2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy aynı senin gibiydi bi regli zamanı yarim çikolata yerdi o kadar. Başka tatlı hiç aramazdı. Ben seni kestim gözüme 1 ay sonra sorucam bakalim Allah o günleri gösterirse bize. Senin için çok erkek hissettim şimdi tatlı sevmeyen sen tatlı yiyorsun
Ben çok erkek hissediyorum ama gönlüm küçüklükten beri kız istiyo saklayamam şimdi rüyamda bebeğim kız olmuş onu sevip burnundan opuyodum bugün çok güzeldi yaaaa :)

Icicem canim su koydum onume insallah genisletir keseyi arkadaşınında mi kese kucuktu biraz yoksa sadece suyumu azdi.
Canım su içme hatırlatıcısı var onu indir telefonuna insan dalıp unutabiliyo. Hem takip etmen kolay olur. En az 3lt içmek lazım. Ben içmeden uyumuyorum.

Canım su içme hatırlatıcısı var onu indir telefonuna insan dalıp unutabiliyo. Hem takip etmen kolay olur. En az 3lt içmek lazım. Ben içmeden uyumuyorum.
bende 3 lt ye yakın içmeye çalışıyorum ama sanki içtikçe şişiyorum ayaklarım şişmiş şimdiden ayakkabılarım olmuyor yahu İleride duba olucam gideceğim yerlere yuvarlanarak gitmeye başlıcam

Anladim canimm bende deneyeyim bakalim sonucunu yazarim :) cok sagol

Hayırlara çıksın inşallaah rüyan canım ne güzel bir
Rüya ... Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı etsin Bende aynı arkadasın gibiyim canım regl olacagım zaman alırdım bir paket bitmesine yakın reglimin pakete bile bakmazdım ayyy nasıl yıyorum sunu tatlı tatlı diye ve kadınların bu dönemlerinde ki tatlı krizine basıma gelince daha iyi anlamıştım...Çünkü küçüklükten beri böyleydim limona tuz döker yerdim şimdi limonata agzımda acayıp bı tat bırakıyor resmen aramıyorum tıksınme yok ama aramıyorum da bakalım canım yaa sağlıklı hayırlı olsun inşallaah aklımdasın bende seni haberdar etmek isterim hangimizin aklına gelirse yazalım mutlaka canım

Güzel anne adayları soruma cevap alamadım. Sabahtan bu zamana kadar adet ağrısı çekiyorum. Kanama vs. yok. Şiddetli değil ağrım ama sanki oldum olacağım gibi hissediyorum. Normal midir bu durum? Çok mu evhamlıyım yoksa ben anlayamıyorum.

Su programı çok iyi oluyor unutsan bile haatırlatıyor saat başı kalkıp içiyosın :) bende salı günü bebegim kalp atışlarını duymaya gidicem hayırlısıyla 6+5 olacak inşallah duyarım :)

Normal benmde öleydi ilk zamanlar şimdi arada hafif hafif oluyor normal cnm:)

Su içip yarayanlardan misin benim gibuödem yapmıştır vücudun yürüyüş yapmamız lazım aslında ya. Benim düşük tehlikem vardı biraz daha geçsin öyle başlıcam yürüyüşlere korkuyorum şimdi bişey olur diye. Ve deniz tuzu tuketiyorum yemek piştikten sonra atıyorum. ben ödem hissetmiyorum olmadı henüz yani.

Progestan sersem gibi yapar. Sürekli uyku hali olur ama iyidir. Ben doktora gittiğimde hiçbir hamilelik belirtim yoktu. Bel ağrım olduğu için bana da verdi. Belki de benim onunla alakalı bir değerim düşük. Çünkü onu içmeye başladıktan sonra biraz göğüsler dolgunlasir ve hamile gibi hissetmeye başladım . Öğretim ve okulda perişan oluyorum ama yapacak bir şey yok artık

Merhaba, ben bugün sabah doktordaydım benimde ara ara kasık ağrım oluyor. Doktora sordum ilk zamanlar için normal olduğunu söyledi. İçin ferah tut olumsuz şeyler düşünme. İyi düşün iyi olsun her şey. Allah sağ salim kucağına almayı Nasip etsin bebeğini.

Ilk öncelikle tabikide sağlıklı sihhatli olmaları gerisi hiç önemli değil. Ikiside evlat :) sende çok erkek hissettim ya. Takibe aldım zaten bi öğreneyim haber vericem. Ne değişik şey ya sevmediğimizi deli gibi sevdiriyo sevdiğimiz şeyleri aratmiyo. Bizim canlarımız onlar ya. :)

İnşallah normaldir canım benim. Sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…