- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.601
Hiç duymamıştımFitil değil canım zeytinyağına gazeteyi batırıp ucunu sivriltip popoya koydular.
Gaz problemi ishal olmuştu pamukcukta vardıCanım ne probleminiz var ki neden o kadar çok ilaç verdi?
Küstürme adamı sanırım vücutlar daha tam toparlanamadı ama onlar bu duyguları bilmiyorlar çok üstüne gitmemeni tavsiye ederim benim bebişte geceleri uyumuyor biz duş aldırıyoruz gece on buçuk gibi çift meme emziriyorum aralıksız iki saat uyusun diye öyle bir hazırlık yapıyoruz ama bende şimdi bebek uyanacak vs diye geriliyorum tam rahat olamıyorum tabi ilk bebeğim benim eşimde ben gerilince geriliyor ama hiç yoktan idare et diyorum bende :)valla akşam yakınlaştık ama çok kötü geçti yanımızda bebek hamakta tülbent bağlı oturduğumuz yerden sallayalım diye elimde tülbent ben bebeği salladım eşim devam etti ayrıca çok kavga ettik lütfen yavaş saygılı ol dedikçe adam beni öldürecekti ne alakası var sezeryan oldun niye acısın diyor doktorlar boşunamı diyor sezeryan olunca 50 günden sonra serbest diye dedim devamlı söylendim adam bişey anlamadı bende bebek salladım zaten bence bir sene daha denemez yüzüme bakmıyor
Aynı şeyi bizim hemşirelerde diyor gelmeden içir.. gaz problemini için kimyon veriyorum... şükür bi sıkıntı çıkmadı.. mübarek zaten herkes insana ilaç öneriyor görmedim kimse bitkisel yada ilaçsız parasız bir tedaviyi gösterdiğini şunu al bunu al çocuk deneme tahtası olmuş.. Allah senin evladınıda sana bağışlasın çok tatlılar ya.. ya seninki nasıl hareketlimi yoksa sakin mi?aynen öyle hem maddi hem manevi sıkıntı sürekli. ben doktor ilaç desede ilaçsız yolunu arıyorum baktım yok o zaman ilaç kullanıyorum.şimdi hemen alışmışlar ilaç iç diye.ben 2. ay aşısına götürücem ebe diyorki gelmeden önce calpol ver ateşi çıkmasın. nereden biliyorsun ateşi olacağını ki hiç ateşi çıkmadı çok şükür. senin bebişte haklı yavrum ne geliyor bilmiyor önce o minnak diliyle baksınmış oyyy yerim ben onu yaaa Allhım esirgesin sağlık mutluluk bebişlerimizle olsun her zaman
ağızını tam kapsadığı için gaz yapmıyor diğerleri gibi. farklı bir emzik malesef Internet üzerinde satılıyor mağazalarda hiç görmedim. benim yurt dışından geldi. bunun biberonu da var muhteşem kolik bebekler için de ideal. dediğim gibi çok farklı bu marka. burda çok pahalı malesefCanm onların da ucu tam yuvarlak değil sanırım.
Canım bide buna bak istersen.İşte soothieyi seviyor birtek. O da ağır geliyor tutamıyor. Biz tutarsak saatlerce çekiyor uykuya onunla dalıyor.
Aynen gaxete olmazsa sabun deneyeceklerdi ama ıkınırken bayağı kaka yaptı yazık içi nasıl dolmuşsa. Rahatladı uyuyo şimdi..Fitil ilaç kullanmak istemeyen arkadaşlar zamanında anneannem kardeşime yapmıştı hiç unutmam ağlamıştım kardeşime ne yapıyorsunuz siz doktor musunuz diye :) beyaz sabunu kenarından kesti onu ufacık yaptı uçlarını falan ovalleştirdi poposunun içine koydu zaten çok kolay giriyor pırt diye beş dakika sürdü sürmedi hemen kardeşim kakasını yapıp rahatlamıştı öncesinde morarmıştı ağlarken umarım bir zararı yoktur bizde bişey olmamıştı ama aklınızda olsun
Valla çok komikti zaten canım ben bebek sallıyorum bi yandan eşimi yönlendiriyorum ben konuştukça eşim bana cimcik atıyor bildiğin psikolojik şiddet uyguladı 1 yıldır çok hoşgörülü davrandı hakkını yiyemem sıkıntı bende ya rahat olamıyorum yeni evlenmiş gibiyim kaçacak delik arıyorum gece oluncacanım kusura bakma ama çok güldüm o sahneyi hayal edince. Niye böyle bu erkekler ya. Olsun da ne olursa olsun. Ben çocuktan önce yok be bizi etkilemez çocuk diyordum ama öyle olmuyormuş. Bundan sonra bı 5 sene filan çocugun keyfine göre ayarlayacağiz mecbur kendimizi galiba. Çok tuhaf geliyor bana da öyle doğaçlama olmadı mı alalacele bi şey yetiştirirmis gibi.
Kıyamam kuzuya bir kaç gün WC ye çıkamayınca nasıl rahatsız oluyorum karın ağrısından bu kuzuları düşünemiyorum bileAynen gaxete olmazsa sabun deneyeceklerdi ama ıkınırken bayağı kaka yaptı yazık içi nasıl dolmuşsa. Rahatladı uyuyo şimdi..
Hepsi üst üste gelmiş kıyamam geçmiş olsun miniğeGaz problemi ishal olmuştu pamukcukta vardı
Kulak çöpü daha hijyenik canım birdaha gazete yaptırma kaç kişinin eli değiyor boyalı bir kutu kulak çöpü al zeytin yağına sok pamuk zeytinyağını emsin sokmadan önce bebeğin poposu yırtık tahriş olmasın diye zeytinyağı ile iyice masaj yap öyle sok ucunu sok sadece bekle hemen çıkarıyorFitil değil canım zeytinyağına gazeteyi batırıp ucunu sivriltip popoya koydular.
Evet paranoks s fitil canım doktor bana 6 şurup yazdı ben bir iki verdim baktım iyi olmuyor kestim gaz için kimyon veriyorum.. çoçuğum şuan meme emerken diliyle yokluyor ilaçmı değil mi sonra emiyorHiç kullanmadım. calpol yazmıştı doktor, ama fitil de bulunduracağım evde, sağlık ocağındaki hemşire calpol vermemi ates 38 ve üstü olursa fitil vermemi söylemişti, bu aralar kusuyor calpol midesine dokunabilir. Aşı dan sonra iki kere verdim şimdi o mu midesini bozdu diye düşünmeye başladım. Gaz için probiyotik damla ve şurup kullaniyoruz onlar mi yaptı diyorum çocuğun midesini mi mahvettik gibi bir sürü düşünce geçiyor aklimdan. Fitil paranoks s mi?
Evet maalesef teşekkür ederim teyzesiHepsi üst üste gelmiş kıyamam geçmiş olsun miniğe
Kremin adını yazar mısınDoktorun yazdığı jel ilişkiden önce sürülecekmiş canım. Bi ara niyetlenip sürmüştüm baya iyi geldi ama tam geçmedi daha. Kadının doğası işte
Ne kadar çikarsa arada bi sağim yapiyorum 60 ta var 150de var çıkarırken 2-3 çıkarırım dedimKizlar sutu saklama posetine kac cc koyuyorsunuz bi deneyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?