2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Benim tüp bebekle oldu korunmadikda simdi.ama merak ediom korunmasiz hemen hamile kalabilicemmi)gerci cok erken ama

Oyun halısında durmaya başladı artık oğlum. Sabah 1 saat akşam 1 saat oynuyoruz beraber. Geçen hafta 10 dk anca duruyordu. Artık ilgisini çekmeye başladı. 2 ay 1 haftalık olduk. Ayağının oraya yastık koyuyorum tekmelemeyi çok seviyor.:)

Eklentiler

• 20190208_191219.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 80
Bugün hiç durmadi uyumadi yine bebeğim emdigini kustu yine, az bir anne sütü alıyor onu da kusuyor.
Anne sütünü kusuyor mu bebekleriniz? Aşılar yüzünden mi oldu acaba?
Valla benimde kusuyor normal heralde gerci süt kusuyor ama bilemedim çökelek gibu olan iyidir diyorlar ama bizimkisi emdigi süt u kusuyor hatta arada fiskirir tarzda kusuyor

Aman yarabbi allah yardımcı olsun arkadaşına tımarhanelik olur insan

Aynen canım yaa çileden çıkardı artık. Bende mı ona geçsem ki pişik oldu mu sizde
Kızarıklık var canm Oksizinc kullandım geçmedi Bi türlü. Eşime gelirken desitin mor olanı al dedim. Onu kullancam Bakalım. Prima premium care ince Bi bez çok rahat gibi sanki. Sevdim ben

Aman yarabbi allah yardımcı olsun arkadaşına tımarhanelik olur insan
Aynen öyle ben bilemedim süt korur dediler ondan korunmadım dedi. Ne bebeğinim ne hamileliğimin keyfîni çıkaramıyorum çok kötüyüm diyor o kadar üzüldüm ki ona anlatamam. Bırada da bu yazıları görünce bir kişi daha aynı durumu yaşamasın diye söyleyeyim dedim

Canım 3 numara bacaklarında kızarıklık yapıyor. Molfixin bant yerleri çok aşağıda. 5400 civarıyız. Kızım cook hareketli. Bağlamaktan olduğunu sanmıyorum ama canım. Doğaldan beri bunu kullanıyorum. Bu pakette böyle oldu. Önce çok nadir oluyordu. Ben birde sesler gelir gelmez altını açıyorum yine de taşmış oluyor.

Belkide canım en iyisini sen bilirsin o pakette sıkıntı vardır belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…