapi kullanan var mı? 5 gündür kullanıyorum. Etkisi ne zaman başlıyor. Eşimle hiç yakinlasamadik. Korkuyoruz bi daha olur diye51 gün oldu doğum yapalı doğrusu bi sariliversek bizimki uyuyosa da uyanıyor
Offf işin zor ozmaan keşke ailenden biri gelse yada sen gitsen biraz alışana kadar idare etsenAsker canım 12 günde bir geliyor..
Bende 19 kilo almıştım 21 kg vermişim. Şimdi kilo vermem durdu çünkü çok tatlı yiyorum. Günde 8 tane halley:)))) o yoksa evde ne varsa. Durduramiyorum kendimi bi türlü.Doğum kilolarınız ne alemde kızlar. Ben iki ayda 13700 vermişim eskiye dönmeme 1300 kaldıtam 15 kilo almıştım
Ben 10 kilo almıştım 6 si doğumda gitti 2 kiloda doğumdan sonraki hafta hemen gitti. Ama son 2 asla gitmiyor. Hani emzirme kilo verdiriyordu anlamadım. Eskisinden farklı da yemiyorum. Öyle tatlılar filan da yok bende ama hareket yok tartıda. İki aydır 59.4 çıkıyorum resmen.Doğum kilolarınız ne alemde kızlar. Ben iki ayda 13700 vermişim eskiye dönmeme 1300 kaldıtam 15 kilo almıştım
Herkes normal dedi biraz rahatladım. Uyandı iki buçuk saat uyanık kaldı sonra tekrar uyudu. Bu gece bı daha uyanmazsa bu gün toplam uyanık kaldığı süre sadece 4.5 saat olacak. Uyusalar bi dert uyumasalar bi dert.Benim bebegim 6 saate kadar bu sekilde uyudugu oldu. Arada uyanip emiyor altini degisiyorum yatiyor. Bir kac gundur de uyutmak icin cabaliyorum. Degisiyor yani. Gece de deliksiz uyuyor ben besliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?