2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla bizim de öyle. Artık her şey gaz yaptığı için sakınmıyorum ben de...
Oğlunun ne zmaan bitmişti gazı? Herkes 3-4 ayda diyor ama sanki daha uzun sürer gibi.

Oğlumun feciydi kolikti. 6 aydan sonra azaldi bitmesi yaşıni buldu. Senin oğlunun gaz sorunu o kadar degildir canım. 6 aydan sonra rahatlariz 4. Aydan sonra da geciyormus. Erkek bebeklerde daha çok oluyor gaz sorunu ama kızımda da yaşıyorum bence genetik kendimde hamileligimde cok çektim gazdan, ailecek sindirim problemleri cok yaşarız. Eşim maden suyu içmeden yediğini sindiremez.

Geçmiş olsun canm ya. Benimki de yapamıyor. 4-5 günde bir o da zorla. Napıcaz bu kaka problemlerimi bilmiyorum

Oyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.

aynen benimikde çok gazlı lağman yapacaz diyorlar çok fazla kendi çıkaramaz o yüzden böyle ağlıyor. tamamda yaptığınız ilk zaman rahat sonra yine aynı bağırsak hareketlerini etkiler diyorum o zaman git evine ağlasın diyor böyle işmi olur. şikayet ettim ama bir şey yok ortada ve hepside böyle zaten

kizla r bebeğinin tükürüğü sünen var mi?benim kızımın tükürüğü sünüyor.gogsumu ağzından çekince tukurugunun uzadigini görüyorum nedendir acaba

O yüzden ben doktorumdan çok memnunum ya çok yükselmedikçe sakın verme dedi bana. Zaten eşim de sağlık sektöründe. Allah korusun kalıcı bir hasar veya ölüme yol açmıyorsa ilaç kullanmak böbrekleri bitiriyor. İnşallah mecbur kalmayız hiç

teşekkür ederim canım bende bakayım olmazsa alayım deneyim

Oyun halisi olarak hangi marka kullaniyorsunuz. Tutumluannede pazarlik yapilabiliyor mu hicbir fikrim yok da.
Ebebekten almıştık piyanolu pembeli birşey markasını hatırlamıyorum canım. Ama ne alırsan al aynalı olsun çok eğleniyor bizimki aynayla. Zaten gelişim için iyiymiş

Geçmiş olsun canm ya. Benimki de yapamıyor. 4-5 günde bir o da zorla. Napıcaz bu kaka problemlerimi bilmiyorum
Sağol canım,ablam hemşire çok kızdı niye izin verdin dedi. 10 güne kadar bekle dedi. Eğer huysuzluğu varsa fitil verirsin dedi. Hala içim acıyor doktor a izin verdigime kendimi suçluyorum iyi bir anne değilim diye. İnan gözlerim yeniden doldu şimdi

Bebeğimin kakası bugün prima dan da sızdı tam 2 kat kıyafetten çıktı. Bezde ve bağlamamda kusur bulmuyorum artık. Çünkü 5 günde bir kaka yapiyor. Haliyle çok dolduruyor bezi kıyafetinden taşıyor. İlk zamanlar her bezi kakalı olurdu hiç taşmazdi tabi o zaman bu kadar çok yapmadığı için demekki.

Ben de emzige alistirmaya calisiyorum cnm ya meemyi emzik gibi kullaniyo bunaldim artik.

Islak bez ve şurup cnm. Sakın sirkeli su falan yapma üstündekileri bi kat incelt şurup ver çıkmaz iner ateşi kuzum
Cnm 2 tane asi oldu bacaktan omuzdan olan asiyi haftaya vurulcak.o asi yokmus.
Cok huzursuzdu asidan dolayi ama atesi cikmadi cok sukur ama omuzdan olan sanirim zormus zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…