2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sürekli olursa reflü olmuyormuydu
Süreklilikle ilgisi yok canım hem adı reflü işte eskiden yediğini çıkardı dik tut derlerdi. Doktor kusmamın üşütmeyle ilgisi olmadığını söyledi bebeklerde o yüzden korkmamak lazım hem sadece açlık değil anneyi isteyince huzursuz uykusu olunca hep meme istiyorlar o da bazen fazla geliyor. Hep iyi düşünmek lazım hayat bize kötüy nasıl montaladıysa artık

Kızlar süt yapıcı neler biliyorsanız tarifleri yazar mısınız
Mom tea iyi geldi birde 2 litre suya incir kayısı üzüm hurma çubuk tarçın karanfil iyice kaynatıyorum iki yemek kaşığı rezeneyi havanda dövüyorum kaynadıktan sonra en son ocağı kapatıp rexeneyi bi 10-15 dakika demleyip süzüyorum mutfağa her gelip gittikçe içiyorum iki güne göğüslerim şişiyor hemen sürekli yapsam daha iyi ama bazen yetişemiyorum işte

Vallaha annem beni nasıl büyüttüğünü anlatıyor şaşırıyorum.. Bizim zamanımızda o yoktu bu yoktu diyor.. bizde herşey var nasıl bakacağımızı bilmiyoruz..

Ben mom tea içmiştim kokusunu sevmedim ama süt yapmıştı birde rezeneli kompostolar iyi geliyor bana göğüslerimi iki günde şişiriyor
Eşim humananın emziren anneler için olanını almış still tee yazıyor mom tea ile aynıdır heralde ve rezeneli komposto nasıl oluyor

Eşim humananın emziren anneler için olanını almış still tee yazıyor mom tea ile aynıdır heralde ve rezeneli komposto nasıl oluyor
Bende instagramda bi ebe yayınlamış ordan yazmıştım kuru üzüm kuru kayısı incir hurma çubuk tarçın karanfil iyice kaynatıyorsun rexeneyi biraz havanda dövüp kaynama bitince kapatıyorsun rezeneyi ilave edip 10-15 dakika demleyip süzüyorsun ben her mutfağa girdikçe içiyorum kafama göre genellikle 2-3 litre suya yapıyorum öyle göz kararı rezenede 1,5 litreye 1 yemek kaşığı

Benim tüp bebekle oldu korunmadikda simdi.ama merak ediom korunmasiz hemen hamile kalabilicemmi)gerci cok erken ama
Canım ablamın da tüp bebek denemeleri başarısız oldu 3 kez. Sonra mucize şekilde normal hamile kaldı. Oğlu 7 aylıkken bir kez korunmasız ilişkiyle ikinciye hamile kaldı dikkat et bence :)

kilo alımı neden yavaş canım sadece anne sutumu veriyosun

Ilk ay kilo alamadı. Idrar yolu enfeksiyonu gecirdi. 2. Ay doktor mama takviyesi verdi. Öyle toparladı biraz. Bu ay aldığı kilonun cogunu da mamaya başladığımız ilk günlerde aldi. Doktor kilo alımı zigzagli gidiyor dedi anne sütü+mama şeklinde devam ediyoruz. Mamayi pek kusmuyor benim sütü ağız dolusu çıkarıyor, anlamadim gitti.

Kızarıklık var canm Oksizinc kullandım geçmedi Bi türlü. Eşime gelirken desitin mor olanı al dedim. Onu kullancam Bakalım. Prima premium care ince Bi bez çok rahat gibi sanki. Sevdim ben
Eşim prima aktif bebek 3 numara almış canım. Hemen bağladım incecik. Resmen molfixde ölmüşüz. Çokta hafif, çok rahat. Bizde pisige hamazinc çok iyi geldi, doktorumuz vermisti

Eşim prima aktif bebek 3 numara almış canım. Hemen bağladım incecik. Resmen molfixde ölmüşüz. Çokta hafif, çok rahat. Bizde pisige hamazinc çok iyi geldi, doktorumuz vermisti
Canm kaç kilo ki bebişin 3 numara kullaniyorsun? Primanin kalıpları büyük gibi. 3 numarası 6 kilodan başlıyor

Doktora dedin mi sütümü kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…