- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.501
Gerçi yazmışsın 5400 civariyiz diye. Biz 40 günlükken 5650 falandı. Şimdi 6 yı geçmişizdir saniyorum prima 2 numara kullaniyoruz. Bugün 55 günlüğüz.Eşim prima aktif bebek 3 numara almış canım. Hemen bağladım incecik. Resmen molfixde ölmüşüz. Çokta hafif, çok rahat. Bizde pisige hamazinc çok iyi geldi, doktorumuz vermisti
Kuşum aylik 400 gramdan fazlası normal dedi ebe bi tanıdığım. Çok üzme kendini. Bizimkisi genelde çökelek gibi kusuyor. Bazende normal süt kusuyor burnumdan bile geliyo. Inşallah sıkıntısı yoktur. Doktorumuz bize kilosu normal kusar dedi. Sende kontrole falan gidince sor kuzumCkolatakahve 3300 doğdu daha yeni 4500 oldu. 68 günlük.
Canim cok saol ne kadar dusuncelisin. Benim annemler de Bursada, Ulucami yaninda mi dedigin yer? Genelde orada oluyor.Canım o kuranıkerimler bursada bir yerde 3,5 liraya satılıyor isimsiz hali acelen yoksa hafta içi satılan yere gidip telefon numaralarını alabilirim senin için
5300 canimsenin bebek kaç kilo kuzum
Regli olmayınca hamilede kalmayız öyleyse :)))Herkesinki değişir. Ben 3.ayı bitiriyorum daha olmadım. İlk ayında olan da var 1 yıl boyunca olmayan da var.
bizde aynı durumdayız ilk ay kilo alamadı bronşitten dolayı hastanede yattı.toplam 450 gram aldi..doktor mama takviyesi yap dedi gunluk 4..5 kez ama ben iki kz veriyirum simdi bakalim ikinci ay kontrolumuzde ne kadar aldı bakacagiz.kusmasina gelince bizimkide hemen her beslenmeden sonra bir miktarını hıçkırırken gazını çıkarmaya çalışırken çıkarıyor.mide kapagi gevsek sanırım.cunku ablasına aynen böyleydi ilaç kullanınca düzelmişti ama bunun icin henüz doktora gitmedim.sadedce senin sütünü kusuyorsa sen kendini üşütmüş filan olabilirsinIlk ay kilo alamadı. Idrar yolu enfeksiyonu gecirdi. 2. Ay doktor mama takviyesi verdi. Öyle toparladı biraz. Bu ay aldığı kilonun cogunu da mamaya başladığımız ilk günlerde aldi. Doktor kilo alımı zigzagli gidiyor dedi anne sütü+mama şeklinde devam ediyoruz. Mamayi pek kusmuyor benim sütü ağız dolusu çıkarıyor, anlamadim gitti.
Ben almadım ama düz beyazlardan almayı düşünüyorum. Sağlıklı bir yemek alışkanlığı için olabildiğince sade olup bebeğin sadece yemeğe odaklanmasi önemliymiş. Öyle oyalayip kandırarak oynatarak yemek yedirmek doğru değilmiş. Yediginin farkında olarak yemesi gerekiyormuş.Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Çok fonksiyonlu mu alacaksınız yoksa kkasşk beyazlardan mı?
Ben 3.5 aylık gibiyken ise başlayacağım o zaman bir öğünde tahmini 150 cc içer diye düşündüğüm için o kadar koyuyorum. Sen de ne zaman vermeyi düşünüyorsan ona göre porsiyonla çözdürünce ziyan olmasın.Kizlar sutu saklama posetine kac cc koyuyorsunuz bi deneyim dedim
bizde aynı durumdayız ilk ay kilo alamadı bronşitten dolayı hastanede yattı.toplam 450 gram aldi..doktor mama takviyesi yap dedi gunluk 4..5 kez ama ben iki kz veriyirum simdi bakalim ikinci ay kontrolumuzde ne kadar aldı bakacagiz.kusmasina gelince bizimkide hemen her beslenmeden sonra bir miktarını hıçkırırken gazını çıkarmaya çalışırken çıkarıyor.mide kapagi gevsek sanırım.cunku ablasına aynen böyleydi ilaç kullanınca düzelmişti ama bunun icin henüz doktora gitmedim.sadedce senin sütünü kusuyorsa sen kendini üşütmüş filan olabilirsin
O kadar iciomu ay bebisBen 3.5 aylık gibiyken ise başlayacağım o zaman bir öğünde tahmini 150 cc içer diye düşündüğüm için o kadar koyuyorum. Sen de ne zaman vermeyi düşünüyorsan ona göre porsiyonla çözdürünce ziyan olmasın.
5300 canım. Iyi geldiCanm kaç kilo ki bebişin 3 numara kullaniyorsun? Primanin kalıpları büyük gibi. 3 numarası 6 kilodan başlıyor
Eşim 3 almış canım denememiştik iyi geldiGerçi yazmışsın 5400 civariyiz diye. Biz 40 günlükken 5650 falandı. Şimdi 6 yı geçmişizdir saniyorum prima 2 numara kullaniyoruz. Bugün 55 günlüğüz.
Neyden korkuyorsun canimKızlar ya ilk birleşme çok zor oluyor dediler benim 52 günüm oldu korkuyorum birleşmeye benim gibi olanınız varmı böyle giderse hiç birleşemiyeceğim diye düşünüyorum
Yok öyle değil. Regl olmasa da hamile kalınabiliyor. Mesela benim yumurtlama günlerimde yine akıntı geliyor. Yumurtluyorum bence. Ama regl olmuyorum.Regli olmayınca hamilede kalmayız öyleyse :)))
3 tane mama sandalyesi alacağım. Annemin kayınvalidemin ve bizim eve. 2 tanesini ikea beyaz olandan alacağım, bizim eve de daha fonksiyonlu bişey planlıyorum.Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Çok fonksiyonlu mu alacaksınız yoksa kkasşk beyazlardan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?