- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #4.861
Ayy aynı senin gibiydi bi regli zamanı yarim çikolata yerdi o kadar. Başka tatlı hiç aramazdı. Ben seni kestim gözüme 1 ay sonra sorucam bakalim Allah o günleri gösterirse bize. Senin için çok erkek hissettim şimdi tatlı sevmeyen sen tatlı yiyorsunYa canım inan ki bana şuan mesajını gördüğümde gülümsedimhattaa evet ben tatlıyı sevmeyen biriyim bayramlarda bile ucundan agzıma degdırmeyen ben ki o serbetli tatlıları hıc ama hıc sevmezdım ınan bana suan bana getır sınırsız karnım doyana kadar tıksınmeden yıyebılırım esıme hatta fazla almaması ıcın uyarmıstım ve en buyuk fark bende bu ki düşün cayıma bıle seker atmayan ben sımdı yanında tatlı yıyebılırım bu kadar anormal goze carpıo benimki hmmmm tatlıyı deli gibi arayıp suan aramamandan gideyim bende banada minnoş melek bir kız yoldaymıs gibi geldi canım yaaa not alalım birbirimizi çok merak ediyorum bakalım hislerimiz doğrumudur
Benim de az az peçete ye silince geliyor rabbime emanetletAz az devam ediyor rabbim korusun bebişlerimizi
Canım su içme hatırlatıcısı var onu indir telefonuna insan dalıp unutabiliyo. Hem takip etmen kolay olur. En az 3lt içmek lazım. Ben içmeden uyumuyorum.Icicem canim su koydum onume insallah genisletir keseyi arkadaşınında mi kese kucuktu biraz yoksa sadece suyumu azdi.
bende 3 lt ye yakın içmeye çalışıyorum ama sanki içtikçe şişiyorum ayaklarım şişmiş şimdiden ayakkabılarım olmuyor yahuCanım su içme hatırlatıcısı var onu indir telefonuna insan dalıp unutabiliyo. Hem takip etmen kolay olur. En az 3lt içmek lazım. Ben içmeden uyumuyorum.
Anladim canimm bende deneyeyim bakalim sonucunu yazarim :) cok sagolValla canım biraz hani ekşimsi gibi ama öyle aman aman kötü gelmiyor bana hele ki alıstıktan sonra ve midemi rahatlattıktan sonra olmayınca evde bir telaş alıyor beni o kadar rahatlattı ki anlatamam sana ... Abartmadan günde bir bardak içiyorum ve mükemmel sonuç ... Zaten biranda kilo almaya basladım potansıyeline girmemin sebebide belkide bu şişliktendi
Hayırlara çıksın inşallaah rüyan canım ne güzel birAyy aynı senin gibiydi bi regli zamanı yarim çikolata yerdi o kadar. Başka tatlı hiç aramazdı. Ben seni kestim gözüme 1 ay sonra sorucam bakalim Allah o günleri gösterirse bize. Senin için çok erkek hissettim şimdi tatlı sevmeyen sen tatlı yiyorsun
Ben çok erkek hissediyorum ama gönlüm küçüklükten beri kız istiyo saklayamam şimdirüyamda bebeğim kız olmuş onu sevip burnundan opuyodum bugün çok güzeldi yaaaa :)
Rica ederim canım benim sende sağolAnladim canimm bende deneyeyim bakalim sonucunu yazarim :) cok sagol
Çokl tatlı canm ya maşşallah şimddidn bende kucagma almak istyrm bergmi görnce dayanamıyorm ya :) hep diyrm keşke böle küçük kalsalar büyümeseler :)Evet cnm hastanedeyiz 2 günlük burda Eki Görüntüle 2138939 2 saatlik oğlusum dünya 'ya geleli 2 saat olmustu
Normal benmde öleydi ilk zamanlar şimdi arada hafif hafif oluyor normal cnm:)Güzel anne adayları soruma cevap alamadım. Sabahtan bu zamana kadar adet ağrısı çekiyorum. Kanama vs. yok. Şiddetli değil ağrım ama sanki oldum olacağım gibi hissediyorum. Normal midir bu durum? Çok mu evhamlıyım yoksa ben anlayamıyorum.
