- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.541
Normal doğum mu yapmıştın70 gün oldu Doğum yapalı eşimle yakınlaşamadık bizde bir korku var ya bakalım ne olacak bi deneyeceğiz((((
Sezeryan canım en son 7 Nisan da beraber olmuştuk o gecede kızım olmuş zaten hamileliğimi çok erken öğrendim o günden bugüne daha olmadı senesi geldi sağolsun eşim iyi sabrettiNormal doğum mu yapmıştın
temiz bir agizbezini karbonatli suya batir emiyor zaten bebisler.o sirada diline surtuver.ben o sekilde gecirdimKızlar bugün ikinci ay aşılarımızı olmaya gittik. Bize iki aşı yaptılar. Verem aşısını çarşamba günü yapacakmış. Bu arada bebişinin ağzında pamukçuk çıkan var mı? Bizim bebişin ağzından hafif beyazlık vardı doktora gösterdim bana karbonat önerdi ama internette karbonatı önermiyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?İnternette bir damla Önermışlar doktora ondan bahsettim mantar için damla dedi.Ben karbonat öneriyorum dedi ama damlayı da yazdı. Eczaneden almak için gittim ama bulamadım ilacı. Pamukçuğu Karbonatla geçiren var mı?
Nuk aldinmiydi cnmYeni bir emzik keşfettim ve sipariş verdim. Benim kız damaklı sevmiyor. Piyasadakilerin de büyük kısmı damaklı. Sadece soothieyi seviyor onu da ağır geldiği için tutamıyor. Bu bulduğum yabancı bir marka. Kauçuk, hafif ve damaksız. Beş bininci emziğimiz hayırlı olsun
Valla cnm pnu bilmem de sleppy aldim deneme amacli prima kullaniodum ama sevmedim sleppyiMinies kullananlar ıslaklık göstergesi var mı onda
Evet aynen orası canım. Lahmacuncular var ya onun hemen üst tarafında kalıyoCanim cok saol ne kadar dusuncelisin. Benim annemler de Bursada, Ulucami yaninda mi dedigin yer? Genelde orada oluyor.
Lahmacuncu mu lahmacun mu acılımııEvet aynen orası canım. Lahmacuncular var ya onun hemen üst tarafında kalıyo
Biz de 7 Nisan'da kan tahlilinde öğrenmiştik oğlumu, galiba 5 Nisan da son ilişkiydiSezeryan canım en son 7 Nisan da beraber olmuştuk o gecede kızım olmuş zaten hamileliğimi çok erken öğrendim o günden bugüne daha olmadı senesi geldi sağolsun eşim iyi sabretti
Sleepy güzel ya. Ben begenmiştim. Fiyat performans olarak da gayet iyi aslında. Neden begenmedinValla cnm pnu bilmem de sleppy aldim deneme amacli prima kullaniodum ama sevmedim sleppyi
Dr browns 3 ayligiz hic gaz problemi yasamadikKızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Lansinoh momma öneririm canım çok memnunum. Bazen ben disari ciktigimda annemler sütümü onunla veriyorlar hic meme reddi yasamadim.En uygun hepsi burada satiyodu.Kızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Bizde de daha tık yok. Yan yatakta yatırıyoruz kızı ve hep bize dönük yatıyor. Eşime yaklaşımca bile nerden anlıyorsa gözünü açıyor :) bir de artık görüyor ve tepki veriyor herşeye. Bu şekilde hiç birşey yapamayız galiba :) zaten hamilelikte de toplasan 2-3 defa birlikte olmuşuzdur. En son eylül falandı galiba70 gün oldu Doğum yapalı eşimle yakınlaşamadık bizde bir korku var ya bakalım ne olacak bi deneyeceğiz((((
Lamsinoh momma yavaş akış. İlk günden beri kullanıyoruz 3 aydır hiç meme reddi yaşamadık.Kızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Almadım canm. Bir o kaldı galiba:) nuk’un var mıydı damaksız yuvarlak uçlu? Ben mağazada hepsine baktım hep damaklıydı. Tam yuvarlak istiyor kız :)Nuk aldinmiydi cnm
Bacakları sıkıyo canım. Biraz tombis bacaklı bizim kızCanm sanki sen büyük kullaniyorsun bezleri.kıyafet giydirince büyük durmuyor mu
Kendini kasmadan olsun canım. Eşine de anlat. Çok korkarsan çok kasarsın. Çok kasarsanda çok acır. Ve kısır döngü olarak devam eder. Tedavisi de 3 aya kadar uzar. O yüzden kasmadan yapmak lazımmış. Üstüne fazla gitmesin. Ben eşime anlattım sende anlatYa bende öyleyim bizim gibi olan yok sanırım ama uzun süre oldu birleşmedik eşimde artık istiyor ben de birşey diyemiyorum
Tamam canim baktiricam annemlere ben saol.Evet aynen orası canım. Lahmacuncular var ya onun hemen üst tarafında kalıyo
5300 kuzum. Molfix se 4 al, prima 3 iyi geldi bizeSabah bez alıcaz senin bebeğin kaç kg canım bende mi 4 alsamki kızım 5.700 gr bide hangi marka kullanıyorsun ben sleppy den bahsettim
Cok iyi emmiyo mu dedim ama gerci sizdirmamisti bi tane kullandım denicem artik gece prima gunduz de sleepySleepy güzel ya. Ben begenmiştim. Fiyat performans olarak da gayet iyi aslında. Neden begenmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?