- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.481
Kaynanama gitsem yapamam orda herşeyi ben biliyorum tripleri var hiç çekememOfff işin zor ozmaan keşke ailenden biri gelse yada sen gitsen biraz alışana kadar idare etsen
senin bebek kaç kilo kuzumKuzum 3 azicicik küçük geliyo, sızdırmasın diye 4 e geçtik tam geliyo hatta burada 4 büyük gelir diyen vardı ona rağmen taşırdı. 4 bu hafta iyi olmuştu
kilo alımı neden yavaş canım sadece anne sutumu veriyosunCkolatakahve 3300 doğdu daha yeni 4500 oldu. 68 günlük.
Süreklilikle ilgisi yok canım hem adı reflü işte eskiden yediğini çıkardı dik tut derlerdi. Doktor kusmamın üşütmeyle ilgisi olmadığını söyledi bebeklerde o yüzden korkmamak lazım hem sadece açlık değil anneyi isteyince huzursuz uykusu olunca hep meme istiyorlar o da bazen fazla geliyor. Hep iyi düşünmek lazım hayat bize kötüy nasıl montaladıysa artıkSürekli olursa reflü olmuyormuydu
Mom tea iyi geldi birde 2 litre suya incir kayısı üzüm hurma çubuk tarçın karanfil iyice kaynatıyorum iki yemek kaşığı rezeneyi havanda dövüyorum kaynadıktan sonra en son ocağı kapatıp rexeneyi bi 10-15 dakika demleyip süzüyorum mutfağa her gelip gittikçe içiyorum iki güne göğüslerim şişiyor hemen sürekli yapsam daha iyi ama bazen yetişemiyorum işteKızlar süt yapıcı neler biliyorsanız tarifleri yazar mısınız
Vallaha annem beni nasıl büyüttüğünü anlatıyor şaşırıyorum.. Bizim zamanımızda o yoktu bu yoktu diyor.. bizde herşey var nasıl bakacağımızı bilmiyoruz..Süreklilikle ilgisi yok canım hem adı reflü işte eskiden yediğini çıkardı dik tut derlerdi. Doktor kusmamın üşütmeyle ilgisi olmadığını söyledi bebeklerde o yüzden korkmamak lazım hem sadece açlık değil anneyi isteyince huzursuz uykusu olunca hep meme istiyorlar o da bazen fazla geliyor. Hep iyi düşünmek lazım hayat bize kötüy nasıl montaladıysa artık
Eşim humananın emziren anneler için olanını almış still tee yazıyor mom tea ile aynıdır heralde ve rezeneli komposto nasıl oluyorBen mom tea içmiştim kokusunu sevmedim ama süt yapmıştı birde rezeneli kompostolar iyi geliyor bana göğüslerimi iki günde şişiriyor
Bende instagramda bi ebe yayınlamış ordan yazmıştım kuru üzüm kuru kayısı incir hurma çubuk tarçın karanfil iyice kaynatıyorsun rexeneyi biraz havanda dövüp kaynama bitince kapatıyorsun rezeneyi ilave edip 10-15 dakika demleyip süzüyorsun ben her mutfağa girdikçe içiyorum kafama göre genellikle 2-3 litre suya yapıyorum öyle göz kararı rezenede 1,5 litreye 1 yemek kaşığıEşim humananın emziren anneler için olanını almış still tee yazıyor mom tea ile aynıdır heralde ve rezeneli komposto nasıl oluyor
İkisi de oluyorCokeleklimi sütmu cnm
Canım bu işler uğraşmazsan oluyo galina :) çok örnek var. Ilki zor ikincisi sürpriz olan. Korunmakta fayda varBenim tüp bebekle oldu korunmadikda simdi.ama merak ediom korunmasiz hemen hamile kalabilicemmi)gerci cok erken ama
Sonraki yazımda yazdım canm verdi bizede :))doğum yaptığımız hastane vermişti bize aşı kartını size de vermeleri gerekirdi aslında
Herkesinki değişir. Ben 3.ayı bitiriyorum daha olmadım. İlk ayında olan da var 1 yıl boyunca olmayan da var.Regli ne zaman olunuyordu arkadaşlar 2 aylık olduk 38.günümde kanamam tamamen bitti hala regli olmadım
Canım ablamın da tüp bebek denemeleri başarısız oldu 3 kez. Sonra mucize şekilde normal hamile kaldı. Oğlu 7 aylıkken bir kez korunmasız ilişkiyle ikinciye hamile kaldı dikkat et bence :)Benim tüp bebekle oldu korunmadikda simdi.ama merak ediom korunmasiz hemen hamile kalabilicemmi)gerci cok erken ama
kilo alımı neden yavaş canım sadece anne sutumu veriyosun
Eşim prima aktif bebek 3 numara almış canım. Hemen bağladım incecik. Resmen molfixde ölmüşüz. Çokta hafif, çok rahat. Bizde pisige hamazinc çok iyi geldi, doktorumuz vermistiKızarıklık var canm Oksizinc kullandım geçmedi Bi türlü. Eşime gelirken desitin mor olanı al dedim. Onu kullancam Bakalım. Prima premium care ince Bi bez çok rahat gibi sanki. Sevdim ben
Canm kaç kilo ki bebişin 3 numara kullaniyorsun? Primanin kalıpları büyük gibi. 3 numarası 6 kilodan başlıyorEşim prima aktif bebek 3 numara almış canım. Hemen bağladım incecik. Resmen molfixde ölmüşüz. Çokta hafif, çok rahat. Bizde pisige hamazinc çok iyi geldi, doktorumuz vermisti
Doktora dedin mi sütümü kusuyorIlk ay kilo alamadı. Idrar yolu enfeksiyonu gecirdi. 2. Ay doktor mama takviyesi verdi. Öyle toparladı biraz. Bu ay aldığı kilonun cogunu da mamaya başladığımız ilk günlerde aldi. Doktor kilo alımı zigzagli gidiyor dedi anne sütü+mama şeklinde devam ediyoruz. Mamayi pek kusmuyor benim sütü ağız dolusu çıkarıyor, anlamadim gitti.
Galiba kuzum. Eşim prima aktif bebek 3numara almış canım. Çok güzel gibi şimdilik. Bant yerleri de rahatBelkide canım en iyisini sen bilirsin o pakette sıkıntı vardır belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?