2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
temiz bir agizbezini karbonatli suya batir emiyor zaten bebisler.o sirada diline surtuver.ben o sekilde gecirdim

Nuk aldinmiydi cnm

Sezeryan canım en son 7 Nisan da beraber olmuştuk o gecede kızım olmuş zaten hamileliğimi çok erken öğrendim o günden bugüne daha olmadı senesi geldi sağolsun eşim iyi sabretti
Biz de 7 Nisan'da kan tahlilinde öğrenmiştik oğlumu, galiba 5 Nisan da son ilişkiydi
Hamileyken hiç yapmadık. Aslında yanyana bile tereddüt ile uyuduk benim kocam çok sakar maalesef:)))))
Ama biz yakınlaştık ilki zor oldu maalesef. Ertelemeyin kızlar tabi kendinizi hazır hissetmeden de olmaz.

Kızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.

Kızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Lansinoh momma öneririm canım çok memnunum. Bazen ben disari ciktigimda annemler sütümü onunla veriyorlar hic meme reddi yasamadim.En uygun hepsi burada satiyodu.

70 gün oldu Doğum yapalı eşimle yakınlaşamadık bizde bir korku var ya bakalım ne olacak bi deneyeceğiz ((((
Bizde de daha tık yok. Yan yatakta yatırıyoruz kızı ve hep bize dönük yatıyor. Eşime yaklaşımca bile nerden anlıyorsa gözünü açıyor :) bir de artık görüyor ve tepki veriyor herşeye. Bu şekilde hiç birşey yapamayız galiba :) zaten hamilelikte de toplasan 2-3 defa birlikte olmuşuzdur. En son eylül falandı galiba

Lamsinoh momma yavaş akış. İlk günden beri kullanıyoruz 3 aydır hiç meme reddi yaşamadık.

Ya bende öyleyim bizim gibi olan yok sanırım ama uzun süre oldu birleşmedik eşimde artık istiyor ben de birşey diyemiyorum
Kendini kasmadan olsun canım. Eşine de anlat. Çok korkarsan çok kasarsın. Çok kasarsanda çok acır. Ve kısır döngü olarak devam eder. Tedavisi de 3 aya kadar uzar. O yüzden kasmadan yapmak lazımmış. Üstüne fazla gitmesin. Ben eşime anlattım sende anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…