- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.461
Benimkide bu aralar çok emmiyor zamansal bir durumdur mutlakaYa bilmiyorum mama da içmiyor anlamadım bende
Benim tüp bebekle oldu korunmadikda simdi.ama merak ediom korunmasiz hemen hamile kalabilicemmiKızlar cerazette kontrol hapi kullanan var mı? 5 gündür kullanıyorum. Etkisi ne zaman başlıyor. Eşimle hiç yakinlasamadik. Korkuyoruz bi daha olur diye51 gün oldu doğum yapalı doğrusu bi sariliversek bizimki uyuyosa da uyanıyor
Valla benimde kusuyor normal heralde gerci süt kusuyor ama bilemedim çökelek gibu olan iyidir diyorlar ama bizimkisi emdigi süt u kusuyor hatta arada fiskirir tarzda kusuyorBugün hiç durmadi uyumadi yine bebeğim emdigini kustu yine, az bir anne sütü alıyor onu da kusuyor.
Anne sütünü kusuyor mu bebekleriniz? Aşılar yüzünden mi oldu acaba?
Aman yarabbikızlar şu regl ile hamilelik düşündüğünüz gibi değil. korunmazsanız doğumdan sonra 27. gün itibari ile hamile kalabilirsiniz tabi Allah korusun.. benim arkadaşım regl olmadım diye güvenmiş ve şuan 5 aylık hamile kızı 7 aylık siz düşünün durumu
Kızarıklık var canm Oksizinc kullandım geçmedi Bi türlü. Eşime gelirken desitin mor olanı al dedim. Onu kullancam Bakalım. Prima premium care ince Bi bez çok rahat gibi sanki. Sevdim benAynen canım yaa çileden çıkardı artık. Bende mı ona geçsem ki pişik oldu mu sizde
Benimki de çokkusuyor. Sadece anne sütü ile besleniyorBugün hiç durmadi uyumadi yine bebeğim emdigini kustu yine, az bir anne sütü alıyor onu da kusuyor.
Anne sütünü kusuyor mu bebekleriniz? Aşılar yüzünden mi oldu acaba?
Cokeleklimi sütmu cnmBenimki de çokkusuyor. Sadece anne sütü ile besleniyor
doğum yaptığımız hastane vermişti bize aşı kartını size de vermeleri gerekirdi aslındaBizde aşı kartı yok da ondan sordum. Haftaya gidince bende istiyim bari.
Ya bende bilmiyorum canım ama çökelek gibiyse üşütüyor süt yada sarıysa süt yada verdiğin birşey onun midesine iyi gelmemiştirBir anlasam. Dunyanin en zor işi bebek bakmak olsa gerek.
Kilo alımı yavas gidiyor korkuyorum.
Ne kadar alıyor canım
Aynen öyle ben bilemedim süt korur dediler ondan korunmadım dedi. Ne bebeğinim ne hamileliğimin keyfîni çıkaramıyorum çok kötüyüm diyor o kadar üzüldüm ki ona anlatamam. Bırada da bu yazıları görünce bir kişi daha aynı durumu yaşamasın diye söyleyeyim dedimAman yarabbiallah yardımcı olsun arkadaşına tımarhanelik olur insan
Canım 3 numara bacaklarında kızarıklık yapıyor. Molfixin bant yerleri çok aşağıda. 5400 civarıyız. Kızım cook hareketli. Bağlamaktan olduğunu sanmıyorum ama canım. Doğaldan beri bunu kullanıyorum. Bu pakette böyle oldu. Önce çok nadir oluyordu. Ben birde sesler gelir gelmez altını açıyorum yine de taşmış oluyor.Bence bağlamaktan ve bebişlerin hareketli oluşlarından da kaynaklanıyor geçen bizimde sırtına kadar çıktı kakası hatta ben farketmedim koltuk falan batırdık heryeri ama bu benim hatamdı altına yapınca hemen almadım ağlıyor diye kucağımda gezdirirken alttan sıkıştırdım üstten çıktı 4 büyük değilmi kaç kilo oldu bebiş maşallah kilolu mu biz 2 kullanıyoruz ama tam geliyor 3 de olur aslında
Çökelek gibiyse normal süt gibiyse reflüden yediğî çıkmıştır canımYa bende bilmiyorum canım ama çökelek gibiyse üşütüyor süt yada sarıysa süt yada verdiğin birşey onun midesine iyi gelmemiştir
Eşim 7 güne de guvenemiyo canimBen kullaniyorum canim prospektusde 7gunden sonra korudugu yaziyor
Sürekli olursa reflü olmuyormuyduÇökelek gibiyse normal süt gibiyse reflüden yediğî çıkmıştır canım
Belkide canım en iyisini sen bilirsin o pakette sıkıntı vardır belkideCanım 3 numara bacaklarında kızarıklık yapıyor. Molfixin bant yerleri çok aşağıda. 5400 civarıyız. Kızım cook hareketli. Bağlamaktan olduğunu sanmıyorum ama canım. Doğaldan beri bunu kullanıyorum. Bu pakette böyle oldu. Önce çok nadir oluyordu. Ben birde sesler gelir gelmez altını açıyorum yine de taşmış oluyor.
Ben mom tea içmiştim kokusunu sevmedim ama süt yapmıştı birde rezeneli kompostolar iyi geliyor bana göğüslerimi iki günde şişiriyorSüt yapsın diye humananın hangi çayını içiyorsunuz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?