2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Küstürme adamı sanırım vücutlar daha tam toparlanamadı ama onlar bu duyguları bilmiyorlar çok üstüne gitmemeni tavsiye ederim benim bebişte geceleri uyumuyor biz duş aldırıyoruz gece on buçuk gibi çift meme emziriyorum aralıksız iki saat uyusun diye öyle bir hazırlık yapıyoruz ama bende şimdi bebek uyanacak vs diye geriliyorum tam rahat olamıyorum tabi ilk bebeğim benim eşimde ben gerilince geriliyor ama hiç yoktan idare et diyorum bende :)

Aynı şeyi bizim hemşirelerde diyor gelmeden içir.. gaz problemini için kimyon veriyorum... şükür bi sıkıntı çıkmadı.. mübarek zaten herkes insana ilaç öneriyor görmedim kimse bitkisel yada ilaçsız parasız bir tedaviyi gösterdiğini şunu al bunu al çocuk deneme tahtası olmuş.. Allah senin evladınıda sana bağışlasın çok tatlılar ya.. ya seninki nasıl hareketlimi yoksa sakin mi?

Canm onların da ucu tam yuvarlak değil sanırım.
ağızını tam kapsadığı için gaz yapmıyor diğerleri gibi. farklı bir emzik malesef Internet üzerinde satılıyor mağazalarda hiç görmedim. benim yurt dışından geldi. bunun biberonu da var muhteşem kolik bebekler için de ideal. dediğim gibi çok farklı bu marka. burda çok pahalı malesef

Fitil ilaç kullanmak istemeyen arkadaşlar zamanında anneannem kardeşime yapmıştı hiç unutmam ağlamıştım kardeşime ne yapıyorsunuz siz doktor musunuz diye :) beyaz sabunu kenarından kesti onu ufacık yaptı uçlarını falan ovalleştirdi poposunun içine koydu zaten çok kolay giriyor pırt diye beş dakika sürdü sürmedi hemen kardeşim kakasını yapıp rahatlamıştı öncesinde morarmıştı ağlarken umarım bir zararı yoktur bizde bişey olmamıştı ama aklınızda olsun

Reactions: 114
Aynen gaxete olmazsa sabun deneyeceklerdi ama ıkınırken bayağı kaka yaptı yazık içi nasıl dolmuşsa. Rahatladı uyuyo şimdi..

Valla çok komikti zaten canım ben bebek sallıyorum bi yandan eşimi yönlendiriyorum ben konuştukça eşim bana cimcik atıyor bildiğin psikolojik şiddet uyguladı 1 yıldır çok hoşgörülü davrandı hakkını yiyemem sıkıntı bende ya rahat olamıyorum yeni evlenmiş gibiyim kaçacak delik arıyorum gece olunca

Fitil değil canım zeytinyağına gazeteyi batırıp ucunu sivriltip popoya koydular.
Kulak çöpü daha hijyenik canım birdaha gazete yaptırma kaç kişinin eli değiyor boyalı bir kutu kulak çöpü al zeytin yağına sok pamuk zeytinyağını emsin sokmadan önce bebeğin poposu yırtık tahriş olmasın diye zeytinyağı ile iyice masaj yap öyle sok ucunu sok sadece bekle hemen çıkarıyor

Canım çok sıkıldı kızlar. Elinin üstünden kan aldılar çok canı yandı oğlumun normalde rahat oluyordum ama bu kez üzüldüm. Fakültede alırken kolundan bir kerede aldılar kolayca tabi tecrübeli hemşire oradaki ama ne bileyim yazık minicik bebeklerin canı yanıyor
Bu arada rapor çıkardı doktorumuz mama için. Tadı çok kötüymüş

Evet paranoks s fitil canım doktor bana 6 şurup yazdı ben bir iki verdim baktım iyi olmuyor kestim gaz için kimyon veriyorum.. çoçuğum şuan meme emerken diliyle yokluyor ilaçmı değil mi sonra emiyor

Kızlar aliekspres sitesi nasıl bi site güvenilirmi? Ordan alısverş yapan oldumu.Daha önce hiç alısveriş yapmadım.fiyatlar uygun görünüyor

kızlar baby&me'nin bebek bezini ve ıslak mendilini kullanan var mı aranızda? nasıl? malum şimdi e-bebek de indirimler var onu da mı denesem diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…