2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eşim prima aktif bebek 3 numara almış canım. Hemen bağladım incecik. Resmen molfixde ölmüşüz. Çokta hafif, çok rahat. Bizde pisige hamazinc çok iyi geldi, doktorumuz vermisti
Gerçi yazmışsın 5400 civariyiz diye. Biz 40 günlükken 5650 falandı. Şimdi 6 yı geçmişizdir saniyorum prima 2 numara kullaniyoruz. Bugün 55 günlüğüz.

Kızlar ya ilk birleşme çok zor oluyor dediler benim 52 günüm oldu korkuyorum birleşmeye benim gibi olanınız varmı böyle giderse hiç birleşemiyeceğim diye düşünüyorum

Ckolatakahve 3300 doğdu daha yeni 4500 oldu. 68 günlük.
Kuşum aylik 400 gramdan fazlası normal dedi ebe bi tanıdığım. Çok üzme kendini. Bizimkisi genelde çökelek gibi kusuyor. Bazende normal süt kusuyor burnumdan bile geliyo. Inşallah sıkıntısı yoktur. Doktorumuz bize kilosu normal kusar dedi. Sende kontrole falan gidince sor kuzum

bizde aynı durumdayız ilk ay kilo alamadı bronşitten dolayı hastanede yattı.toplam 450 gram aldi..doktor mama takviyesi yap dedi gunluk 4..5 kez ama ben iki kz veriyirum simdi bakalim ikinci ay kontrolumuzde ne kadar aldı bakacagiz.kusmasina gelince bizimkide hemen her beslenmeden sonra bir miktarını hıçkırırken gazını çıkarmaya çalışırken çıkarıyor.mide kapagi gevsek sanırım.cunku ablasına aynen böyleydi ilaç kullanınca düzelmişti ama bunun icin henüz doktora gitmedim.sadedce senin sütünü kusuyorsa sen kendini üşütmüş filan olabilirsin

Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Çok fonksiyonlu mu alacaksınız yoksa kkasşk beyazlardan mı?
Ben almadım ama düz beyazlardan almayı düşünüyorum. Sağlıklı bir yemek alışkanlığı için olabildiğince sade olup bebeğin sadece yemeğe odaklanmasi önemliymiş. Öyle oyalayip kandırarak oynatarak yemek yedirmek doğru değilmiş. Yediginin farkında olarak yemesi gerekiyormuş.

Kizlar sutu saklama posetine kac cc koyuyorsunuz bi deneyim dedim
Ben 3.5 aylık gibiyken ise başlayacağım o zaman bir öğünde tahmini 150 cc içer diye düşündüğüm için o kadar koyuyorum. Sen de ne zaman vermeyi düşünüyorsan ona göre porsiyonla çözdürünce ziyan olmasın.

Bana da her emzirme sonrasi dedi öyle veriyorum 40 cc ya da 60cc içiyor ilk günlerde baya aldi sonra yine yavaşladı. Sağlık ocağındaki hemşire bile düşük kilolu mu doğdu diyor çok üzülüyorum. Ilk ay kilo almaları ne önemliymiş anladim. Ilk ay uzun dakikalar emmesine ve memeden inmemesine rağmen kilo alamayışı yıktı beni. Insallah senin kuzun da toparlamıştır.

O kadar iciomu ay bebis ya bn hemen ise baslamicam ama olurya sutum olmaz azalir felan disari cikinca yada lazim olabilir o yuzden sagayim dedim

Kızlar mama sandalyesi alan var mı? Çok fonksiyonlu mu alacaksınız yoksa kkasşk beyazlardan mı?
3 tane mama sandalyesi alacağım. Annemin kayınvalidemin ve bizim eve. 2 tanesini ikea beyaz olandan alacağım, bizim eve de daha fonksiyonlu bişey planlıyorum.

Yeni bir emzik keşfettim ve sipariş verdim. Benim kız damaklı sevmiyor. Piyasadakilerin de büyük kısmı damaklı. Sadece soothieyi seviyor onu da ağır geldiği için tutamıyor. Bu bulduğum yabancı bir marka. Kauçuk, hafif ve damaksız. Beş bininci emziğimiz hayırlı olsun

Eklentiler

• 57FBDE3D-AF11-49EA-B000-D79C4702EDA2.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…