- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.641
Canm kendimize çok şey aldım ama bebek için aldıklarım kamera, oyuncak sepeti, oyuncak, ayakkabı, tulum, bebek arabası organizatörü, toka,Neler aldin cnm
Valla bizim de öyle. Artık her şey gaz yaptığı için sakınmıyorum ben de...
Oğlunun ne zmaan bitmişti gazı? Herkes 3-4 ayda diyor ama sanki daha uzun sürer gibi.
Geçmiş olsun canm ya. Benimki de yapamıyor. 4-5 günde bir o da zorla. Napıcaz bu kaka problemlerimi bilmiyorumAlerjisi var canım ve yeşil kaka yapıyor sürekli . İnek sütü alerjisi görünüyor. Bugün süt yumurta için tahlili için kan verdik. Eğer seviyesi yüksek ise çıkar dedi doktor ona göre diyet süremi uzatacak. .
O kadar üzüldüm ki kaka yapamadığını söyledim en son pazartesi sabah yapmıştı uyarayım dedi bı hortum soktu o an diyemedim bir şey ama eve geldim hala ağlıyorum. Ben öpmeye kıyamıyorum
Nasıl izin verdim nasıl yapmayalım diyemedim.
Yok bende alisveris yapiyorum cnm onda sıkinti yok da nasil oyuncaklar aldin onu merak etmistimCanm kendimize çok şey aldım ama bebek için aldıklarım kamera, oyuncak sepeti, oyuncak, ayakkabı, tulum, bebek arabası organizatörü, toka,
aynen benimikde çok gazlı lağman yapacaz diyorlar çok fazla kendi çıkaramaz o yüzden böyle ağlıyor. tamamda yaptığınız ilk zaman rahat sonra yine aynı bağırsak hareketlerini etkiler diyorum o zaman git evine ağlasın diyor böyle işmi olur. şikayet ettim ama bir şey yok ortada ve hepside böyle zatenBana da fitil ver gel dedi. Ne kadar basit olmuş artık onlar için böyle şeyler. Hiç güvenmiyorum saglikcilara artık. Hep anı kurtarma pesindeler hiç uzun vadeli bu körpecik bedenlere ne zararlar veriyoruz demiyorlar. Geçen gün bi doktor diyordu artık yeni bir hastalık girdi literatüre, çocuklarda fazla atesdusurucu kullanımına bağlı karaciğer yetmezliği diye.
evet satıcıya soru sor kısmından yapabilirsinOyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
O yüzden ben doktorumdan çok memnunum ya çok yükselmedikçe sakın verme dedi bana. Zaten eşim de sağlık sektöründe. Allah korusun kalıcı bir hasar veya ölüme yol açmıyorsa ilaç kullanmak böbrekleri bitiriyor. İnşallah mecbur kalmayız hiçBana da fitil ver gel dedi. Ne kadar basit olmuş artık onlar için böyle şeyler. Hiç güvenmiyorum saglikcilara artık. Hep anı kurtarma pesindeler hiç uzun vadeli bu körpecik bedenlere ne zararlar veriyoruz demiyorlar. Geçen gün bi doktor diyordu artık yeni bir hastalık girdi literatüre, çocuklarda fazla atesdusurucu kullanımına bağlı karaciğer yetmezliği diye.
Biz sık sık yapıyoruz ama geç geliyor canım haberin olsun bir ayı falan buluyorKızlar aliekspres sitesi nasıl bi site güvenilirmi? Ordan alısverş yapan oldumu.Daha önce hiç alısveriş yapmadım.fiyatlar uygun görünüyor
teşekkür ederim canım bende bakayım olmazsa alayım deneyimGeçmiş olsun, şu gaz bir bitse artık...
Canım eşim çok alışveriş yapıyor. Farklı satıcılar var, yorumlara ve puanlara göre alışveriş yaparsan sorun yaşamazsın. Ama kargo bazen 1 ay sürüyor bazen 2 hafta hiç bellş olmuyor.
Ben ıslak mendilini aldım, pamuk kullanıyorum ama dışarıda ıslak mendil kulkanıyorum. Baby&me ve sleepynin mendillerini karışık kulkanıyorum, ikisi de gayet güzel indirimde alıcam yine. Bebek bezini bilemiyoru ama alt açması küçük. 60x90 olanlar daha kullanışlı bununki 60x60 bna küçük geliyor.
Cnm benim oğlumun da öyle oluyor salgı olması normalmış bu aylarda başlıyormuş diş çıkana kadar devammışkizla r bebeğinin tükürüğü sünen var mi?benim kızımın tükürüğü sünüyor.gogsumu ağzından çekince tukurugunun uzadigini görüyorum nedendir acaba
Ebebekten almıştık piyanolu pembeli birşey markasını hatırlamıyorum canım. Ama ne alırsan al aynalı olsun çok eğleniyor bizimki aynayla. Zaten gelişim için iyiymişOyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
Sağol canım,ablam hemşire çok kızdı niye izin verdin dedi. 10 güne kadar bekle dedi. Eğer huysuzluğu varsa fitil verirsin dedi. Hala içim acıyor doktor a izin verdigime kendimi suçluyorum iyi bir anne değilim diye. İnan gözlerim yeniden doldu şimdiGeçmiş olsun canm ya. Benimki de yapamıyor. 4-5 günde bir o da zorla. Napıcaz bu kaka problemlerimi bilmiyorum
Fisher Price in piyanolusunu aldım ayaklarıyla piyanoyu tekmeliyordu, pek ilgisini çekmemişti ama dün 15 dk oyuncaklarını baktı uzun uzun.Oyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
Bence iyi canım
Çok sevindimBence iyi canım aylık 600 gr dan çok alınması bekleniyor gayet iyi
Ben de emzige alistirmaya calisiyorum cnm ya meemyi emzik gibi kullaniyo bunaldim artik.Haklısın cnm daha küçükleri de var bunlar böyle böyle büyüyor demekki ay ne olur dikkat edin şuan hala salgın var Allah’ım kimseye yaşatmasın bize de yaşaktmasın dışarı çıkınca ağzını kapa
Mama vermiyo muydun kuzumİlacın reçetsinde bile 1 hafta emzirmeyin yazıyomus nssıl kullanıyım kafayı yicem ya
Cnm 2 tane asi oldu bacaktan omuzdan olan asiyi haftaya vurulcak.o asi yokmus.Islak bez ve şurup cnm. Sakın sirkeli su falan yapma üstündekileri bi kat incelt şurup ver çıkmaz iner ateşi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?