Su içip yarayanlardan misin benim gibubende 3 lt ye yakın içmeye çalışıyorum ama sanki içtikçe şişiyorum ayaklarım şişmiş şimdiden ayakkabılarım olmuyor yahuİleride duba olucam gideceğim yerlere yuvarlanarak gitmeye başlıcam
9Eki Görüntüle 2138917 göbus diyen anneler bakin oğlumda ki göbusum burda son ayim bu gobusten bu yakışıklı ciktiEki Görüntüle 2138918 Eki Görüntüle 2138917
Progestan sersem gibi yapar. Sürekli uyku hali olur ama iyidir. Ben doktora gittiğimde hiçbir hamilelik belirtim yoktu. Bel ağrım olduğu için bana da verdi. Belki de benim onunla alakalı bir değerim düşük. Çünkü onu içmeye başladıktan sonra biraz göğüsler dolgunlasir ve hamile gibi hissetmeye başladım . Öğretim ve okulda perişan oluyorum ama yapacak bir şey yok artıkKızlar progestan kullanan var mı. Pazartesi az miktarda pembemsi akıntım oldu doktorum da progestan yazdı, 5 gündür günde 3 doz kullanıyorum, aşırı sersemletiyor üstelik çalışıyorum işteyken hiç çekilmiyor. Bebeğime birşey olur mu diye de çok korkuyorum
Güzel anne adayları soruma cevap alamadım. Sabahtan bu zamana kadar adet ağrısı çekiyorum. Kanama vs. yok. Şiddetli değil ağrım ama sanki oldum olacağım gibi hissediyorum. Normal midir bu durum? Çok mu evhamlıyım yoksa ben anlayamıyorum.
demk hamilesinİlk bebeğimde toplu mesaj çekecektim nerdeyse ama bunda belli olana kadar seslenmicem
Çevremdekiler tehlikeli olduğunu söylüyor korkmaya başladım. Burada herkes normal diyor. İnşallah normaldirNormal benmde öleydi ilk zamanlar şimdi arada hafif hafif oluyor normal cnm:)
Ilk öncelikle tabikide sağlıklı sihhatli olmaları gerisi hiç önemli değil. Ikiside evlat :) sende çok erkek hissettim ya. Takibe aldım zaten bi öğreneyim haber vericem. Ne değişik şey ya sevmediğimizi deli gibi sevdiriyo sevdiğimiz şeyleri aratmiyo. Bizim canlarımız onlar ya. :)Hayırlara çıksın inşallaah rüyan canım ne güzel bir
Rüya ... Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsinBende aynı arkadasın gibiyim canım regl olacagım zaman alırdım bir paket bitmesine yakın reglimin pakete bile bakmazdım ayyy nasıl yıyorum sunu tatlı tatlı diye ve kadınların bu dönemlerinde ki tatlı krizine basıma gelince daha iyi anlamıştım...Çünkü küçüklükten beri böyleydim limona tuz döker yerdim şimdi limonata agzımda acayıp bı tat bırakıyor resmen aramıyorum tıksınme yok ama aramıyorum da bakalım canım yaa sağlıklı hayırlı olsun inşallaah aklımdasın bende seni haberdar etmek isterim hangimizin aklına gelirse yazalım mutlaka canım
İnşallah normaldir canım benim. Sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah...Merhaba, ben bugün sabah doktordaydım benimde ara ara kasık ağrım oluyor. Doktora sordum ilk zamanlar için normal olduğunu söyledi. İçin ferah tut olumsuz şeyler düşünme. İyi düşün iyi olsun her şey. Allah sağ salim kucağına almayı Nasip etsin bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?