2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya anlatsam da biraz zaman tanır sonra ister yani ben korkuyorum ya hepmi böyle olacağım..

Kızlar biberon önerebilecek olan var mı? Bebeğim geceleri hic dogru düzgün emmiyor. Gece sagip biberonla vermek istiyorum. Kasikla denedim cok dokuyor etrafa. Belki biberonla daha iyi olur.
Dr browns gaz icin aparatı var ve ucuda anne memesi gibi

Kızlar çok sinirliyim aylar sonra eşim yanaştı kırmak istemedim önceleri hep geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk becerdikte diyebiliriz . Önceden uyarmama rağmen sağolsun eşim korunmadı ve yapacağını yaptı . Allah korusun hamile kalırsam ben naparım ya 2 aylık bebegım ve tek basıma bakıyorum . Bu rahatlık ne adamdaki anlıyamıyorum her konuda bu kadar umursamaz olunmaz ya . Ertesi gün hapı kullansam işe yarar mı internetten okuyorum 1 hafta falan emzirmeyin diyor deliricem ya

Vallaha annem beni nasıl büyüttüğünü anlatıyor şaşırıyorum.. Bizim zamanımızda o yoktu bu yoktu diyor.. bizde herşey var nasıl bakacağımızı bilmiyoruz..
Aynen öyle valla ama onların yedikleriylr bizim yediklerimiz bir değil ve hep diyorum bizi bu folik asitler mahvetti diye

Almadım canm. Bir o kaldı galiba:) nuk’un var mıydı damaksız yuvarlak uçlu? Ben mağazada hepsine baktım hep damaklıydı. Tam yuvarlak istiyor kız :)
Aventin var canın ben aldım ama sürekli kullanmıyoruz araçta zor durumlarda veriyorum çekiştirip duruyor hiç sıkıntısı yok yeni doğan bebeklere meme reddi olmasın diye ondan veriliyor. Sıkıntı olmaz yani tavsiye ederim

Ben önce şüphelenince kullanmıştım canım. Eczaneye sor da gecikmeden al. Zaman geçtikçe etki etmiyomus

Aynen öyle valla ama onların yedikleriylr bizim yediklerimiz bir değil ve hep diyorum bizi bu folik asitler mahvetti diye
Herşey ilaç olmuş ben hamile kalmadan birsürü ilaç kullandım.. hamileliktede kullandım.. kızımı 1 aylık kontrollü vardı doktor 6 şurup bir fitil yazdı hepsini kullan dedi ilaçların tadına bakıyorum hepsi acı iğrenç artık öyle birşey oldu ki kızım mememi bile diliyle yokluyordu ilaç mı değil mi öyle emiyordu.. mama ya bi dünya para veriyoruz oda gaz yapıyor yanı çok zor bu devirde çocuk büyütmek.

Kızlar fitil kullananınız var mı ? Ben 2 kere kızım uyumadığı için kullandım..

Hiç kullanmadım. calpol yazmıştı doktor, ama fitil de bulunduracağım evde, sağlık ocağındaki hemşire calpol vermemi ates 38 ve üstü olursa fitil vermemi söylemişti, bu aralar kusuyor calpol midesine dokunabilir. Aşı dan sonra iki kere verdim şimdi o mu midesini bozdu diye düşünmeye başladım. Gaz için probiyotik damla ve şurup kullaniyoruz onlar mi yaptı diyorum çocuğun midesini mi mahvettik gibi bir sürü düşünce geçiyor aklimdan. Fitil paranoks s mi?

Acaba yumurtlama zamanin miydi doktor ultrasonla baksa anlar ilaca gerek kalmaz
Hiçbi fikrim yok . 26 kasımda dogum yaptım kanamam kesileli 2 3 gün oluyor doktorada gitmiştim bi sorun yok bazılarındw uzar demişti . Bu kanamanın icinde adet var mı bilmiyorum tabi . İnsallah hamile kalmam gerçekten öldüresim geliyo su adamı .

Sezeryan canım en son 7 Nisan da beraber olmuştuk o gecede kızım olmuş zaten hamileliğimi çok erken öğrendim o günden bugüne daha olmadı senesi geldi sağolsun eşim iyi sabretti
Oooo harbiden iyi sabretmiş :) bende sezeryan oldum ama hormonal sanırım bende çok kastım kendimi sanki normal doğum yapmışım gibi birde normal yapsam iki sene adamı yanıma yaklaştırmayacaktım demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…