- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #48.621
Canım buna da baktım. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Eğer bu aldığım olmazsa ikinci tercihim bu olacak:)
Mama için ne raporu canm?Canım çok sıkıldı kızlar. Elinin üstünden kan aldılar çok canı yandı oğlumun normalde rahat oluyordum ama bu kez üzüldüm. Fakültede alırken kolundan bir kerede aldılar kolayca tabi tecrübeli hemşire oradaki ama ne bileyim yazık minicik bebeklerin canı yanıyor
Bu arada rapor çıkardı doktorumuz mama için. Tadı çok kötüymüş
Geçmiş olsun, şu gaz bir bitse artık...Biz doktora gittik bugün. Gazı varmis Reflusunu tetiklemiş motilium şurup verdi.
Canım eşim çok alışveriş yapıyor. Farklı satıcılar var, yorumlara ve puanlara göre alışveriş yaparsan sorun yaşamazsın. Ama kargo bazen 1 ay sürüyor bazen 2 hafta hiç bellş olmuyor.Kızlar aliekspres sitesi nasıl bi site güvenilirmi? Ordan alısverş yapan oldumu.Daha önce hiç alısveriş yapmadım.fiyatlar uygun görünüyor
Ben ıslak mendilini aldım, pamuk kullanıyorum ama dışarıda ıslak mendil kulkanıyorum. Baby&me ve sleepynin mendillerini karışık kulkanıyorum, ikisi de gayet güzel indirimde alıcam yine. Bebek bezini bilemiyoru ama alt açması küçük. 60x90 olanlar daha kullanışlı bununki 60x60 bna küçük geliyor.kızlar baby&me'nin bebek bezini ve ıslak mendilini kullanan var mı aranızda? nasıl? malum şimdi e-bebek de indirimler var onu da mı denesem diye düşünüyorum
Evet cnım, aslında hiç bir şey yaptırmamak lazım ama mama artırınca böyle oldu galiba. Anne doymuyor diye mama verdi sürekliKulak çöpü daha hijyenik canım birdaha gazete yaptırma kaç kişinin eli değiyor boyalı bir kutu kulak çöpü al zeytin yağına sok pamuk zeytinyağını emsin sokmadan önce bebeğin poposu yırtık tahriş olmasın diye zeytinyağı ile iyice masaj yap öyle sok ucunu sok sadece bekle hemen çıkarıyor
Tamam canım umarım bebisinin beğendiği bi emzik bulursun:)Canım buna da baktım. İkisi arasında kararsız kalmıştım. Eğer bu aldığım olmazsa ikinci tercihim bu olacak:)
Ben de aptamilin gaz önleyici mamasını almıştım, öocuk içmedi. Zannediyorum sütüm yetiyor bir tadına baktım iğrenç acı gibi... Bir de yavaş akışlı çekemedi bir türlü çöpe gitti koca kutu mama. Çok geçmiş olsun genelde 6 ayda geçiyor alerji. Arkadaşımın da olmuştu hiç süt ürünü yiyemedi kadın aylarca. 6. Ayda geçti...Canım çok sıkıldı kızlar. Elinin üstünden kan aldılar çok canı yandı oğlumun normalde rahat oluyordum ama bu kez üzüldüm. Fakültede alırken kolundan bir kerede aldılar kolayca tabi tecrübeli hemşire oradaki ama ne bileyim yazık minicik bebeklerin canı yanıyor
Bu arada rapor çıkardı doktorumuz mama için. Tadı çok kötüymüş
Neler aldin cnmBen alıyorum sürekli birşeyler:) oyuncak da aldım.
Yurt dısından mı geliyor siparişler ürünler orjinalmi canım güvenilirmi yaniGeçmiş olsun, şu gaz bir bitse artık...
Canım eşim çok alışveriş yapıyor. Farklı satıcılar var, yorumlara ve puanlara göre alışveriş yaparsan sorun yaşamazsın. Ama kargo bazen 1 ay sürüyor bazen 2 hafta hiç bellş olmuyor.
