2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar daha zamanı var ama ek gıda döneminde blw yöntemi düşünen var mı? Ben çok istiyorum ama yakın bir arkadaşım uyguladi ve şuan cocugu 2 yasinda beslenme problemleri yaşıyor. O yüzden kafam biraz karıştı. Çocuk aşırı iştahsız yemek yemiyor, kendi kendine yemeğe çok alıştığı için de asla annesinin elinden bir şey yemiyor. Sizin çevrenizde filan uygulayıp olumlu-olumsuz deneyimlerine tanık olduğunuz birileri var mı?

bizimde aman aman oyle bariz almıyor kilo.ama toparladı en azından şükürler olsun.21 inde 2 aylık kontrolümüz var ozaman kaç olacak bakalim.yalniz benim kızım beni uzun uzun emmiyor doğduğundan beri 5..10 dakika emip uyyakaliyor benim zorlumla uyandıra uyandıra zorla emziriyorum kısa emincede kilo alımı az diye düşünüyorum.

Az emen az mı kilo alıyor bence hayır sen 5dk da hızlı hızlı yiyip tabağını bitiriyorsun ben yarım saatte oyalanarak yiyorum

Az emen az mı kilo alıyor bence hayır sen 5dk da hızlı hızlı yiyip tabağını bitiriyorsun ben yarım saatte oyalanarak yiyorum
ay ne bileyim heryerde ilk 10 dakika gelen süt yağsız ve sulu oluyormuş asıl kilo aldıran süt on dakikadan sonra geliyormuş yazıyor bende uzuluyorum asıl yağlı sütü emmiyor haliylede kilo almiyor diye düşünüyorum

Bende blw düşünüyorum hatta bu haftasonu kitabı var almayı planlıyordum. Hiç duymamıştım öyle bişey şuan düşündürdü beni. Yemeyn çocuk çok zor olur. Bende hiç yemezmişim :)) bilmiyorum daha var belki de eski yöntemler en iyisidir :)

Aynı şey bende de var yeni evliyiz gibiyim ama dikiş yeri acısından galiba benimki. Bi de korkunun ustune gitmemek lazımmış. Daha kötü oluyormuş
Ya bende öyleyim bizim gibi olan yok sanırım ama uzun süre oldu birleşmedik eşimde artık istiyor ben de birşey diyemiyorum

Kuzum 3 azicicik küçük geliyo, sızdırmasın diye 4 e geçtik tam geliyo hatta burada 4 büyük gelir diyen vardı ona rağmen taşırdı. 4 bu hafta iyi olmuştu
Sabah bez alıcaz senin bebeğin kaç kg canım bende mi 4 alsamki kızım 5.700 gr bide hangi marka kullanıyorsun ben sleppy den bahsettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…