Ben ıslak mendilini aldım, pamuk kullanıyorum ama dışarıda ıslak mendil kulkanıyorum. Baby&me ve sleepynin mendillerini karışık kulkanıyorum, ikisi de gayet güzel indirimde alıcam yine. Bebek bezini bilemiyoru ama alt açması küçük. 60x90 olanlar daha kullanışlı bununki 60x60 bna küçük geliyor.
Alerjisi var canım ve yeşil kaka yapıyor sürekli . İnek sütü alerjisi görünüyor. Bugün süt yumurta için tahlili için kan verdik. Eğer seviyesi yüksek ise çıkar dedi doktor ona göre diyet süremi uzatacak. .Mama için ne raporu canm?
Evet canım ben de yemiyorum 1 buçuk aydır hiçbir şey. Tadı çok kötü vanilya şurubu koyuyorlarmış doktor söyledi . Benim oğlum genelde kötü de olsa içiyor . Bebelac in pepti junior u içmişti çünkü gerçekten aç oluyor bazen.Ben de aptamilin gaz önleyici mamasını almıştım, öocuk içmedi. Zannediyorum sütüm yetiyor bir tadına baktım iğrenç acı gibi... Bir de yavaş akışlı çekemedi bir türlü çöpe gitti koca kutu mama. Çok geçmiş olsun genelde 6 ayda geçiyor alerji. Arkadaşımın da olmuştu hiç süt ürünü yiyemedi kadın aylarca. 6. Ayda geçti...
Bence iyi canımKızlar oglum 3485 gr dogdu 280 gr kaybetti susuz kalmış diye en son 44 günlükken tartıldı 4600 gr olmuşz doktor kilo alımı gayet iyi dedi mama kullanmıyoruz sadece anne süt alıyor sizce kilo alımı nasıl bana az gibi geldi sanki
Bence iyi canım aylık 600 gr dan çok alınması bekleniyor gayet iyiKızlar oglum 3485 gr dogdu 280 gr kaybetti susuz kalmış diye en son 44 günlükken tartıldı 4600 gr olmuşz doktor kilo alımı gayet iyi dedi mama kullanmıyoruz sadece anne süt alıyor sizce kilo alımı nasıl bana az gibi geldi sanki
Ahahaha :))) kıyamam ya tüh hiç aklıma gelmedi kızLahmacuncu mu lahmacun mu acılımıı
Gece gece bi mesajlara bakayım uyumuyor bı sıpa dedim canım lahmacun çekti
ÖLçüleri nasılLequeen marka aldım canım ben memnun kaldım. İç kısmı oldukla geniş ve göz sayısı fazla . Biberon için ayrı gözü var
Ölçüleri nasıl canımben büyük istemiyorum bazıları okul çantası gibi.ben kibar bi çanta arıyorumLequeen marka aldım canım ben memnun kaldım. İç kısmı oldukla geniş ve göz sayısı fazla . Biberon için ayrı gözü var
Biz hiç markalı bir şey almadık ürünler çin malı tabi, oyuncakta falan nasıl olur bilemiyorum.Yurt dısından mı geliyor siparişler ürünler orjinalmi canım güvenilirmi yani
Ya ben simdiki bebeğime senin gibi hamile kaldim yani esime guvenmistim ama benim tam ogun yumurtlama gunumdu. Keske doktorun yumurtlamanla ilgili yorum yapsaydi benim doktor hamile kalabilirsin yumurtalarin calisiyo dedi ve hemen hapa basladik. Gerci hala birlesme yok bizde 2 cocuktan uyursak kar sayiyoruz.
Geçmiş olsun, şu gaz bir bitse artık...
Valla bizim de öyle. Artık her şey gaz yaptığı için sakınmıyorum ben de...Sağol canım, probiyotik damla kullanıyor, hipp combiotic mama kullanıyoruz icinde hem prebiyotik hem probiyotik takviye var ben korkumdan corba ile besleniyorum nerdeyse benim kız yine gazli oluyor. 1 saat kesintisiz ağlıyor tutunca. Oglumda da cok çektim gazdan. Şansıma yine beni buldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?